Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Fantasztikus ez a fejlámpa: szereléshez, futáshoz, horgászáshoz is jó

Aksiról, akár 200 m-re is elvilágít, imádni fogod

2021. szeptember 15. - naptermeke

Még tart születésnapi akciónk: újabb sikertermék árelőnnyel, hírlevél feliratkozóknak!

Tovább dübörög nagy sikerű születésnapi akciónk: napról-napra hatalmas kedvezménnyel lepjük meg azokat, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

A mai napi akciós termék a CREE LED fejlámpa. Ezzel minőségi, akkumulátoros fényvetővel bárhol világíthatsz, ráadásul a kezedet sem foglalja le. A fejlámpát most mindössze 4.990 Ft-ért érhetik el azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. 

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod.

Hogyan világíts anélkül, hogy lefoglalnád a kezed? Mutatjuk a megoldást!

Egyre korábban sötétedik, többet kell lámpával világítani. Otthoni szerelési, barkácsolási munkánál is nélkülözhetetlen egy megbízható mobil fényforrás. Sajnos a hagyományos elemlámpák gyenge fényt adnak, hamar lemerülnek, ráadásul folyton kézben kell őket tartani. elemlampa2.jpg

Nagy és nehézkes elemlámpák helyett van jobb alternatíva - fedezd fel most!

Ne küszködj tovább! A Nap Terméke blog elhozta neked azt a csúcsmodern mobil CREE LED fejlámpát, amivel elemek nélkül, magas fényerővel világíthatsz úgy, hogy közben mindkét kezed szabadon marad. 

CREE LED fejlámpa - hatalmas erejű, csepp-, ütés- és porálló fényvető

Az elképesztően masszív, fémházas CREE LED fejlámpával bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Amerre nézel, arra világít: nem foglalja le a kezed, így közben tudsz mással foglalatoskodni. A legújabb technológiás chipnek köszönhetően akár 200 méterre is képes leszel vele világítani. Világítási irányát 180°-ban tetszőlegesen döntheted, ezáltal mindig a legideálisabb pontra fordíthatod a fényt. 08_34.jpg

3-féle üzemmóddal (normál, villogó, energiatakarékos) bír, stabil pántjának hála, biztosan tart még mozgás közben is, nem fog leesni rólad.06-fejlampagif.gif

A fókuszálható fénnyel közelre és távolra is ideális világításhoz juthatsz

A lámpa rendkívül strapabíró, csepp-, ütés- és porálló fémburkolatot kapott, zord időjárás estén is jól használhatod. Dizájnos fekete készülékházzal, terepmintás pánttal rendelkezik. 

Aksis működés, nem kell hozzá elem

A lámpa beépített akkumulátorról üzemel, melyet hálózatról vagy szivargyújtóról egyaránt tölthetsz. Egy feltöltéssel akár 5 órán át képes világítani. Gondolj csak bele, milyen jó lesz, hogy többé nem kell elemekkel szenvedned! A legújabb CREE LED-eknek köszönhetően a lámpa élettartama nagyon magas, 100.000 óra! 33_4.jpg

Bemutató videó: nézd, milyen remek a fénye:

Mi mindenhez ajánlott a fejlámpa?

- kerti, ház körüli teendőkhöz
- esti kocogáshoz, kerékpározáshoz
- kutyasétáltatáshoz
- kiránduláshoz, túrázáshoz, hegymászáshoz
- kempingezéshez
- horgászathoz, vadászathoz
- autóba, állandó segítőtársnak
- szereléshez, barkácsoláshoz
- üzemi munkálatokhozfejlampa2_1.jpg

Iratkozz fel most és 4.990 Ft-ért Tiéd a komplett fejlámpa csomag!

Könnyítsd meg életed ezzel a sokoldalú világítással! Az összes fontos tartozékot (akkumulátort, hálózati és szivargyújtó töltőt) tartalmazó csomagot most fantasztikus kedvezménnyel érheted el blogunk születésnapi akciójának keretében. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a CREE LED fejlámpát 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

09_17.jpg

süti beállítások módosítása