Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így számolj le a horkolással könnyedén!

Mutatjuk, hogyan szüntesd meg a zavaró lármát fájdalom nélkül

2021. május 31. - naptermeke

Féláras ajánlatok várnak egy ingyenes feliratkozás után!

Szuper hírünk számodra: blogunk másfél éves születésnapi akciójában most szenzációs kedvezményekre lehetsz jogosult egy ingyenes feliratkozás után. Legnépszerűbb termékeinket akár féláron is elérheted: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma a horkolásgátló állpántot érhetik el 50%-os árelőnnyel azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre. Ezzel az amerikai tudósok segítségével kifejlesztett találmánnyal Te is hatékonyan állíthatod meg a zavaró horkolást. Az állpántot most 3.490 Ft-os szuperáron kapod, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, villámgyors és temérdek előnnyel jár: innentől kezdve az új egészségmegőrző, kerti, műszaki ajánlatok mellett a legjobb exkluzív akciókról is első kézből értesülhetsz. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

Te vagy a párod hangosan horkol? Így vess véget a fülrepesztő lármának!

Magyarországon csaknem minden második embert érint közvetlenül vagy közvetetten a horkolás. Ha Te is a hangos horkolók közé tartozol, akkor az nemcsak környezetedre, hanem saját magadra is káros hatással lehet. Kedvesed a zaj miatt, Te pedig a horkolás közben fellépő mikro-ébredések miatt nem tudod kipihenni magad. A horkolás ezért sokszor a kapcsolat megromlásához, szakításhoz, váláshoz vezethet.  horkolas6.jpg

Ennél szerencsére van jobb megoldás is a horkolásra...

Azonban nemcsak a párkapcsolatodat teheti tönkre a hangos horkolás, hanem az egészségedet is. Tudtad, hogy a hangos levegővétellel gyakran együtt járó légzéskimaradás (apnoe) magas vérnyomáshoz, infarktushoz, stroke-hoz is vezethet, ha nem kezelik időben?

hork35.jpg

Ne tedd kockára párkapcsolatod, egészséged: Ismerd meg most azt az eszközt, ami már emberek tízezreinek segített megszüntetni a horkolást!

Horkolásgátló állpánt - segít megfékezni a hangos horkolást, csökkenti a zajokat 

A horkolásgátló állpánt gyors, hatékony és fájdalommentes megoldást nyújt az éjszakai hangos levegővétel ellen. Mindössze annyi a dolgod, hogy felveszed lefekvés előtt, és már az első alváskor érezheted nagyszerű hatását: a korábbi fülsüketítő horkolás lecsendesül, helyesen fogod venni a levegőt, kipihenten ébredsz.  hork11.jpg

Hogyan működik?

Az állpántot úgy alakították ki, hogy alvás közben finoman megtámassza állad, nyitva hagyva ezzel orrüreged légútját. Ezáltal szabadon veheted a levegőt az orrodon, elmúlik a zavaró éjszakai lárma. Egész éjjel kényelmesen viselheted, nem akadályoz semmiben. Sőt, ivás vagy beszéd közben sem kell levenned. Mivel tépőzárral állítható a mérete, így hölgyek és urak számára egyaránt alkalmas. 

oldal5_1.jpg

Pár alkalom után teljesen megszokod a viselését, a teljes alvásidő során csendesen tudsz pihenni. Gondolj bele, milyen csodálatos lesz, hogy végre Te és párod is nyugodtan tudtok aludni egész éjszaka. Mindkettőtök teljesen kipihenheti magát, energiával telve kezdhetitek a napot. 

Bemutató videó: 

Miért használd Te is a horkolásgátló állpántot?

- mert rekordidő alatt állíthatod meg a horkolást
- mert minimálisra szoríthatod vissza az alvás közbeni zajokat
- mert növelheted a mélyalvásban töltött időt
- mert javíthatod az oxigénellátást
- mert csökkentheted a magas vérnyomás, stroke, infarktus kockázatát
- mert megszüntetheted a nappali fáradtságérzetet, energiával telve ébredhetsz
- mert egymás karjaiban aludhattok pároddal, megmaradhat az intimitás  oldal7_3.jpg

Számolj le végleg a horkolással! Iratkozz fel most a kedvezményhez!

Miért szenvednél többé a horkolástól, ha mostantól egyszerűen megállíthatod? Az állpánt rendszeres viselésével nem kell félned, hogy párkapcsolatod vagy egészséged megromlik a horkolás miatt. 

Már néhány hét folyamatos használattal minimálisra csökkentheted az alvás közbeni zajokat. Te és környezeted is jobban tud aludni, megszűnik a zavaró éjszakai lárma. A horkolásgátló állpántot blogunk születésnapi akciójának köszönhetően most mindössze 3.490 Ft-ért érheted el. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre, és rendeld meg a horkolásgátló állpántot 3.490 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

 KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

oldal9_7.jpg

______________________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Szeretnéd újra élessé tenni vágóeszközeidet? Itt a biztonságos, gyors megoldás!

Kedvenc késeid már nem úgy vágnak, mint új korukban? Tompák lettek éllel rendelkező szerszámaid? Ne küszködj tovább kicsorbult, megkopott pengéjű eszközökkel!

65_1.jpg

A tompa kések csak trancsíroznak - ebből elég!

A hagyományos késélezők sokszor fabatkát sem érnek: nem minden késhez alkalmasak, könnyen kárt tehetnek a pengében. Ismerj meg egy biztonságos, hatékony módszert késeid, szerszámaid gyors megélezésére!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - kedvenc késeid 10 másodperc alatt megújulhatnak vele!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással akár olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!kes12_3.jpg

Hogyan lesznek szuperélesek késeid?

A késélező 3 élezőrétege más-más folyamatért felel:

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.

kes20_1.jpg

Így használd a legjobb hatásért:

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb eredményhez ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod lenyűgözően éles, megújult eszközödet!

kes13_1.jpg

Előtte-utána - régi késeid megújult, borotvaéles élt kaphatnak

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a TV-ből!

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű vele az élezés: 

Most igazán megéri feliratkozni: a késélező mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd!

A gyémántbevonatos késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html2_4.jpg


 

süti beállítások módosítása