Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így élezd meg késeid az ünnepre!

Zseniális módszer, hogy könnyebb legyen a hámozás, aprítás, filézés

2020. december 15. - naptermeke

Készülne az ünnepi menü, de nem vágnak elég jól késeid?

Ízletes finomságokkal készülnél a karácsonyi asztalra, de tompák az eszközeid? Sajnos az életlen kések rettentően meg tudják nehezíteni a feladatokat. Nem megfelelő vágóeszközökkel jóval több időbe telik haladni, ha egyáltalán sikerül. A tompa kések ugyanis legtöbbször csak trancsíroznak, kínszenvedés velük bármilyen konyhai munka. 9knifesharpener-dull_1.gif

Régi fenőkövekkel és élezőkkel nem minden esetben lehet jól élezni, ráadásul kárt is tehetsz a késekben. Így az is megeshet, soha többet nem tudod majd használni kedvenc eszközeidet. Ebből elég! Ismerj meg egy olyan új, biztonságos megoldást, mely után álom lesz a vágás, darabolás, aprítás, filézés, hámozás.

Gyémántbevonatos késélező - élezz meg bármilyen vágóeszközt pillanatok alatt, egyszerűen!

A gyémántbevonatos késélezővel nem kell külön kézügyesség, hogy késeid úgy vágjanak, mint új korukban! Néhány húzás és késeid visszanyerik régi élüket és csillogásukat. A késélező egyedülálló 3 fázisú technológiájával csiszolhatod, élezheted és polírozhatod is a késeket. html2_2.jpg

Legyen szó késről, bárdról, tőrről, bicskáról, szikéről, ollóról vagy éllel rendelkező szerszámról, 10 másodperc alatt megújíthatsz bármit!

poszt1_19.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A késélező fejét a szokásos 1 helyett 3 speciális vájattal látták el. A 3 vájat más-más fázisú hatást fejt ki a késekre. Az első gyémántszemcsékkel bevont réteg még az elgörbült pengét is képes kiegyenesíteni. A középső wolfram-acél réteggel éri el a penge az ideális "V" formát. A végső fázis a kerámia felülettel történik, ez biztosítja, hogy a penge fényes, extra éles és ellenálló legyen. 

09_6.jpg

Ergonomikus, masszív felépítés

A késélező ergonomikus markolata és csúszásmentes gumitalpa biztonságos élezést szavatol. Masszív ABS háza és rozsdamentes acél élezőfeje hosszú évek múltán is tökéletesen helytáll. Bal és jobbkezesek egyaránt használhatják. kes12_1.jpgHogyan kell használni?

Helyezd rá egy stabil asztalra, majd egyik kezeddel fogd meg erősen a markolatot. A másik kezeddel húzd át a kést az egyes fázisokon finoman lenyomva, magad felé, kb. 4-5 alkalommal, míg a kívánt hatást el nem éred. Jobb- és balkezesek számára is alkalmas. A legjobb eredményhez sorban, mind a három fázison ajánlott áthúzni a kést. kes1_1.gif

Otthoni, üzemi, kifőzdei, éttermi használatra egyaránt kiváló találmány. Vágj Te is mostantól szuperéles, megújult késekkel, dolgozz mindig megfelelően élezett szerszámokkal!

Bemutató videó - figyeld, milyen könnyű vele az élezés:

Hihetetlen születésnapi akció: a gyémántbevonatos késélező most csak 3.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak

Egyéves lett a Nap Terméke blog, ezért úgy döntöttünk, hogy különleges ajánlattal lepjük meg hűséges olvasóinkat. Egy ingyenes feliratkozás után most mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd a 3 fázisú gyémántbevonatos késélező. Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem.

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a gyémántbevonatos késélezőt 3.990 Ft-os ünnepi áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

kes50_1.jpg

 

süti beállítások módosítása