Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Gyakran bepárásodik a visszapillantód? Ezzel többé nem fog!

Egy ügyes trükkel vízhatlan lehet tükröd, elkerülheted a baleseteket

2021. január 28. - naptermeke

Esős-havasesős időszak jön - tegyél most tükreid tisztaságáért!

Neked is gyakran lesz párás, esős a visszapillantód? A nedves tükrök nagyon megnehezítik a kilátást, számtalan baleset forrásai lehetnek. Ha nem látsz ki megfelelően, előfordulhat, hogy későn észleled a körülötted közlekedőket, váratlan helyzeteket. Sávváltáskor, előzéskor, kanyarodáskor, tolatáskor könnyen megtörténhet a baj. folia11.jpg

Esőben a többi autós gyakran csak elmosódott pacának tűnik - mutatjuk a megoldást ez ellen!

A ronggyal való törölgetés nagyon kényelmetlen, maximum vészmegoldásnak elegendő. Fedezz fel egy ügyes trükköt, mellyel mindig tisztán tarthatod tükreidet, elkerülheted a baleseteket. A közelgő esős-havas esős időszakra most különösen ajánlott! 

Vízlepergető fólia visszapillantóra - azonnal víztaszítóvá varázsolja a tükröket!

Bemutatjuk az autós vízlepergető fóliát: ezzel a hatékony találmánnyal pillanatok alatt víztaszítóvá teheted tükreidet. Mostantól jöhet esős, havas esős, párás időjárás, kitűnően hátra fogsz látni, időben észre fogod venni a körülötted közlekedőket. 11_13.jpg

Hogyan működik?

A fólia egy különleges nanotechnológiás védőpajzsot képez tükrödön, így az esőcseppek képtelen lesznek megragadni rajta - valósággal legördülnek onnan! 100%-ig páramentes, nem színezi, nem torzítja a képet, biztonságosan használható.033visszapillgif.gif

Nagy előnye, hogy a mögötted levő autók fényszóróinak tükröződését is képes csökkenteni, így kevésbé fog elfáradni a szemed pl. esti, éjszakai vezetés közben. A vízlepergető fóliával mostantól remekül hátraláthatsz, egész úton tiszta képet élvezhetsz. 

elotte-utana-folia.jpg

Előtte-utána: ennyit jelent, ha van fólia a tükrödön

Ezzel a tartós, kiváló minőségű réteggel tükröd a por és a karcok ellen is védve lesz. 14.5 x 10 cm mérettel rendelkezik, bármilyen személyautóra elegendő, ollóval méretre is szabható. A tükörfűtéssel rendelkező típusokon kívül mindenhol használható.  

Hogyan kell használni? 

A fóliát néhány mozdulattal, szaktudás nélkül felhelyezheted a tükörre. Csak tisztítsd meg alaposan, vizezd be a visszapillantód, majd vedd le a védőréteget a fóliáról, igazítsd a helyére és már kész is vagy! 05_20.jpg

Profi tipp: ha az oldalsó ablakokra is raksz 1-1 fóliát a megfelelő szögbe, akkor nagyobb eső esetén is jól ki fogsz látni a tükörre.

Mennyi ideig bírja egy fólia?

A vízlepergető fóliával használattól és időjárástól függően kb. 6 hónapig gondoskodhatsz tükröd vízhatlanságáról. Ezután könnyedén cserélheted, nyom nélkül eltávolíthatod. Rendelj most és a közelgő csapadékos időszakban teljes védelmet kaphatsz!

Bemutató videó - nézd, ahogy szó szerint legördülnek róla a vízcseppek:

Fantasztikus születésnapi ajánlat: 2 db fólia most csak 2.990 Ft!

Gondoskodj a tökéletes kilátásról egész évben! Ha Te is szeretnél mindig jól látni útközben és elkerülnéd a baleseteket, ez a vízlepergető fólia óriási segítségedre lesz. Ha már régóta zavart visszapillantód párásodása, itt a remek alkalom, hogy tegyél ellene!

Blogunk 1 éves születésnapi akciójában most mindössze 2.990 Ft-ért érheted el a 2 db fóliát tartalmazó csomagot, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a viszapillantó fólia csomagot 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

09_8.jpg

 

____________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Itt a távcsövek királya - kiránduláshoz, városnézéshez is kiváló!

Zsebedben is elfér ez a messzelátó: vízálló, strapabíró, mindig veled lehet

Te is gyakran kirándulsz, túrázol? Jó lenne alaposan megfigyelni, felfedezni a körülötted levő világot? Nagy és nehézkes duplacsöves messzelátók helyett próbáld ki a vízálló egyszemes távcsövet, mellyel akár több kilométer távolságba is elláthatsz!02_17.jpg

Ezzel a kompakt eszközzel lenyűgöző látásélményt kapsz, bármerre jársz. Ismerd meg most, hogyan működik és mi mindenre alkalmas!

Egyszemes (monokuláris) távcső – könnyen használható, strapabíró, vízálló segítőtárs

Az egyszemes távcső kis méretének köszönhetően mindig veled lehet. Legyen szó erdei, városi sétákról, hegyi túrákról, élőlények vagy égitestek vizsgálatáról, pillanatok alatt előveheted, nem maradsz le semmilyen érdekes eseményről.  

01_21.jpg

16-szor közelebbre képes hozni a látnivalókat, ennek köszönhetően a több száz méterre levő történések is olyanok lesznek, mintha a szemed előtt zajlanának! Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást.

515.jpg

52 mm-es átmérőjű, minőségi objektívje kristálytiszta, becsillanás-mentes, éles képet biztosít számodra, akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele. 22°-os látószöge révén nem veszítesz semmit szem elől.

62_3.jpg

Mivel optikája nagy fényerejű, ezért nemcsak nappal, hanem szürkületkor, ködös, esős időben is bevetheted! Rendkívül strapabíró, vízálló gumibevonattal bír. Könnyen elfér bármilyen táskában vagy akár a zsebedben is. 

63_4.jpg

Ezzel a sokoldalú kukkerrel olyan érdekes dolgokat is felfedezhetsz, amiket szabad szemmel vagy gyengébb teljesítményű távcsővel képtelenség lenne. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet.

Bemutató videó - nézd, milyen közelre hoz mindent:

Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

- kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez
- városnézéshez
- élőlények megfigyeléséhez
- horgászathoz, vadászathoz
- égi, légköri jelenségek vizsgálatához
- sporteseményekhez, koncertekhez, egyéb rendezvényekhez

fejlec02_4.jpg
Születésnapi ajánlat: az egyszemes távcső most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Nyiss egy új dimenziót az egyszemes távcsővel! Fedezz fel eddig ismeretlen dolgokat, élvezd az éles képet és a kiváló nagyítást! Ezt az univerzális találmányt most fél áron kapod meg, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

61_8.jpg

süti beállítások módosítása