Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így teheti pokollá életed a horkolás, ha nem teszel ellene

Egy zseni módszerrel nyugodtan alhatsz, nem zavarsz többé senkit

2021. február 25. - naptermeke

HATALMAS kedvezmények várnak egy ingyenes feliratkozás után!

A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk születésnapi akciónkat: egy ingyenes feliratkozás után Te is nap mint nap fantasztikus kedvezményekre lehetsz jogosult: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma a horkolásgátló állpántot érhetik el féláron azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre. Ezzel az amerikai tudósok által kifejlesztett találmánnyal Te is hatékonyan leszámolhatsz a zavaró horkolással. Az állpántot most 3.490 Ft-os kedvezményes áron kapod, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

A feliratkozás teljesen ingyenes, villámgyors és temérdek előnnyel jár: innentől kezdve az új háztartási, kerti, műszaki ajánlatok mellett a legjobb exkluzív akciókról is első kézből értesülhetsz. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

Tudtad? Párkapcsolatod, egészséged megromlásával is járhat a hangos horkolás

Hazánkban is nagyon sokan szenvednek a horkolástól: csaknem minden második embert érint a zavaró lárma. Akár párod veszi hangosan a levegőt éjszaka, vagy Te is a horkolók táborát erősíted, mindkettő megkeserítheti életed. A horkolás állandó kialvatlanságot okozhat, az emiatt jelentkező veszekedések, különalvás elhidegüléshez, a párkapcsolat végéhez vezethet. hork33.jpg

Sokan nem is tudják, de a horkolás rengeteg egészségügyi kockázatot is rejt magában: a zajos levegővétel elzárhatja a légutakat, ami miatt kevesebb oxigénhez tud jutni a szervezet. Emiatt gyakoriak az alvás közbeni mikro-ébredések. Emellett megnő a szívinfarktus, az agyvérzés a cukorbetegség és a reflux kockázata is. 

Ne várd meg, míg a horkolás teljes életminőséged veszélyezteti! Számolj le a hangos éjszakai levegővétellel és óvd meg egészséged, párkapcsolatod! 

Horkolásgátló állpánt - megszüntetheted vele a horkolás fő okát, nyugodtan alhatsz

A tengerentúli szakemberek segítségével megalkotott horkolásgátló állpánttal rövid időn belül megfékezheted a horkolást. Ez a különleges pánt a hangos levegővétel fő okát szünteti meg, ezáltal már első viseléskor jelentősen csökkenti a horkolás hangerejét, mértékét. 

50.gif

Hogyan működik?

Az állpánt a horkolás leggyakoribb kiváltó okával számol le: mivel az alvás közben elernyedt szájpadlás és gége elzárhatja az orrüreg légútját, ezáltal rezgés keletkezik. Ez felel a jellegzetes, kellemetlen horkoló hangért. Az állpánt ezt küszöböli ki azzal, hogy finoman megtámasztja az állad, ezáltal nyitva tartja orrüreged légútját, ami miatt helyesen tudod venni a levegőt a teljes alvásidő során.  horkolas_1.gif

Az állpánt segít nyitva tartani a légutakat - megszűnnek a bosszantó zajok

Hogyan kell használni?

A pántot pillanatok alatt, egyszerűen felveheted: tépőzárjának köszönhetően könnyen a kívánt méretre szabhatod - bármilyen fejméretre könnyedén illeszkedik. Úgy tervezték, hogy ne akadályozzon semmiben, lehet benne enni, inni, beszélgetni. Pár alkalom után teljesen megszokod a viselését, nyugodtan, csendesen tudsz pihenni. Húzd fel elalvás előtt, és már első éjszaka megtapasztalhatod jótékony hatását.

hork11.jpg

Az állpánttal nem kell végre a másikat oldalba bökni, hogy hagyja már abba a horkolást. Te és párod is nyugodtan alhattok, reggel feltöltődve, energiával telve indíthatjátok a napot. 

Mi mindent érhetsz el a horkolásgátló állpánttal?

- rekordidő alatt állíthatod meg a horkolást
- minimálisra szoríthatod vissza az alvás közbeni zajokat
- növelheted a mélyalvásban töltött időt
- javíthatod az oxigénellátást
- csökkentheted a magas vérnyomás, stroke, infarktus kockázatát
- megszüntetheted a nappali fáradtságérzetet, energiával telve ébredhetsz
- együtt alhattok pároddal, megmaradhat az intimitás alvo-par.jpg

 Bemutató videó: 

A horkolásgátló állpánt most csak 3.490 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ne tedd kockára egészséged, párkapcsolatod! A horkolásgátló állpánttal biztonságosan, rekordidőn belül csökkentheted a horkolással járó kínokat. Ezt a férfiak és nők számára is alkalmas találmányt most mindössze 3.490 Ft-ért kapod, ha feliratkozol email hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a horkolásgátló állpántot 3.490 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

 KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 fejlec.jpg

 

_____________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Szeretnéd újra élessé tenni vágóeszközeidet? Itt a biztonságos, gyors megoldás!

Kedvenc késeid már nem úgy vágnak, mint új korukban? Tompák lettek éllel rendelkező szerszámaid? Ne küszködj tovább kicsorbult, megkopott pengéjű eszközökkel!

65_1.jpg

A tompa kések csak trancsíroznak - ebből elég!

A hagyományos késélezők sokszor fabatkát sem érnek: nem minden késhez alkalmasak, könnyen kárt tehetnek a pengében. Ismerj meg egy biztonságos, hatékony módszert késeid, szerszámaid gyors megélezésére!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - kedvenc késeid 10 másodperc alatt megújulhatnak vele!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással akár olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!kes12_3.jpg

Hogyan lesznek szuperélesek késeid?

A késélező 3 élezőrétege más-más folyamatért felel:

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.

kes20_1.jpg

Így használd a legjobb hatásért:

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb eredményhez ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod lenyűgözően éles, megújult eszközödet!

kes13_1.jpg

Előtte-utána - régi késeid megújult, borotvaéles élt kaphatnak

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a TV-ből!

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű vele az élezés: 

Most igazán megéri feliratkozni: a késélező mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd!

A gyémántbevonatos késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html2_4.jpg

süti beállítások módosítása