Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

A távcsövek királya - kirándulni, túrázni, horgászni is kiváló

Itt az új vízálló egyszemes messzelátó, csodálatos képpel!

2021. január 09. - naptermeke

1 éves lett blogunk: szenzációs akcióban lehet Tiéd az egyszemes távcső

Ez is elérkezett: immár 1 éve kínáljuk nektek napról-napra a legújabb ajándékötleteket, hasznos termékeket. Gyakran napi 10.000-en is ellátogatnak hozzánk: itt az idő, hogy meglepjük hűséges olvasóinkat. Most az egyik népszerű termékünket kaphatják meg kedvezményesen azok, akik feliratkoznak email hírlevelünkre. 

A mai akciós termék az egyszemes távcső, mely hű társad lehet kirándulás, túrázás, városnézés során. Ezzel a sokoldalú messzelátóval káprázatos látásélményben lehet részed, bármerre is jársz. A távcsövet most 30%-kal kedvezőbben, 2.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhoz:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve a legütősebb exkluzív ajánlatokat is első kézből kapod meg. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Egyszemes (monokuláris) távcső - mostantól bármit egyszerűen szemügyre vehetsz!

Az egyszemes távcsővel fantasztikus látásélményt kapsz, olyan dolgokat is felfedezhetsz, melyeket szabad szemmel képtelenség lenne. Legyen szó apróbb állatokról, növényekről, illetve távoli épületekről, objektumokról, akár égitestekről, mindent nagyszerű minőségben láthatsz. 

4_6.jpg

Ha Te sem szeretnél nagy, súlyos dupla lencsés távcsövet magaddal hurcolni, ez az egyszemes messzelátó kiváló alternatíva: akár a zsebedben is, elfér, annyira kisméretű!

Vízálló kialakítás, 16x-os nagyítású fókuszrendszer

A távcső masszív és erős, vízálló burkolattal rendelkezik, csúszásmentes gumiborítása révén stabilan a kézben marad. Lencséi teljesen tükröződésmentesek, így nem kell tartanod a zavaró becsillanásoktól. Fókuszrendszerével 16x-os nagyítást érhetsz el, 1.5 m távolságból a végtelenbe is tudsz fókuszálni. 6_10.jpg

Nem túlzás, hogy ezzel a csúcsmodern kukkerrel új látószögben fedezheted fel a világot. Közelebbre kerülhet hozzád a természet, a növények és az állatvilág is. 

Nézd, milyen jól közelre hoz mindent:

 Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

  • kiránduláshoz, túrázáshoz
  • városnézéshez
  • kempingezéshez
  • horgászathoz, vadászathoz
  • állatok, növények vizsgálatához
  • távoli objektumok megfigyeléséhez
  • rendezvényekhez, sporteseményekhez
  • égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatához

1_7.jpg

2 egyszerű lépés és 2.990 Ft-ért Tiéd az egyszemes távcső!

Láss jól mindent, ne maradj le semmilyen érdekességről! A remek minőségű egyszemes távcsövet most 2.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhoz ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

blog2_3.jpg

süti beállítások módosítása