Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Nem fagy le többé a szélvédőd, ha ezt használod

Autósoknak kötelező: elkerülhetsz vele egy bírságot, balesetet is

2020. december 19. - naptermeke

Te is utálod, ha lefagy a szélvédőd reggelente?

Autósként az egyik legbosszantóbb jelenség, amikor télen csupa jég reggelente a szélvédő. Épp indulnál a dolgodra, ehelyett fárasztó jégkaparással vagy különféle oldószerekkel való vesződéssel kell töltened az időt. Ugye mennyivel jobb lenne, ha ezt fáradságot megspórolhatnád?

4_5.jpg

Mit szólnál, ha mostantól mindig tiszta maradna szélvédőd? Képzeld el, milyen jó volna, ha nem kellene hosszú percekig kínlódnod a takarítással, hogy kiláss autódból! Elhoztuk számodra azt az autósok tízezreinek már bevált találmányt, mellyel megóvhatod autód üvegét a lefagyástól.

Autós szélvédő takaró - zseniális találmány a jég, a dér és a hó ellen

Az autós szélvédő takaróval hatékonyan megvédheted autód üvegét a tél káros hatásaitól. Csak tedd fel este, és reggel mindig tiszta szélvédővel indulhatsz útnak. Elfelejtheted a jégkaparókkal, kefékkel és vegyszerekkel való küszködést. 
szelvedo_2.jpg

Hogyan működik?

Ez a kiváló minőségű többrétegű takaró gondoskodik arról, hogy megóvja az üveget a fagytól, így alatta állandóan tiszta, jégmentes felület marad. Ez a jelenlegi leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a jegesedés ellen!poszt04_2.jpg

Takaróval nincs több lefagyás, rengeteg időt spórolhatsz

Hogyan kell felhelyezni?

Mi sem egyszerűbb: este vagy hosszabb ideig tartó parkolásnál helyezd fel szélvédődre (télen sötét oldalával ajánlott kifelé), majd a gumitappancsokat rögzítsd az üveg belső felére. Zárd rá az ajtót, és már kész is vagy! Induláskor elég levenni, lerázni - nincs több kaparászás, jégoldózás!

blog1.gif

A takaró 146x70 cm-es mérete révén a legtöbb személyautó szélvédőjére nagyszerűen illeszkedik. Kicsire összehajtható, könnyen tárolhatod a csomagtartóban vagy akár az ülés alatt is. 

Valódi 4 évszakos megoldás

Mivel a takaró kétoldalas, ezért egész évben használható. Télen a fagy, nyáron a hő ellen véd kiválóan. Alumínium rétegével kifelé helyezve csökkentheted az erős napsütés hatásait. Igazi 4 évszakos segítség minden autós számára! 

14_14.jpg

Elkerülhetsz vele egy bírságot, balesetet is

Tudtad, hogy bírságolhat a rendőr, ha jeges szélvédővel közlekedsz? Idén is már történtek olyan balesetek, amik a korlátozott kilátás számlájára voltak írhatók. Ne kövesd a hanyag autósok példáját, tartsd tisztán mindig kocsid üvegét a szélvédő takaróval!

Fantasztikus szülinapi akció: a szélvédő takaró most csak 1.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Számolj le a jegesedéssel, könnyítsd meg életed ezzel az ügyes találmánnyal! Blogunk egyéves születésnapi akciójával most mindössze 1.990 Ft-ért lehet tiéd az autós szélvédő takaró.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 1.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

6_8.jpg

________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Eszméletlen téli LED lámpa kiárusítás! Esőálló, hatalmas erejű fényvető kertbe, udvarra, üzletek, garázsok elé

A téli korai naplemente sokakat megvisel. Már 4 óra tájban vaksötét van odakint, így még a saját kertünkben vagy üzletünk körül is nehezebb tájékozódni. A hagyományos kültéri fényforrások élettartama véges, fényük halvány, annak ellenére, hogy milyen sokat fogyasztanak. 

Válts most hatékony, takarékos világításra! Az új napelemes, mozgásérzékelős LED lámpákkal pillanatok alatt brutális fényerővel áraszthatod el környezeted. Mindezt úgy, hogy nem lesz szükséged semmilyen kábelre! Használd ki a legújabb technológia minden előnyét és világíts üzemeltetési költség nélkül télen-nyáron! napelem1.jpg

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - automatikusan fel- és lekapcsol, amikor kell!

Végre egy lámpa, amit nem kell külön fel- és lekapcsolgatnod. Amint a közelébe érsz, azonnal világítani kezd. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fénye. A nagyméretű napelememnek köszönhetően gyorsan fel tud töltődni energiával. Mindössze arra kell ügyelned, hogy érje közvetlen napsugárzás. Nappal töltődik, este világít

napelem6.jpg

Hova szerelheted?

A LED lámpát felrakhatod a falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra is. A csomagban levő csavarokkal és tiplikkel pillanatok alatt rögzítheted. Kb. 2 m-es magasságba ajánlott szerelni. A lámpa nagyjából 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Egy átlagos kertmérettel számolva 10 db lámpával az egész udvart be tudod világítani. 

03_21.jpg

Víz-, por- és időjárás-álló készülékház

A LED lámpa tervezésekor a tartósság volt az egyik fő szempont. Az IP65-ös vízállóságú készülékház remekül állja az időjárás viszontagságait. Esőben, fagyban, hőségben is jól használható, így télen-nyáron biztosítja számodra a megfelelő világítást.

napelem3.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A lámpa remek kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár mellett? 

betor1.jpg

Hová ajánlott a napelemes LED lámpa?

- ház köré, falra, lugasra, kerítésre, oszlopokra
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz
- alsóépületek elé
- üzletek, boltok, vendéglátóegységek köré
- céges telephelyekre, raktárakhoz
- bárhová, ahol nincs kiépítve villanyáram

Bemutató videó - nézd, micsoda ereje van:

Elképesztő ajánlat: egy pizza áráért Tiéd a napelemes LED lámpa!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért:     

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

napelem2.jpg

süti beállítások módosítása