Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Neked is gyakran fáradt a lábad? Szilikonos távtartóval őrizd meg egészségét!

Imádni fogod: segít megelőzni a bütyköt és az ujjak görbeségét is.

2021. augusztus 12. - naptermeke

50% kedvezmény a legnépszerűbb termékekre: csatlakozz most hírlevelünkhöz!

Másfél éves születésnapját ünnepli blogunk, ennek okán szédületes akciókkal várunk Téged is napról-napra. Mindössze egy ingyenes feliratkozásra lesz szükséged, és máris jogosult vagy az 50%-os kedvezményekre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Ma ezt érheted el akciósan:

Ezen a napon a Toe Corrector szilikonos lábujj távtartót szerezhetik be árelőnnyel azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a kényelmes, könnyen használható találmánnyal fokozatosan egyenesítheted ki görbe lábujjaidat, enyhítheted a bütyköt és a fájdalmakat, a kidörzsölést és a fáradtságérzetet. Iratkozz fel Te is hírlevelünkre, és máris Tiéd lehet 3.990 Ft-os szuperáron a Toe Corrector. 

Miért éri meg feliratkozni?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb egészségmegőrző termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Sokat vagy talpon nap mint nap? Így tegyél lábaid egészségéért!

Ha Te is állómunkát végzel, sokat vagy talpon vagy aktívan sportolsz, akkor lábaid fokozott terhelésnek vannak kitéve. Emellett a nem megfelelő méretű, netán hegyes orrú, keskeny cipők akár súlyos elváltozásokat képesek okozni. labujj-0812_1.jpg
Ha gyakran érzed úgy, hogy fáradtak a lábaid, szorít a lábbelid, netán már kezdődő bütyköt is észrevettél, akkor itt az ideje, hogy tegyél most egészségedért. A komolyabb lábujj-deformációkat már csak fájdalmas műtét útján lehet helyrehozni, ezért a megelőzés kiemelten fontos!

Toe Corrector lábujj távtartó - segít eloszlatni a lábra nehezedő nyomást, kíméli lábaidat

 A Toe Corrector egy rendkívül puha szilikonból készült lábujj távtartó, mely lábujjaidat fokozatosan a megfelelő irányba állítja, segít eloszlatni a lábakra nehezedő testsúlyt. Mindezt fájdalom nélkül, rövid idő alatt, akár az otthonod kényelméből érheted el! 

lab50.jpgHogyan működik? 

A Toe Corrector 5 gyűrűje tökéletesen elválasztja és természetes helyzetükbe kényszeríti a lábujjakat, ezáltal napról-napra segít őket kiegyenesíteni, megelőzni a fájdalmakat. A járásod is javulhat vele: mivel a lábra nehezedő nyomás eloszlik, ezért stabilabb lesz tőle az egyensúlyod, sokkal szebb lesz a testtartás. Nagy előnye, hogy egész nap rajtad lehet, hiszen hordhatod mezítláb, zokniban, harisnyában és cipőben, csizmában is.

toe13_1.jpg

Sportolóknak, állómunkát végzőknek, aktív életmódot élőknek kiemelten ajánlott. Tegyél Te is lábaid egészségéért, frissességéért!toecorrector0402.gifHogyan kell használni?

Mi sem egyszerűbb: a nagylábujjtól kezdve húzd fel a szilikongyűrűket egyesével mindegyik lábujjadra. Bal és jobb lábon is viselheted. Nagyon kényelmes, nem akadályoz a mozgásbanBármilyen lábra alkalmas, hölgyeknek és uraknak is kiváló, megelőzésre is javasolt eszköz. 145-toecorrector.gif

Mennyi ideig javasolt hordani naponta?  

A Toe Correctort a legjobb eredményhez minden nap ajánlott hordani. Az első héten elegendő napi 10 perc, hogy lábak megszokják a viselést. Ezt követően hosszabb ideig is hordható, minimum napi 60 perces használatot javaslunk. A tapasztalatok szerint kb. 4 hét viselés után már látványos hatás érhető el, csökkenhet a lábak fáradtságérzete, megszűnhet a kidörzsölés. 

62_2.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen könnyen felvehető:

Kiknek ajánlott a Toe Corrector?

- akik szeretnék megelőzni a lábujjak fájdalmas betegségeit
- aktív életmódot élőknek
- állómunkát végzőknek
- mindenkinek, akik görbe lábujjaktól, kalapácsujjtól, bütyöktől szenvednek
- akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük
- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
- akik javítani szeretnének testtartásukon

1 pár Toe Corrector most csak 3.990 Ft, ha feliratkozol!

Védd meg Te is lábaid egészségét, előzd meg a fájdalmas bütyköt és lábujj görbeséget! Születésnapi akciónk keretében minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót kapsz mindössze 3.990 Ft-ért, így jobb és bal lábadon is használhatod egyszerre.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy linken:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Toe Corrector lábujj távtartót 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet extra gyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_15.jpg

süti beállítások módosítása