Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Karcos a kocsid? Itt a varázslatos karceltüntető megoldás

Ezt látnod kell: autóra, motorra, biciklire, háztartási gépekre is jó trükk

2021. szeptember 24. - naptermeke

Autósok: van megoldás a zavaró karcolásokra: egy lenyűgöző találmánnyal Te is megszépítheted járműved

Nincs is annál bosszantóbb, amikor szeretett autód fényezése megkarcolódik. Hiába vagy nagyon óvatos, előbb-utóbb megjelenhet egy-egy zavaró csikarás kocsidon. Ha szeretnéd a gyári színt visszaállítani, akkor nincs egyszerű dolgod. A javítás sokszor vagyonokba kerülhet, és az eredmény még akkor sem biztos, hogy tökéletes lesz.quickfix_0924.jpg

Ügyes mérnökök kifejlesztettek egy megoldást, mely gyógyírt nyújthat minden autós számára. Ezzel a karceltávolító módszerrel gyorsan és gazdaságosan szabadulhatsz meg a járműveden levő csikarásoktól.

Quick Fix karceltávolító toll - bámulatosan hatékony módszer a zavaró karcolások ellen

A Quick Fix karceltávolító toll teljesen kitölti a karcolások helyét, az eredeti lakkréteget felhasználva foltmentesen eltünteti a sérüléseket. Egy toll formájú polírozóról van szó, mellyel rövid idő alatt kezelheted
a kisebb és közepes karcolásokat is.karc0925.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A tollban található egyedülálló karctalanító formula a Nap UV-sugarait használja fel, így épül be autód fényezésébe. Már a kezelést követő első 48 órában kifejti hatását. 3 lépésben lehet használni, mindössze annyi a kikötés, hogy közvetlen napfény kell, hogy érje az autót:

  • Vidd fel vékonyan az oldatot a toll segítségével a kívánt részre
  • Egy puha ronggyal távolítsd el a felesleget
  • A kezelt felületet napfényben szárítsd meg - ilyen egyszerű!

poszt00karc.gif

Gondolj csak bele, mennyire jó érzés lesz, hogy autódat saját kezűleg teheted újra ragyogóvá! Tüntesd el végleg a karcokat, szépítsd meg autód ezzel a hatékony eszközzel! Legyen mindig kesztyűtartódban, hogy akár azonnal kezelni tudd vele a kisebb horzsolásokat, kavicsfelverődéseket. Autóeladás előtt is rendkívül hasznos: egy karcmentes járgányt sokkal hamarabb, jobb áron el lehet adni.

karc3.jpg

Sőt, a tollat nem csak autóra alkalmazhatod: motort, biciklit, hajót vagy akár háztartási kisgépet is fel tudsz újítani vele. Így hűtőd, mikrosütőd, mosógéped vagy egyéb otthoni eszközöd is új külsőt kaphat általa.

quick-hatasa.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen remekül hat:

2 éves születésnapi akció: most 2 db toll jár 1 áráért!

Számolj le a csúf karcokkal saját magad, házilag! Blogunk 2 éves születésnapi akciójában most 2 db Quick-fix tollat kapsz 1 áráért, így csak 3.990 Ft-ba kerül a 2 db-os csomag. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozol hírlevelünkhöz.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 2 db-os Quick-fix karctalanító csomagot 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

karc4.jpg

süti beállítások módosítása