Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Kegyetlenül jó ez a késélező trükk: így újítsd meg 10 mp alatt késeid!

Késre, bicskára, bárdra, szerszámokra is kiváló módszer

2021. augusztus 29. - naptermeke

Egy igazán remek késélező most 50% kedvezménnyel egy ingyenes feliratkozás után!

Tovább dübörög születésnapi akciónk: napról-napra féláras kedvezménnyel érhetik el egyes népszerű termékeinket hírlevél feliratkozóink: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós ajánlat?

Ma a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt szerezhetik be 50%-os árelőnnyel hűséges olvasóink. Ez a különleges találmány pillanatok alatt élessé teszi késed, bicskád, bárdod vagy ollód. Iratkozz fel ide kattintva és Tiéd lehet féláron, mindössze 3.990 Ft-ért a késélező. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, és rengeteg előnnyel jár: innentől kezdve az új konyhai, háztartási termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni, nem veszíthetsz semmit!

Késeid nem úgy vágnak, mint régen? Mutatjuk, hogyan élezd meg őket másodpercek alatt!

Úgy érzed, hogy kedvenc késeid már veszítettek élükből? Egy idő után még a legjobb pengék is elkezdenek kopni. Tompa, kicsorbult késekkel azonban képtelenség rendesen elvégezni bármilyen feladatot, trancsírozás, mérgelődés lesz a vége...

poszt01_6.jpg

Ismerős a látvány? Felejtsd el a trancsírozást, itt a megoldás!

Hagyományos késélezőkkel sokszor bűvészkedni kell, akár örökre tönkre is tehetik a vágóeszközöket, ha nem vagy elég óvatos. Ne kínlódj tovább elavult módszerekkel! Elhoztuk neked a legújabb generációs 3 fázisú késélezőt, mellyel különösebb kézügyesség nélkül, másodpercek alatt szinte új élt adhatsz késeidnek, éles szerszámaidnak. 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - biztonságos, precíz élezés, néhány húzással! 

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel pár húzás, és késeiddel ismét csodásan vághatsz, szeletelhetsz, apríthatsz. Használhatod késhez, bárdhoz, tőrhöz, bicskához, ollóhoz vagy éllel rendelkező szerszámhoz egyaránt. Képzeld el, ahogy a régi, kopott pengék másodperceken belül újra élesek, csillogóak lesznek. Ezzel a forradalmi élezővel polírozhatod és ellenállóvá is teheted az eszközöket. 12.gif

Mit jelent a 3 fázisú élezés?

A késélezőt a hagyományos 1 helyett 3 különböző bevonatú vájattal látták el. Ez az egyedülálló technológia együttes erővel teszi késeidet, szerszámaidat élesebbé, csillogóbbá, ellenállóbbá. A hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben tudsz vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. kes20_1.jpg

1. fázis: gyémántszemcsékkel bevont fej még a sérült, kicsorbult, elhajlott élű késeket is segít megjavítani. Mivel a gyémánt a legerősebb csiszolóanyag, ezáltal a repedések is eltűnnek!

2. fázis: a wolfram fázisban történik az él képzése. Ekkor éri el a penge az ideális "V" alakot. A szupererős fejjel a keményebb késeket is pillanatok alatt megélezheted!

3. fázis: a végső fázis a polírozás, ami a kerámia élezőfejjel történik. Ebben a fázisban a penge fényes és extra éles lesz. kes13.jpg

 Előtte-utána: megújult késeiddel álomszerű lesz vágni

Hogyan kell vele élezni?

Fogd meg szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!67_2.jpg

Masszív, tartós kialakítás

A késélező kiképzésénél törekedtek a minél nagyobb tartósságra, erről árulkodik a masszív ABS váz és a rozsdamentes acél élezőfej - még hosszú évek múltán is használhatod! Az ergonomikus markolat és a csúszásmentes gumitalp gondoskodik arról, hogy biztonságosan tudj vele élezni.kes12.jpg

Ilyen jó vele élezni, nézd csak:

A késélező 7.990 Ft helyett csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ne szenvedj többé életlen eszközökkel! Élezz úgy, akár a profik ezzel a sokoldalú találmánnyal!

Másfél éves születésnapi akciónk keretében most féláron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú gyémánt késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_24.jpg

süti beállítások módosítása