Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Hogyan tüntesd el autód karcolásait azonnal?

Kocsira, motorra, biciklire, háztartási gépekre is kiváló megoldás

2021. július 15. - naptermeke

Megjelent pár karcolás autódon? Mielőtt szervizbe rohansz, ismerd meg ezt...

Neked is van pár zavaró karcolás szeretett autódon? Sajnos a kisebb karcok, horzsolások egy napi használatban levő autónál szinte elkerülhetetlenek. Hiába óvod, előbb-utóbb néhány apróbb sérülés jelentkezni fog rajta. Ez egy későbbi eladásnál súlyos összegekkel is csökkentheti járműved értékét.

karc7.jpg

Mielőtt egyből fényezőhöz rohansz, ismerj meg egy bárki számára használható otthoni megoldást, amivel hatékonyan eltüntetheted a legtöbb kisebb és közepes karcolást autódról. 

Quick Fix karctalanító toll - varázslatosan egyszerű módszer a karcolások ellen

Mit szólnál, ha mostantól pár húzással kitölthetnéd a karcolások helyét autódon? Ugye, milyen jó lenne néhány mozdulattal visszanyerni kocsid szinte eredeti külsejét? A Quick Fix karctalanító tollal mindezt elérheted! Ez a varázslatos filctoll az eredeti lakkréteget felhasználva akár nyom nélkül eltünteti a karcokat. poszt00karc.gif

Nagy előnye, hogy a metálfényű típusokon kívül bármilyen színű autóra alkalmazható találmány, használata nem igényel külön szaktudást és kézügyességet. Sőt, nemcsak gépkocsira, hanem motorra, biciklire, háztartási gépek (hűtő, mosógép, mikrosütő) felújítására is bevetheted.  

karc3.jpg

Mitől ilyen hatékony? 

A Quick-fix toll egy egyedülálló karctalanító formulát tartalmaz, mely a Nap UV sugarait felhasználva épül be a fényezésbe. Foltmentesen, gyorsan szárad, legkésőbb a kezelést követő 48 órában nyeri el végleges hatását. Szagtalan, nem mérgező, biztonságos módszer. 

quick-hatasa.jpg

Hogyan kell használni a Quick Fix-et?

Pár lépés, és autód újra régi fényében tündökölhet:

1. Vidd fel vékonyan az oldatot a toll segítségével a kívánt részre
2. Egy puha ronggyal távolítsd el a felesleget
3. A kezelt felületet közvetlen napfényben szárítsd meg - ilyen egyszerű!
karc-hasznalat.jpg

Mivel a tollban levő karctalanító oldat UV-sugárzás hatására lép működésbe, így jelenlegi nyári napok a legideálisabbak autód javításához! Jó hír, hogy egy tollat több sérülés kezelésére is felhasználhatsz.

Bemutató videó - nézd, milyen jól működik a gyakorlatban:

1 áráért most 2 db karctalanító toll jár, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Miért költenél drága fényezésre, ha mától házilag teheted újszerűvé kocsidat?

Mivel másfél éves születésnapját ünnepli a Nap Terméke blog, ezért a legnépszerűbb termékeinket kedvezményesen érhetik el azok, akik ingyenesen feliratkoznak hírlevelünkre. Akciónkban most 2 db Quick-fix tollat kapsz 1 áráért, így csak 3.990 Ft-ba kerül a 2 db-os csomag. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 2 db-os Quick-fix karctalanító csomagot 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

karc4.jpg

 

süti beállítások módosítása