Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így számold ki kerted, házad, garázsod szükséges megvilágítását!

Segítünk, hogy soha többé ne kelljen sötétben botorkálnod az udvaron

2021. június 01. - naptermeke

50%-os kedvezmények várnak egy ingyenes feliratkozás után!

A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk születésnapi akciónkat: egy ingyenes feliratkozás után Te is nap mint nap fantasztikus kedvezményekre lehetsz jogosult: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék?

Ma a mozgásérzékelős, napelemes LED lámpát érhetik el kedvezményesen azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a sokoldalú kültéri lámpával hatalmas fényerőhöz juthatsz, külön üzemeltetési költség nékül. A lámpát most egy pizza áráért, mindössze 1.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol itt hírlevelünkre.

A feliratkozás teljesen ingyenes, villámgyors és temérdek előnnyel jár: innentől kezdve az új kerti, háztartási, műszaki ajánlatok mellett a legjobb exkluzív akciókról is első kézből értesülhetsz. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

Kültéri világítást keresel, de nem tudsz választani? Segítünk!

Ha van kertes házad, garázsod, üzleted, telephelyed, hatékony kültéri világításra minden esetben szükséged lesz, ha nem akarsz a sötétben botorkálni. Ugyan sokféle változat elérhető a piacon, azonban ezek nagy része vezetékes megoldás. Felszerelésük időigényes és költséges, ráadásul sok helyen, ahol nincs villamos hálózat kiépítve, nem is lehet használni őket.  59_1.jpg

Elég a sötétségből! Mutatjuk, hogyan borítsd fénybe kerted...

Mit szólnál egy olyan modern, energiatakarékos világításhoz, amit szinte bárhová felszerelhetsz? Elhoztuk neked a tisztán napelemmel működő LED fényvetőt, mellyel biztosíthatod udvarod, kerted, kocsibeállód, telephelyed megfelelő megvilágítását. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - brutális fényáradat a nap erejével!

Az új napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával pillanatok alatt magas fényerővel áraszthatod el környezeted. Mindezt úgy, hogy nem lesz szükséged semmilyen kábelre! Egyszerűen elhelyezheted a falon, kerítésen vagy akár egy oszlopon. Csak akaszd fel, és máris élvezheted nagyszerű fényerejét! A 20 db kiváló minőségű LED-nek köszönhetően tökéletesen be tudod vele világítani környezeted. napelem1.jpgA fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. Nappal töltődik, este világít!

napelem6_1.jpg

Használd ki a legújabb technológia minden előnyét és világíts üzemeltetési költség nélkül egész évben!     

Mi a különlegessége?

A lámpát a napelem mellett fény- és mozgásszenzorral is felszerelték, ezáltal akkor ad fényt, amikor valóban szükség van rá. Sötétedéskor aktiválódik a lámpa, ezt követően amint 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 másodpercre felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény.   poszt2_4.gif

Időjárás-álló, minden évszakban használható

A napelemes lámpát úgy alkották meg, hogy bármilyen időjárási körülmény esetén használható legyen. IP65-ös, teljesen vízálló készülékházat kapott, ellenáll a nagyobb esőzésnek, pornak, hőnek és fagynak egyaránt. 
 07_13.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A lámpa remek kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár mellett? 

betor1.jpg

 Bemutató videó - nézd, milyen remekül világít:


Hová érdemes szerelni? Mennyi lámpára van szükség?

A fényvetőt kb. 2 m-es magasságba ajánlott szerelni a legjobb érzékeléshez. A lámpa nagyjából 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Egy átlagos kertmérettel számolva 10 db lámpával az egész udvart be tudod világítani. Kisebb kertekbe 4-5, nagyobb telkekre 15-20 db lámpát javaslunk.

led-kert.jpg

Ideális megoldás ház köré, udvarra, teraszra, erkélyre, garázsokhoz, kocsibejárókhoz. Üzleti célra, így boltokhoz, vendéglátóhelyekhez, telephelyekre is nagyszerű. 

Nyári születésnapi akció: a napelemes LED lámpa most csak 1.990 Ft/db, ha feliratkozol!   

Blogunk másfél éves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 fejlec1_21.jpg

______________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Szeretnéd újra élessé tenni vágóeszközeidet? Itt a biztonságos, gyors megoldás!

Kedvenc késeid már nem úgy vágnak, mint új korukban? Tompák lettek éllel rendelkező szerszámaid? Ne küszködj tovább kicsorbult, megkopott pengéjű eszközökkel!

65_1.jpg

A tompa kések csak trancsíroznak - ebből elég!

A hagyományos késélezők sokszor fabatkát sem érnek: nem minden késhez alkalmasak, könnyen kárt tehetnek a pengében. Ismerj meg egy biztonságos, hatékony módszert késeid, szerszámaid gyors megélezésére!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - kedvenc késeid 10 másodperc alatt megújulhatnak vele!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással akár olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!kes12_3.jpg

Hogyan lesznek szuperélesek késeid?

A késélező 3 élezőrétege más-más folyamatért felel:

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.

kes20_1.jpg

Így használd a legjobb hatásért:

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb eredményhez ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod lenyűgözően éles, megújult eszközödet!

kes13_1.jpg

Előtte-utána - régi késeid megújult, borotvaéles élt kaphatnak

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a TV-ből!

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű vele az élezés: 

Most igazán megéri feliratkozni: a késélező mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd!

A gyémántbevonatos késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html2_4.jpg

süti beállítások módosítása