Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Téged is ferde lábujjak kínoznak?

Zseniális megoldás a fájó bütyök és kalapácsujj ellen

2021. január 16. - naptermeke

Neked sem állnak egyenesen a lábujjaid? Így tehetsz a görbeség ellen!

Gyakran fáj a lábad, kidörzsöli a cipő? Kezdődő bütyöktől szenvedsz? A lábujjak elváltozása egyre több embert érint, csaknem minden 3. személyt kínoz a bütyök vagy kalapácsujj betegség. 

labujj3.jpg

Ha időben kezelik, szerencsére megelőzhető vagy akár visszafordítható a deformáció. Ha Te is szeretnél újra szép lábakat, akkor ismerj meg egy hatékony módszert a ferde lábujjak ellen! A tél a legjobb időszak, hogy lábujjaid visszanyerjék természetes helyzetüket, hogy aztán tavasszal és nyáron ismét magabiztosan járhass nyitott cipőkben.

Toe Corrector lábujj távtartó - segít, hogy lábujjaid újra egyenesen álljanak!

A Toe Corrector távtartóval lábujjaidat rövid időn belül természetes helyzetükbe állíthatod. Akár már 1-2 hónap használat után látványos eredményt érhetsz el: lábujjaid elkezdenek a helyes irányba állni, a fájdalom napról-napra enyhül, nem dörzsöli ki a cipő a lábadat. 

toe13.jpg

Ez az ortopédusok segítségével megalkotott, rendkívül puha szilikonból készült lábtartó fokozatosan állítja helyre a deformációt. Nagy előnye, hogy egész nap veled lehet, hiszen hordhatod mezítláb, zokniban, harisnyában és cipőben, csizmában is. Viselése szinte teljesen észrevétlen, nem akadályoz semmilyen tevékenységben: sétálhatsz, dolgozhatsz, sportolhatsz is benne!

Mi a titka?

A távtartó az ujjakat megfelelően elválasztja és természetes helyzetükbe kényszeríti, továbbá eloszlatja a lábra nehezedő nyomást is, ezáltal járásod, egyensúlyod stabilabb lesz. A Toe Corrector szilikongyűrűinek hála a korábbi görbe ujjak elkezdik felvenni eredeti helyzetüket. Kialakult vagy már kezdődő bütyök és kalapácsujj ellen, valamint megelőzésre is kiváló. Bármilyen méretű és formájú lábra alkalmas, hölgyek és urak is bátran viselhetik. labujj2_3.gif

Hogyan kell felvenni?

Mi sem egyszerűbb: csak húzd fel egyesével a nagylábujjadtól kezdve mindegyik ujjadra a szilikongyűrűket, és már kész is vagy! lab6_1.jpg

Kiknek ajánlott a Toe Corrector?

- mindenkinek, akik görbe lábujjaktól, kalapácsujjtól, bütyöktől szenvednek
- akik szeretnék megelőzni a lábujjak fájdalmas betegségeit
- akik szeretnék megszépíteni lábaikat tavaszra, nyárra
- aktív életmódot élőknek, sportolóknak, futóknak, kocogóknak
- állómunkát végzőknek
- akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük
- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
- akik javítani szeretnének testtartásukon, járásukon

  Bemutató videó - nézd, milyen könnyű használni:

Születésnapi ajánlatunk: a 1 pár Toe Corrector most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Szépítsd meg Te is lábaidat tavaszra-nyárra, előzd meg a kellemetlen bütyköt és kalapácsujj betegséget! Nemrég lett egy éves a blogunk, ezért születésnapi akciónk keretében minden csomagban 1 pár (2 db) távtartót kapsz szenzációs 3.990 Ft-os áron, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Toe Corrector lábujj távtartót 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

61_7.jpg

 

 ____________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:


Brutális újévi napelemes lámpa vásár!

Eleged van a sötétségből házad, teraszod, kocsibejáród vagy üzleted körül? Jó lenne egy erősebb világítás, de nem szívesen kábeleznéd körbe az egész udvart? Időigényes és temérdek pénzbe kerülő megoldások helyett ismerd meg azt a hatékony fényforrást, ami az utóbbi időben valósággal letarolta a piacot!

napelem1.jpgA napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, kábelmentesen világíthatsz kültéren, ahol csak szeretnél. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - csúcsmodern, gazdaságos, nagyerejű fényforrás

Vége a sötétben való botorkálásnak: végre itt egy lámpa, amit nem kell hosszú órákig szerelgetned, állítgatnod: a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát úgy tervezték, hogy akár egy mozdulattal feltehesd a falra. Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

led51.jpg

Hogyan működik?

A lámpa beépített fény-, valamint mozgásérzékelővel rendelkezik: sötétség esetén azonnal készenlétbe állítja magát, ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 mp-re felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény. 
poszt2-napelem.gif

A lámpát 20 db hideg fehér LED-del látták el, melyek tartósan, nagy fényerővel képesek világítani. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 

Víz-, por- és időjárás-álló készülékház

A LED lámpa kialakításakor az egyik fő szempont volt, hogy egész évben jól használható legyen. Az IP65-ös vízállóságú készülékház remekül állja az időjárás viszontagságait. Esőben, fagyban, hőségben is jól használható, így télen-nyáron biztosítja számodra a kiemelkedő világítást.

04_21.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

Bemutató videó - nézd, micsoda ereje van:

Hová érdemes szerelni? Mennyi lámpára van szükség?

A fényvetőt a csomagban levő csavarokkal és tiplikkel könnyedén felrakhatod a falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra is. Kb. 2 m-es magasságba ajánlott szerelni a legjobb érzékeléshez. A lámpa nagyjából 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Egy átlagos kertmérettel számolva 10 db lámpával az egész udvart be tudod világítani. 

led-kert.jpg

Ideális megoldás ház köré, udvarra, teraszra, erkélyre, garázsokhoz, kocsibejárókhoz. Üzleti célra, így boltokhoz, vendéglátóhelyekhez, telephelyekre is nagyszerű. 

Elképesztő ajánlat: egy pizza áráért Tiéd a napelemes LED lámpa!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha feliratkozol hírlevelünkre. Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_14.jpg

süti beállítások módosítása