Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Szeretsz kirándulni? Ezt látnod kell!

Végre itt egy távcső, ami a zsebedben is elfér - most különleges ajánlattal!   

2021. március 17. - naptermeke

A zseniális egyszemes távcső most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

1 éves lett blogunk: ennek alkalmából szeretnénk megajándékozni hűséges olvasóinkat. Napról-napra újabb akciók várnak azokra, akik csatlakoznak email hírlevelünkhöz. Egy ingyenes feliratkozás után Te is jogosult lehetsz az akár 50%-os kedvezményekre: kattints ide a feliratkozáshoz!

A mai akciós termék az egyszemes távcső, mely hatalmas segítségedre lehet kirándulás, túrázás, városnézés, horgászat során. Ezzel a sokoldalú messzelátóval káprázatos látásélményben lehet részed, bármerre is jársz. A távcsövet most 50%-kal kedvezőbben, 4.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol itt hírlevelünkhoz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Imádsz kirándulni, túrázni, városnézni vagy horgászni? Ezt feltétlenül vidd magaddal!

Végre itt a tavasz, a jó időnek köszönhetően egyre többen vágynak a szabadba. Nincs is annál jobb, mint új helyeket, látnivalókat felfedezni, élményekre szert tenni. Azonban sokszor nem mindig tudjuk olyan közelről látni a dolgokat, ahogy azt mi szeretnénk. Szabad szemmel pl. gyakran szem elől téveszthetünk egy érdekes állatot, vagy nem vagyunk képesek észrevenni egy ritka természeti jelenséget. 

tavcso1.jpg

Nagy és nehézkes duplacsöves távcsöveket viszont sok nyűggel jár cipelni, az áruk is nagyon boros. Mit szólnál egy olyan kompakt messzelátóhoz, ami akár a zsebedben is elfér? Ismerd meg a vadiúj egyszemes messzelátót, amivel akár több kilométer távolságba is elláthatsz!

Egyszemes (monokuláris) távcső - láss jól mindent közel és távol egyaránt!

Az egyszemes (monokuláris) távcsővel szinte bármit szemügyre tudsz venni, amit szeretnél. 16x-os nagyításának köszönhetően a közelebbi és távolabbi dolgok megfigyeléséhez is tökéletes. 

01_25.jpg

Mostantól a több száz méterre levő történések is olyanok lesznek, mintha a szemed előtt zajlanának! Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást. Ezt a kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kompakt kialakítású! Amikor kell, csak előkapod és nem maradsz le semmilyen fontos eseményről, látnivalóról sem! tavcso.gif

Nem túlzás, hogy ezzel a csúcsmodern találmánnyal új látószögben fedezheted fel a világot. Közelebbre kerülhet hozzád a természet, a növények és az állatvilág is. 

Vízálló kialakítás, csúszásmentes, stabil fogás

A távcső masszív és erős, vízálló burkolattal rendelkezik, csúszásmentes gumiborítása révén stabilan a kézben marad. Lencséi teljesen tükröződésmentesek, így nem kell tartanod a zavaró becsillanásoktól. Fókuszrendszerével 16x-os nagyítást érhetsz el, 1.5 m távolságból a végtelenbe is tudsz fókuszálni. 88.jpg

Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet. Akár egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes felejthetetlen élménnyé varázsolni. 

Nézd, milyen remek képet biztosít:

Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

- kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez
- városnézéshez
- élőlények megfigyeléséhez
- horgászathoz, vadászathoz
- égi, légköri jelenségek vizsgálatához, csillagászathoz
- sporteseményekhez, koncertekhez, egyéb rendezvényekhez (amint erre lehetőség lesz) 02_20.jpg

2 lépés és máris Tiéd 4.990 Ft-ért az egyszemes távcső!

Láss úgy, akár a sas, fedezz fel eddig soha nem látott dolgokat az egyszemes távcsővel! Ezt a kiváló minőségű messzelátót most 4.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.  

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html03_1.jpg

___________________________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Szeretnéd újra élessé tenni vágóeszközeidet? Itt a biztonságos, gyors megoldás!

Kedvenc késeid már nem úgy vágnak, mint új korukban? Tompák lettek éllel rendelkező szerszámaid? Ne küszködj tovább kicsorbult, megkopott pengéjű eszközökkel!

65_1.jpg

A tompa kések csak trancsíroznak - ebből elég!

A hagyományos késélezők sokszor fabatkát sem érnek: nem minden késhez alkalmasak, könnyen kárt tehetnek a pengében. Ismerj meg egy biztonságos, hatékony módszert késeid, szerszámaid gyors megélezésére!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - kedvenc késeid 10 másodperc alatt megújulhatnak vele!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással akár olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!kes12_3.jpg

Hogyan lesznek szuperélesek késeid?

A késélező 3 élezőrétege más-más folyamatért felel:

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.

kes20_1.jpg

Így használd a legjobb hatásért:

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb eredményhez ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod lenyűgözően éles, megújult eszközödet!

kes13_1.jpg

Előtte-utána - régi késeid megújult, borotvaéles élt kaphatnak

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a TV-ből!

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű vele az élezés: 

Most igazán megéri feliratkozni: a késélező mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd!

A gyémántbevonatos késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html2_4.jpg

süti beállítások módosítása