Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Nem látsz elég jól közelre? Ezt imádni fogod!

Bámulatos találmány a parányi betűk, tárgyak éleslátására

2021. február 08. - naptermeke

Nem látod jól a kisebb betűket, dolgokat? Mutatjuk az okokat és a megoldást!

Neked is gyakran nehezedre esik elolvasni az apróbb betűket? Gondot okoz befűzni a tűbe egy cérnát? A homályos közeli látásnak lehetnek genetikai okai, ez esetben a szemgolyó hossza kicsit rövidebb, a kép fókuszpontja a retina mögé esik. A másik tényező, hogy a kor előrehaladtával a szemlencse rugalmassága, fókuszálási képessége fokozatosan csökken.

A normál olvasószemüvegek nem minden esetben nyújtanak elegendő nagyítást, nagyítókat használni pedig nagyon kényelmetlen, mivel állandóan lefoglalják az egyik kezet.

big3.jpg

A nagyítókat állandóan fogni kell, ráadásul sok esetben torz képet adnak

Válts kényelmes megoldásra! Egy ügyes trükkel bármit közelről, tisztán láthatsz, közben a kezed is szabadon marad! Ismerd meg most és könnyítsd meg vele a mindennapokat!

Big Vision nagyító szemüveg - káprázatos, torzításmentes képet nyújt közelre

Mit szólnál, ha mostantól könnyedén elolvashatnál egy betegtájékoztatót, hunyorgás nélkül behajthatnál miniatűr csavarokat? A Big Vision nagyító szemüveggel mindezt átélheted: nagyszerű, torzításmentes kinagyított képet nyújt számodra, így mindent közelről láthatsz, ráadásul közben kezeid is szabadon maradhatnak. gif.gif

A Big Vision 160%-os nagyítása révén még a legkisebb betűket, tárgyakat vagy élőlényeket is könnyedén szemügyre veheted. Úgy tervezték, hogy kb. 30 cm-es távolságból lehessen vele a legjobban látni. 

Képzeld el, milyen remek érzés lesz, hogy végre nem kell megkérned másokat, hogy segítsenek elolvasni valamit vagy fűzzenek be a tűbe egy cérnát. 08_21.jpg

A Big Vision óriási előnye, hogy vényköteles szemüveg vagy kontaktlencse felett is viselhető. Rugalmas szárának, csúszásmentes orrpárnájának köszönhetően hosszú távon is komfortosan hordható. Szinte észre sem fogod venni, hogy rajtad van!

bigvision2.jpg

Íme, néhány gyakorlati példa, mi mindenhez használhatod a nagyító szemüveget:

- bármilyen apró betű, pl. gyógyszerek, receptek, összetevők, útmutatók elolvasására
- szereléshez, pl. miniatűr csavarok behajtására
- varráshoz, horgoláshoz, cérna, fonal befűzésére
- horgászathoz, damil befűzésére
- régiségek, bélyegek, érmék, ékszerek vizsgálatához
- festéshez, rajzoláshoz, művészeti alkotásokhoz
- modellezéshez
- kisméretű élőlények, pl. rovarok tanulmányozásához
- bármihez, amihez a közeli éleslátás kulcskérdés 14_13.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen jól láthatsz vele:

Mit tartalmaz a csomag?

A csomagban a Big Vision szemüveg mellett egy mikroszálas törlőkendőt és egy praktikus tartó tokot is találsz. 

A Nap Terméke születésnapi ajánlata: a komplett csomag most csak 2.990 Ft!

Nem túlzás: a Big Vision szemüveggel egy új világ nyílhat meg előtted. Mostantól könnyen megy az olvasás, a szerelés, számtalan olyan feladat, ami korábban lehetetlen lett volna! Otthon és munkahelyen is jól használható segítség, mely mindig veled lehet. 

A Nap Terméke blog 1 éves születésnapja alkalmából a nagyító szemüveget most fél áron, mindössze 2.990 Ft-ért érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Big Vision nagyító szemüveget 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

909_1.jpg

 

____________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Brutális februári napelemes lámpa vásár!

Eleged van a sötétségből házad, teraszod, kocsibejáród vagy üzleted körül? Jó lenne egy erősebb világítás, de nem szívesen kábeleznéd körbe az egész udvart? Időigényes és temérdek pénzbe kerülő megoldások helyett ismerd meg azt a hatékony fényforrást, ami az utóbbi időben valósággal letarolta a piacot!

napelem1.jpgA napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, kábelmentesen világíthatsz kültéren, ahol csak szeretnél. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - csúcsmodern, gazdaságos, nagyerejű fényforrás

Vége a sötétben való botorkálásnak: végre itt egy lámpa, amit nem kell hosszú órákig szerelgetned, állítgatnod: a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát úgy tervezték, hogy akár egy mozdulattal feltehesd a falra. Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

led51.jpg

Hogyan működik?

A lámpa beépített fény-, valamint mozgásérzékelővel rendelkezik: sötétség esetén azonnal készenlétbe állítja magát, ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 mp-re felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény. 
poszt2-napelem.gif

A lámpát 20 db hideg fehér LED-del látták el, melyek tartósan, nagy fényerővel képesek világítani. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 

Víz-, por- és időjárás-álló készülékház

A LED lámpa kialakításakor az egyik fő szempont volt, hogy egész évben jól használható legyen. Az IP65-ös vízállóságú készülékház remekül állja az időjárás viszontagságait. Esőben, fagyban, hőségben is jól használható, így télen-nyáron biztosítja számodra a kiemelkedő világítást.

04_21.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

Bemutató videó - nézd, micsoda ereje van:

Hová érdemes szerelni? Mennyi lámpára van szükség?

A fényvetőt a csomagban levő csavarokkal és tiplikkel könnyedén felrakhatod a falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra is. Kb. 2 m-es magasságba ajánlott szerelni a legjobb érzékeléshez. A lámpa nagyjából 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Egy átlagos kertmérettel számolva 10 db lámpával az egész udvart be tudod világítani. 

led-kert.jpg

Ideális megoldás ház köré, udvarra, teraszra, erkélyre, garázsokhoz, kocsibejárókhoz. Üzleti célra, így boltokhoz, vendéglátóhelyekhez, telephelyekre is nagyszerű. 

Elképesztő ajánlat: egy pizza áráért Tiéd a napelemes LED lámpa!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha feliratkozol hírlevelünkre. Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_14.jpg

 

süti beállítások módosítása