Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Szeretnél jobban látni közelre? Ezzel bármit kinagyíthatsz!

Szemfüles trükk: parányi betűket, tárgyakat is élesen láthatsz vele

2021. január 13. - naptermeke

Te sem mindig látod jól az apró betűket? Nehezen megy a cérna befűzése?

Megesett már, hogy nem láttál elég jól közelre? A mindennapok során számtalan olyan helyzet adódhat, ahol az apróbb dolgok éleslátása kulcskérdés. Ilyen pl., ha el kell olvasni egy receptet, betegtájékoztatót, vagy be kell hajtani miniatűr csavarokat. bigv1.jpg

A normál olvasószemüvegek nem mindig elegendőek, a nagyítók folyton lefoglalják az egyik kezet, használatuk sok esetben kényelmetlen. Fedezd fel azt a zseniális találmányt, mellyel bármilyen miniatűr dolgot sokkal jobban láthatsz, ráadásul a kezedet sem foglalod le!

Big Vision nagyító szemüveg - közelebb hozza számodra a világot!

A Big Vision nagyító szemüveget csak fel kell venned, mint egy normál szemüveget, és máris kinagyítva, torzításmentesen vehetsz szemügyre bármilyen közeli tárgyat vagy élőlényt. 

bigvision2_2.jpgHogyan működik? 

A Big Vision különleges tervezésű lencséi mint egy nagyító, úgy viselkednek: 160%-os nagyításukkal villámgyorsan el tudsz végezni olyan feladatokat, amiket korábban képtelenség lett volna. Könnyen fog menni az olvasás, a cérna vagy damil befűzése vagy akár a szerelés is. 
gif.gif

A szemüveg 120°-os betekintési szöggel rendelkezik, így oldalról is jól láthatod vele a dolgokat. Úgy tervezték, hogy kb. 30 cm-es távolságból tudj vele a legjobban látni.  

Könnyű, kényelmes viselet

A Big Vision rendívül könnyű, emellett puha orrnyereggel rendelkezik, egy idő után fel sem tűnik, hogy rajtad van! Hatalmas előnye, hogy kontaktlencse és vényköteles szemüveg felett is hordhatod. Rugalmas szára bármilyen fejformára illeszkedik, hölgyeknek és uraknak is kiváló. fejlec1_16.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen jól fogsz vele látni:

Íme, pár példa, milyen esetekben jöhet jól a Big Vision:

- parányi betűk olvasásánál (pl. gyógyszerek, receptek, összetevők, útmutatók)
- szerelésnél, forrasztásnál, elektronikai munkáknál
- bélyegek, ékszerek, érmék vizsgálatánál
- miniatűr festményeknél
- modellezésnél
- varrásnál, horgolásnál (pl. cérna, fonal befűzés)
- horgászásnál (damil befűzés)
- apróbb növények, rovarok megfigyelésénél
- bármilyen feladatnál, ahol a közeli éleslátás elsőrangú kérdés

05_18.jpg

Láss mindig jól közelre: szenzációs ár + ajándék tok és törlőkendő!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából fantasztikus ajánlattal kedveskedünk olvasóinknak. Most mindössze 3.990 Ft-os áron lehet Tiéd az univerzális Big Vison, ha feliratkozol hírlevelünkre. A szemüveg mellé egy praktikus tokot és törlőkendőt is kapsz grátiszba.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre vagy képre és rendeld Big Vision nagyító szemüveget mindössze 3.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

909_2.jpg

____________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Szeretnél nagy fényerővel, takarékosan világítani az új évben?

Eleged van a sötétségből házad, teraszod, kocsibejáród vagy üzleted körül? Jó lenne egy erősebb világítás, de nem szívesen kábeleznéd körbe az egész udvart? Időigényes és temérdek pénzbe kerülő megoldások helyett ismerd meg azt a hatékony fényforrást, ami az utóbbi időben valósággal letarolta a piacot!

napelem1.jpgA napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, kábelmentesen világíthatsz kültéren, ahol csak szeretnél. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - csúcsmodern, gazdaságos, nagyerejű fényforrás

Vége a sötétben való botorkálásnak: végre itt egy lámpa, amit nem kell hosszú órákig szerelgetned, állítgatnod: a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát úgy tervezték, hogy akár egy mozdulattal feltehesd a falra. Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

led51.jpg

Hogyan működik?

A lámpa beépített fény-, valamint mozgásérzékelővel rendelkezik: sötétség esetén azonnal készenlétbe állítja magát, ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 mp-re felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény. 
poszt2-napelem.gif

A lámpát 20 db hideg fehér LED-del látták el, melyek tartósan, nagy fényerővel képesek világítani. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 

Víz-, por- és időjárás-álló készülékház

A LED lámpa kialakításakor az egyik fő szempont volt, hogy egész évben jól használható legyen. Az IP65-ös vízállóságú készülékház remekül állja az időjárás viszontagságait. Esőben, fagyban, hőségben is jól használható, így télen-nyáron biztosítja számodra a kiemelkedő világítást.

04_21.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

Bemutató videó - nézd, micsoda ereje van:

Hová érdemes szerelni? Mennyi lámpára van szükség?

A fényvetőt a csomagban levő csavarokkal és tiplikkel könnyedén felrakhatod a falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra is. Kb. 2 m-es magasságba ajánlott szerelni a legjobb érzékeléshez. A lámpa nagyjából 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Egy átlagos kertmérettel számolva 10 db lámpával az egész udvart be tudod világítani. 

led-kert.jpg

Ideális megoldás ház köré, udvarra, teraszra, erkélyre, garázsokhoz, kocsibejárókhoz. Üzleti célra, így boltokhoz, vendéglátóhelyekhez, telephelyekre is nagyszerű. 

Elképesztő ajánlat: egy pizza áráért Tiéd a napelemes LED lámpa!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha feliratkozol hírlevelünkre. Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_14.jpg

süti beállítások módosítása