Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Karcos az autód? Ezzel a zseni trükkel megjavíthatod

Autóra, motorra, biciklire, háztartási kisgépekre is kiváló találmány

2021. július 07. - naptermeke

Neked is van pár zavaró karcolás autódon? Festés helyett lehet van jobb megoldás!

Megkarcoltad szeretett autódat? Eladás előtt állsz, szeretnéd egy kicsit feljavítani a kinézetét? Egy szervizes javítás horribilis összegbe és sok időbe telhet, megfelelő szakembert találni sem túl egyszerű mostanság. 

karc6.jpg

Ne keresgélj tovább, tüntesd el kocsid karcolásait házilag! Egy okos trükkel akár nyomtalanul is eltávolíthatod a kisebb sérüléseket autódról. 

Quick Fix - varázslatos karctalanító toll bármilyen járműre, háztartási kisgépekre is

A Quick Fix-szel egyszerűen szabadulhatsz autód zavaró karcolásaitól, horzsolásaitól. Akár néhány húzás, és szinte nyomtalanul kezelheted a sérüléseket. Ez a toll az eredeti lakkréteget felhasználva igyekszik hatékonyan kitölteni a sérülések helyét, a lehető legkevesebb nyomot hagyva ezáltal. 

poszt00karc.gif

Bármilyen típusú és színű autóra biztonságosan alkalmazható eszköz, nem igényel külön szaktudást. Sőt, akár motorkerékpárra, biciklire, hajóra vagy háztartási gép (pl. mosógép, hűtő, mikrosütő) felújítására is bevetheted. karc3.jpg

Előtte-utána: a Quick Fix-szel látványos eredményt érhetsz el rövid időn belül

A toll egyedülálló karctalanító formulája a nap UV-sugárzásának hatására lép működésbe. Foltmentesen, gyorsan szárad, a kezelés után legkésőbb 48 órával már eléri végleges kinézetét a fényezés. Szagtalan, nem mérgező, biztonságos módszer. 

Hogyan kell használni a Quick Fix karctalanító tollat? 

Pár lépés, és autód hamarosan visszanyeri régi fényét:

1. Vidd fel vékonyan az oldatot a toll segítségével a kívánt részre
2. Egy puha ronggyal távolítsd el a felesleget
3. A kezelt felületet közvetlen napfényben szárítsd meg - ilyen egyszerű!
karc-hasznalat.jpg

A jelenlegi nyári időszak a legalkalmasabb arra, hogy megszépítsd autódat. A Quick Fix-szel gyönyörű, tartós eredményt kaphatsz, egy toll több sérülés kezelésére is elegendő. Képzeld el, milyen jó érzés lesz, hogy autódat saját kezűleg, villámgyorsan megújíthatod. 

Bemutató videó - nézd, mennyire hatékony:

2 db karctalanító toll most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Szabadulj meg Te is a zavaró karcolásoktól, horzsolásoktól! Miért költenél drága fényezésre, ha mostantól házilag teheted újszerűvé kocsidat?

Másfél éves születésnapját ünnepli a Nap Terméke blog, ezért a legnépszerűbb termékeinket kedvezményesen érhetik el azok, akik ingyenesen feliratkoznak hírlevelünkre. Akciónkban most 2 db Quick-fix tollat kapsz 1 áráért, így csak 3.990 Ft-ba kerül a 2 db-os csomag. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 2 db-os Quick-fix karctalanító csomagot 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

karc4.jpg

 

süti beállítások módosítása