Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Nem hittük el, mire képes ez a távcső: akár a zsebedben is elfér

Kirándulóknak, városnézőknek kihagyhatatlan - most raktáron, árelőnnyel

2021. május 15. - naptermeke

Itt az egyszemes távcsövek királya - most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Másfél éves születésnapját ünnepli blogunk, ezért fergeteges akciókkal várunk Téged is napról-napra. Mindössze egy ingyenes feliratkozásra lesz szükséged, és máris jogosult vagy az akár 50%-os kedvezményekre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma az egyszemes (monokuláris) távcsövet szerezhetik be 50% kedvezménnyel hírlevél feliratkozóink. Ezzel a zseniális messzelátóval szinte bármit szemügyre vehetsz. Vidd magaddal túrázáshoz, kiránduláshoz, városnézéshez, horgászáshoz, és láss mindent közelről, élesen! 

Miért éri meg feliratkozni?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Te is szeretsz kirándulni, városnézni? Imádsz felfedezni új dolgokat?

Végre többet lehetünk a szabadban, lehet menni városnézni, felfedezni természeti és ember alkotta csodákat. Azonban biztos veled is előfordult már, hogy közelebbről is szemügyre szerettél volna venni valamilyen érdekességet, de erre szabad szemmel nem volt lehetőséged. tavcso2.jpg

Sokan viszont nem szeretnek nagy duplacsöves távcsövet magukkal cipelni: sok helyet elfoglalnak, nehezek, ráadásul az áruk is sokszor nagyon borsos. Ilyenkor jöhet jól egy könnyen használható segítőtárs: az egyszemes távcsővel egy új dimenzió nyílhat meg előtted. Készülj fel, hogy mostantól úgy láthatod a világot, ahogy eddig még soha! Ez a könnyű, akár zsebben is elférő messzelátó mindig veled lehet. 

Egyszemes (monokuláris távcső) - láss mindent közelről, tisztán és élesen!

A modern egyszemes (monukuláris) távcsővel legyen szó akár közeli dolgokról, apróbb állatokról vagy növényekről, illetve távoli objektumokról, mindent fantasztikus minőségben láthatsz. 01_25.jpg

Mostantól a több száz méterre levő történések is olyanok lesznek, mintha a szemed előtt zajlanának! Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást. Ezt a kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kompakt kialakítású!tavcso.gif

Amikor szükséges, csak kapd elő és nem tévesztesz semmit szem elől! Közelebbre kerülhet hozzád a természet, a növények és az állatvilág is. 

515.jpg

A távcsővel akár a távolabb levő feliratokat is könnyedén elolvashatod

16x-os nagyítás, vízálló kialakítás, csúszásmentes kivitel

A távcső masszív és erős, vízálló burkolattal rendelkezik, csúszásmentes gumiborítása révén stabilan a kézben marad. Lencséi teljesen tükröződésmentesek, így nem kell tartanod a zavaró becsillanásoktól. Fókuszrendszerével 16x-os nagyítást érhetsz el, 1.5 m távolságból a végtelenbe is tudsz fókuszálni. 88.jpg

Ha szeretnéd jobban megismerni a környezetet, közelebbere hozni a látnivalókat, akkor ez a távcső hű társad lesz! Még egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes életre szóló élménnyé varázsolni. A távcsővel a félénkebb állatokat is biztonságos távolságból meg tudod figyelni, anélkül, hogy megzavarnád őket.  

Bemutató videó - nézd, milyen remek a képe:

Íme, néhány gyakorlati példa, mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet:

- Kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez: ha Te is aktív életet élsz, ez a messzelátó nélkülözhetetlen eszköz számodra.

- Városnézéshez: a távcsővel olyan építészeti megoldások tárulhatnak a szemed elé, amiket szabad szemmel sosem vehetnél észre. 

- Élőlények megfigyeléséhez: legyen szó szarvasokról, őzekről, énekesmadarakról, kisemlősökről vagy ragadozókról, mostantól mindent biztonságos távolságból szemlélhetsz.

02_21.jpg

- Horgászathoz, vadászathoz: a távcsővel könnyedén feltérképezheted a különféle nádasokat, akadókat, illetve észre tudod venni a vadakat. 

- Csillagászathoz, égi jelenségek vizsgálatához: tanulmányozhatod vele a csillagképeket, bolygóegyüttállásokat, valamint közelebbre hozhatsz egy holdfogyatkozást, csillaghullást is.

- Rendezvényekhez, sporteseményekhez, koncertekhez: vidd magaddal az egyszemes távcsövet rendezvényekre is, és hozd a szemed elé az eseményeket, lásd kedvenceid testközelből!

21_4.jpg

2 egyszerű lépés és Tiéd féláron, 4.990 Ft-ért a távcső! 

Lásd új nézőpontból a világot! Ezt a strapabíró, univerzális távcsövet most 4.990 Ft-os áron szerezheted be, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 04_26.jpg

_____________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Szeretnéd újra élessé tenni vágóeszközeidet? Itt a biztonságos, gyors megoldás!

Kedvenc késeid már nem úgy vágnak, mint új korukban? Tompák lettek éllel rendelkező szerszámaid? Ne küszködj tovább kicsorbult, megkopott pengéjű eszközökkel!

65_1.jpg

A tompa kések csak trancsíroznak - ebből elég!

A hagyományos késélezők sokszor fabatkát sem érnek: nem minden késhez alkalmasak, könnyen kárt tehetnek a pengében. Ismerj meg egy biztonságos, hatékony módszert késeid, szerszámaid gyors megélezésére!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - kedvenc késeid 10 másodperc alatt megújulhatnak vele!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással akár olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!kes12_3.jpg

Hogyan lesznek szuperélesek késeid?

A késélező 3 élezőrétege más-más folyamatért felel:

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.

kes20_1.jpg

Így használd a legjobb hatásért:

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb eredményhez ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod lenyűgözően éles, megújult eszközödet!

kes13_1.jpg

Előtte-utána - régi késeid megújult, borotvaéles élt kaphatnak

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a TV-ből!

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű vele az élezés: 

Most igazán megéri feliratkozni: a késélező mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd!

A gyémántbevonatos késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html2_4.jpg

süti beállítások módosítása