Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Pofátlanul jó ez a késélező trükk: így lesz 10 mp alatt éles késed

Késre, bárdra, tőrre, bicskára, ollóra is kiváló módszer

2021. augusztus 16. - naptermeke

A zseniális 3 fázisú késélező most féláron a tiéd, ha feliratkozol!

Másfél éves születésnapját ünnepli blogunk: ennek alkalmából hihetetlen kedvezményekkel készülünk. Egy ingyenes feliratkozás után egyes népszerű termékeinket akár 50%-os árelőnnyel érheted el: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt szerezhetik be féláron hűséges olvasóink. Ezzel a zseniális találmánnyal pillanatok alatt élessé teheted késed, bicskád, bárdod, ollód vagy szerszámod. Iratkozz fel most ide kattintva és Tiéd lehet 3.990 Ft-ért a késélező. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, és rengeteg előnnyel jár: innentől kezdve az új konyhai, háztartási termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni, nem veszíthetsz semmit!

Nem úgy vágnak a késeid, ahogy új korukban? Egy ügyes módszerrel visszakaphatod korábbi élüket!

Gyakran használsz késeket, de nem úgy vágnak, ahogy szeretnéd? Egy idő után még a profi eszközök is veszítenek élükből, aminek a vége az, hogy sokkal lassabban tudsz így elvégezni bármilyen feladatot. A kicsorbult, tompa kések csak trancsíroznak, szinte lehetetlen velük haladni. 

keselezo14.jpgNe ess kétségbe: új megoldásunkkal ismét éles késeid lehetnek!

Fenőkövekkel, hagyományos késélezőkkel ha nem vigyázol, akár végleg tönkre is teheted a pengét. Mit szólnál egy olyan megoldáshoz, amivel különösebb kézügyesség nélkül, gyorsan és biztonságosan kaphatnád vissza vágóeszközeid régi élét? Ismerd meg a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt és könnyítsd meg vele életed!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - megjavítja, megélezi és polírozza a kést 

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel eszközeid szinte úgy vágnak majd, amikor megvetted őket. Nem túlzás, mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz. 12.gif

Mit takar a fázisú élezés?

A késélező 3 különböző bevonatú vájattal ellátott feje különleges 3-as hatással feni meg megkopott pengéidet. Ez az egyedülálló technológia együttes erővel teszi késeidet, szerszámaidat élesebbé, csillogóbbá, ellenállóbbá. A hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben lehet vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. kes20_1.jpg

1. Gyémántbevonatú fázis: csiszolja, kiegyenesíti a kicsorbult pengét

2. Wolfram fázis: megújítja, ideális alakúra formázza az élt

3. Kerámia fázis: polírozza, kifényesíti, ellenállóvá teszi a vágóeszközt

poszt1_20.jpg

Hogyan kell használni a késélezőt?

A 3 fázisú késélezővel még azok is elboldogulnak, akik korábban nem használtak semmilyen élezőt: csak helyezd el egy asztalon, fogd meg szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

906.jpg

A késélező ergonomikus, nagyméretű markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik. Olyan strapabíró, hogy még hosszú évek múltán is jól használható marad! Otthonra, irodába, konyhákba, kifőzdékbe egyaránt ajánlott találmány.  

Bemutató videó - ennyire egyszerű vele az élezés:

A gyémántbevonatos késélező előnyei összefoglalva:

- 3 különböző fázis egyben: csiszol, élez és políroz
- villámgyorsan borotvaélessé varázsol bármilyen vágóeszközt vagy éllel rendelkező szerszámot
- megóvja a késeket, szerszámokat a karcolásoktól
- egyszerűen használható
- biztonságos működésű
- könnyen hordozható
- strapabíró, masszív felépítésű
- könnyen tisztítható (kivehető élezőfej)
- otthoni, éttermi, kifőzdei használatra is kiváló
- most szenzációs áron elérhető (hírlevél feliratkozóknak)

9html04.jpg

Most igazán megéri feliratkozni: a késélező 7.990 Ft helyett így csak 3.990 Ft!

Ne kínlódj többé tompa eszközökkel! Újítsd meg késeid, szerszámaid néhány húzással, másodpercek alatt!

Másfél éves születésnapi akciónk keretében most féláron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú gyémánt késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 kes12_6.jpg

süti beállítások módosítása