Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Bejön a huzat ajtódon, ablakodon? Itt a huzatgátló megoldás!

Lenyűgöző ötlet a befújó szél, a por, a hideg és rovarok ellen

2021. február 20. - naptermeke

Születésnapi akció: szuper kedvezmények minden hírlevél feliratkozónak!

A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk születésnapi akciónkat: egy ingyenes feliratkozás után Te is fantasztikus kedvezményekre lehetsz jogosult: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akció?

Ma a szilikon ajtószigetelő szalagot kaphatják meg árelőnnyel hírlevél feliratkozóink. Ezzel a huzatgátló megoldással kizárhatod a szelet, a port, az esővizet és a zavaró rovarokat otthonodból. Az ajtószigetelőt mindössze 2.290 Ft-ért érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás ingyenes, villámgyors és temérdek előnnyel jár: innentől kezdve az új háztartási termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is egyből megkapod. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni - nem veszíthetsz semmit!

Szelel az ajtód, ablakod? Befolyik az esővíz, bemásznak a rovarok? Egy nagyszerű megoldással lezárhatod a réseket!

Neked sem zárnak tökéletesen ajtóid, ablakaid? Sok kellemetlenség forrása lehet, ha szelelnek a nyílászárók: a huzat, a hideg, a por és az esővíz mellett még a rovarok is könnyedén be tudnak jutni a réseken. Egy teljes ajtó- vagy ablakcsere azonban akár horribilis összegbe is kerülhet. Fedezz fel egy jobb és takarékosabb megoldást!ajtoszig2.jpg

A kiváló minőségű szilikon ajtószigetelő szalaggal hatékonyan zárhatod le ajtód réseit a hívatlan vendégek elől.

Szilikon ajtószigetelő szalag - kizárja a zavaró tényezőket otthonodból!

Az ajtószigetelő szalag, akár egy védőpajzs, úgy óvja házad, lakásod, irodád, üzleted helyiségeit a huzat, a por, a víz és a rovarok ellen. Ez a különleges öntapadós megoldás rendkívül ellenálló szilikonból készült, biztonságosan használható. ajtoszig3-gif.gif

Diszkrét, átlátszó külsejű, bármilyen környezetbe illeszkedik. Nemcsak bejárathoz, hanem fürdőszoba-, konyha-, erkélyajtóra és zuhanykabinokra is kiváló. Ha valamelyik bútorod ajtaját szeretnéd stabilan lezárni (pl. a molylepkék vagy por elől) akkor ezzel a szalaggal azt is megteheted.

Rakd fel Te is és ússz meg egy költséges nyílászárócserét! Otthoni és céges használatra egyaránt ajánljuk. 07_17.jpg

Mi mindentől véd?

- huzat, szél, beszökő hideg
- befolyó esővíz
- por
- zaj
- bemászó, berepülő rovarok02_19.jpg

Hogyan kell használni?

Első lépésben tisztítsd meg, majd töröld alaposan szárazra az ajtó felületét. Ezután igazítsd oda az ajtóhoz a ragasztócsíkot úgy, hogy ne maradjon rés alatta. Távolítsd el a ragasztó hátulját és szép lassan görgetve
illeszd fel a csíkot az ajtóra. Ezt követően ollóval vágd kívánt méretűre a szalagot és élvezd a résmentes, jól záró ajtó minden előnyét!08_25.jpg

Bemutató videó - nézd, mennyire jól szigetel:

Az 5 m hosszú szalag csak 2.290 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Tedd komfortossá otthonod könnyedén, fillérekből a szilikon ajtószigetelő szalaggal!

A szalagot most szenzációs árelőnnyel érheted el a Nap Terméke blog 1 éves születésnapi akciójában. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy ingyenesen feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést és máris Tiéd mindössze 2.290 Ft-ért az 5 m-es ajtószigetelő szalag…

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki, egészségmegőrző ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelő linkre és add le rendelésed az ajtószigetelőre az oldal alján levő űrlapon:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 54.jpg

_____________________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Szeretnéd újra élessé tenni vágóeszközeidet? Itt a biztonságos, gyors megoldás!

Kedvenc késeid már nem úgy vágnak, mint új korukban? Tompák lettek éllel rendelkező szerszámaid? Ne küszködj tovább kicsorbult, megkopott pengéjű eszközökkel!

65_1.jpg

A tompa kések csak trancsíroznak - ebből elég!

A hagyományos késélezők sokszor fabatkát sem érnek: nem minden késhez alkalmasak, könnyen kárt tehetnek a pengében. Ismerj meg egy biztonságos, hatékony módszert késeid, szerszámaid gyors megélezésére!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - kedvenc késeid 10 másodperc alatt megújulhatnak vele!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással akár olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!kes12_3.jpg

Hogyan lesznek szuperélesek késeid?

A késélező 3 élezőrétege más-más folyamatért felel:

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.

kes20_1.jpg

Így használd a legjobb hatásért:

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb eredményhez ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod lenyűgözően éles, megújult eszközödet!

kes13_1.jpg

Előtte-utána - régi késeid megújult, borotvaéles élt kaphatnak

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a TV-ből!

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű vele az élezés: 

Most igazán megéri feliratkozni: a késélező mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd!

A gyémántbevonatos késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html2_4.jpg

 

süti beállítások módosítása