Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Neked is gyakran párás a visszapillantód?

Ne maszatold többé: ezzel a trükkel vízhatlanná teheted tükrödet

2021. január 08. - naptermeke

Te sem látsz jól hátra a visszapillantódon? Így védd tükröd a pára és az eső ellen!

Te sem mindig látsz jól hátra nedves, párás visszapillantód miatt? Ha nem látod megfelelően a körülötted levőket, az súlyos balesetek forrása is lehet.01_20.jpg

A menetközbeni törölgetés nem jelent tartós megoldást, ráadásul rendkívül macerás is. Ne hagyd, hogy az esős idő akadályozza a hátralátást! Egy ügyes trükkel tökéletesen vízhatlanná teheted tükrödet, biztonságosan közlekedhetsz.  

Vízlepergető fólia visszapillantó tükörre - soha többé nem lesz nedves a visszapillantód!

Az autós vízlepergető fóliával olyan különeges víztaszító réteget hozhatsz létre tükrödön, melyen az esőcseppek képtelenek lesznek megtapadni, szó szerint legördülnek róla. 100%-ig páramentes, így nyirkos, ködös időjárás esetén is száraz marad vele visszapillantód. Nagy előnye, hogy a mögötted jövők fényszóróinak tükröződését is csökkenti, ezért azok nem fogják zavarni látásod, nem fárasztják ki a szemed. 

033.gifA fóliát úgy tervezték, hogy ne torzítsa a képet és ne színezze a látóteret. Emellett a különféle szennyeződések, a karcok és a por ellen is véd. 14.5x10 cm-es mérete révén a legtöbb méretű és formájú tükörre illeszkedik. Ha szükséges, ollóval egyszerűen méretre szabhatod. 

04_1.jpg

Hogyan kell használni? 

A fóliát pillanatok alatt, könnyen felhelyezheted: 

  1. Tisztítsd meg a visszapillantó felületét a kosztól
  2. Egyenletesen permetezve vizezd be a tükröt
  3. Szedd le az 1-es számú réteget a fóliáról
  4. Igazítsd a fóliát a kívánt helyre, majd lassan nyomd rá a tükörre fentről lefelé
  5. Húzd le a 2-es számú réteget is
  6. Távolítsd el az esetleges légbuborékokat, nedvességet a fólia alól (pl. egy bankkártya segítségével) 

05_3.jpg

Mennyi ideig hatásos?

A vízlepergető fóliával használattól és időjárástól függően mintegy 6 hónapig gondoskodhatsz tükröd vízhatlanságáról. Ezután könnyedén cserélheted, nyom nélkül eltávolítható. 

Bemutató videó - nézd, mennyire hatékony:

Születésnapi ajánlat: 2 db vízlepergető fólia most csak 2.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Ne kockáztass egy esetleges balesetet amiatt, hogy nem látsz jól hátra visszapillantódon! Gondoskodj biztonságodról vezetés közben! Blogunk egyéves születésnapi akciójával most mindössze 2.990 Ft-ért lehet tiéd a 2 db fóliát tartalmazó csomag.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a vízlepergető fólia csomagot 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

08_4.jpg

 

süti beállítások módosítása