Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Te sem látsz elég jól közelre?

Ezzel az okos trükkel még a parányi dolgokat is felnagyíthatod. 

2020. december 06. - naptermeke

Úgy érzed, nem mindig tökéletes a látásod közelre?

Sokszor nehézséget jelent elolvasni a parányi betűket vagy befűzni a tűbe egy cérnát? Ha nem látsz megfelelően közelre, az eléggé megkeserítheti a mindennapokat. Még ha éles is a látásod, gyakran szükséged lehet egy olyan megoldásra, amivel még közelebbre tudod hozni a dolgokat. big2.jpg

A normál olvasószemüvegek nem mindig elegendőek, a nagyítók folyton lefoglalják az egyik kezet, használatuk sok esetben kényelmetlen. Jó hír, hogy ügyes szakemberek megalkották azt a találmányt, amellyel szinte bármilyen apró tárgyat vagy élőlényt sokkal jobban láthatsz, ráadásul a kezed is szabadon marad. Sőt, ez még nem minden: ezt az újdonságot akár dioptriás szemüveged felett is viselheted!

Big Vision nagyító szemüveg - láss Te is remekül közelre, könnyítsd meg életed!

A Big Vision nagyító szemüveggel káprázatos, torzításmentes képet kapsz közelre. Csak vedd fel és mától könnyedén elolvashatod a legkisebb betűkkel írt betegtájékoztatókat, útmutatókat, befűzhetsz egy cérnát vagy damilt, behajthatsz apró csavarokat. 
gif.gif

Mi a titka?

A Big Vision speicális lencséi úgy viselkednek, mint egy nagyító: 160%-os nagyításukkal villámgyorsan el tudsz végezni olyan feladatokat, amiket korábban képtelenség lett volna. Mostantól kinagyítva, kristálytisztán szemügyre, amit csak szeretnél. 120°-os betekintési szöggel rendelkezik, így oldalról is jól láthatod vele a dolgokat. Úgy tervezték, hogy kb. 30 cm-es távolságból tudj vele a legjobban látni.   

bigvision2_1.jpg

A Big Vision rendívül kis súlyú, emellett puha orrnyereggel rendelkezik, egy idő fel sem tűnik, hogy rajtad van! Hatalmas előnye, hogy kontaktlencse és vényköteles szemüveg felett is hordhatod. Rugalmas szára bármilyen fejformára illeszkedik, hölgyeknek és uraknak is kiváló. 

fejlec1_16.jpg

Mi mindenhez alkalmas?

Ez a sokoldalú eszköz számtalan hétköznapi feladathoz, munkához is használható:

- olvasáshoz (pl. gyógyszerek, receptek, összetevők, útmutatók elolvasására)
- szereléshez, forrasztáshoz, elektronikai munkákhoz
- bélyegek, ékszerek, érmék vizsgálatára
- miniatűr festményekhez
- modellezéshez
- varráshoz, horgoláshoz
- horgászáshoz 
- apróbb növények, rovarok megfigyeléséhez
- bármihez, ahol a közeli éleslátás elsőrangú

05_18.jpg

  Bemutató videó - nézd, milyen jól lehet vele látni:

Láss mindig jól közelre: szenzációs ár + ajándék tok és törlőkendő!

A Big Vision-nel elképesztően jól láthatsz közelre: próbáld ki és élvezd a kinagyított, éles kép minden előnyét! Olvass, szerelj, fess, varrj vagy modellezz egyszerűen az univerzális nagyító szemüveg segítségével!

A Big Vision-t most szenzációs árelőnnyel, grátisz tartó tokkal és mikroszálas kendővel érheted el. Klikkelj az alábbi linkre, rendeld meg itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

12_16.jpg

süti beállítások módosítása