Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Átkozottul jó ez a késélező megoldás: 10 mp alatt megújítja késeid!

Nincs több tompa eszköz: késre, bicskára, szerszámokra is remek megoldás

2021. október 22. - naptermeke

Még tart születésnapi akciónk: most 50% kedvezmény jár egy ingyenes feliratkozás után!

A nagy érdeklődésre való tekintettel tovább tart születésnapi akciónk: napról-napra 50% kedvezménnyel érhetik el népszerű termékeinket azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék? 

Ma a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt kaphatják meg fél áras ajánlattal hírlevél feliratkozóink. Ezzel sokoldalú, egyszerűen használható találmánnyal szinte bármilyen vágóeszközt szuperélessé tehetsz. Csatlakozz Te is hírlevelünkhöz és máris tiéd lehet 3.990 Ft-ért a késélező. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új konyhai, háztartási termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Eleged van a tompa késekkel való szenvedésből? Itt a felmentősereg!

Elképzelted már, milyen jó lenne, ha tompa késeid újra élesek lennének? Sokkal könnyebb lenne bármilyen konyhai feladat, nem kéne kicsorbult eszközökkel küszködnöd. Sajnos a hagyományos késélezők, fenőkövek nagy kézügyességet és gyakorlatot igényelnek. Akár több késed is bánhatja, ha értékelhető eredményt szeretnél. Elég a kínlódásból! A Nap Terméke blog büszkén mutatja be azt a könnyen használható, biztonságos késélező megoldást, amivel 10 másopderc alatt megélezheted vágóeszközeid, éllel rendelkező szerszámaidat.  keselezo13.jpg

Mutatjuk, hogyan felejtsd el a trancsírozást és vágj mindig éles késekkel!

Gyémántbevonatos késélező - 3 fázisú technológiával teszi eszközeid szuperélessé!

A gyémántbevonatos késélezővel különösebb kézügyesség nélkül újíthatod meg késeid élét. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Megbízható, gyors, öröm használni!08_24.jpg

A különleges 3 fázisú technológiával megélezett késekkel élmény lesz dolgozni. Akár egy valódi sztárszakács a főzőműsorokból, úgy érezheted magad!

Mit jelent a 3 fázisú élezés?

Míg a hagyományos élezők 1-féle fejjel vannak ellátva, addig a gyémántbevonatos késélező feje 3 különböző anyagú vájattal lett kiképezve. Ez az egyedülálló technológia együttes erővel teszi késeidet, szerszámaidat élesebbé, csillogóbbá, ellenállóbbá. A hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben lehet vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. kes20_1.jpg

Mit tud ez a 3 különböző bevonat?

1. Gyémántbevonatú fázis: csiszolja, kiegyenesíti a kicsorbult pengét

2. Wolfram fázis: megújítja, ideális "V" alakúra formázza az élt

3. Kerámia fázis: polírozza, kifényesíti, ellenállóvá teszi a vágóeszközt

poszt1_20.jpg

Hogyan kell használni a késélezőt?

Helyezd el a késélezőt egy stabil asztalon, fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a kést magad felé a kiválasztott fázison, kb. 5 alkalommal. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. Ezután öblítsd le, majd töröld meg a kést és az élezőt, és már használatba is veheted a tökéletesen éles, megújult eszközödet!
keselezo2-uj.gif

Ergonomikus, biztonságos kialakítás, strapabíró anyag

A késélező ergonomikus, nagyméretű markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik. Olyan strapabíró, hogy még hosszú évek múltán is jól használható marad! kes12_2.jpgBemutató videó - figyeld, milyen jó vele élezni:

A késélező most csak 3.990 Ft, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Újítsd meg eszközeid egy csapásra, hámozz, vágj, filézz, apríts mostantól egyszerűen! Ez az új generációs késélező nem hiányozhat egyetlen háztartásból, kifőzdéből, üzemi konyhából sem. 

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá ehhez az univerzális vívmányhoz. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


html07.jpg

süti beállítások módosítása