Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

3 fő ok, amitől kialakul a bütyök és a görbe lábujj

Bemutatjuk a megoldást is, hogyan legyenek szép lábaid!

2020. december 01. - naptermeke

Téged is ferde lábujjak kínoznak? Ez lehet a felelős, szerencsére van megoldás!

Neked is sokat fáj a talpad, sajognak a lábujjaid? Gyakran érzed úgy, hogy kellemetlenül szorít a cipő? Nem vagy egyedül: csaknem minden harmadik felnőtt szenved bütyöktől vagy kalapácsujjtól. Ezek az elváltozások amellett, hogy rendkívül fájdalmasak lehetnek, a lábak kinézetét is nagyban csúfítják. 

lab2_1.jpg

Ha nem tesznek ellene időben, akár súlyos mozgásképtelenség is felléphet. Ne várd meg, míg szűnni nem akaró fájdalom gyötör! Tegyél most lábaid egészségéért és ismerd meg az ellenszert a görbe lábujjakra!

Milyen okok vezethetnek a bütyökhöz és a kalapácsujjhoz?

A bütyök és a kalapácsujj is sok esetben hasonló eredetű betegség. A szakemberek az alábbi 3 fő okot szokták felelőssé tenni a kialakulásukért:

1. Túl szűk, hegyes orrú, magas sarkú cipők viselése

A nem megfelelő méretű, szűk cipők szinte kikényszerítik az elváltozásokat, annyira összenyomják a lábujjakat. Ha rendszeresen hordasz divatos magas sarkú vagy hegyes orrú cipőket, az már rövidtávon is okozhat panaszokat.  

lab1_2.jpg

2. Lúdtalp

A lúdtalp jelentősen befolyásolja a test súlyelosztását. Ilyenkor a talp harántboltozata lesüllyed, romlik az egyensúly. Fájdalmas gyulladás is kísérheti, mely teljesen megnehezítheti a cipőben való járást. 

3. Örökletes tényezők

Kutatások szerint bizonyos lábfejforma, illetve a laza szalagok is kiválthatják a lábujj-deformációt.  

Ne hagyd, hogy a ferde lábujjak megkeserítsék életed! Bemutatjuk az ortopédusok segítségével kifejlesztett lábujj távtartót: ezzel a hatékony eszközzel rövid idő alatt, fájdalmak nélkül egyenesítheted ki lábujjaidat!

Toe Corrector szilikonos lábujj távtartó - újra szép lábak, kényelmesen! 

A Toe Correctorral lábujjaidat fokozatosan a megfelelő irányba állíthatod. Ez a rendkívül puha szilikonból készült távtartó otthon, pihenés vagy munka közben is segít megelőzni, illetve helyreállítani a kezdődő deformációt. Akár már 3-4 hét használat után látványos eredményt érhetsz el: lábujjaid elkezdenek a helyes irányba állni, a fájdalom napról-napra enyhül, nem dörzsöli ki a cipő a lábadat. 

lab3_3.jpg

Hogyan működik?

A Toe Correctort pár pillanat alatt felveheted: csak húzd fel egyesével mindegyik ujjadra a nagylábujjtól kezdve a gumigyűrűket, és már kész is vagy! A távtartó az ujjakat természetes helyzetükbe kényszeríti, eloszlatja a lábra nehezedő nyomást is, ezáltal járásod, egyensúlyod stabilabb lesz. A korábbi görbe ujjak elkezdik felvenni eredeti helyzetüket. Jó hír, hogy a Toe Correctort mezítláb, zokniban, harisnyában vagy cipőben is használhatod. Bármilyen méretű és formájú lábra alkalmas, hölgyek és urak is bátran viselhetik. 

labujj2_3.gif

Mennyi ideig ajánlott hordani?

A legjobb eredményhez ajánlott minden nap hordani a távtartót legalább 60 percig. A tapasztalatok szerint 1 hónap rendszeres használat után láthatóan csökken az elváltozás, enyhülhet a fájdalom és nagymértékben alábbhagyhat a kidörzsölés.

Kiknek javasolt a Toe Corrector? 

- mindenkinek, akiket bütyök, kalapácsujj vagy görbe lábujjak kínoznak
- akiknél már elkezdett a bütyök vagy kalapácsujj kialakulni, vagy szeretnék megelőzni azt
- akik nem szívesen járnak nyitott lábbelikben görbe lábujjaik miatt
- sokat gyaloglóknak, kirándulóknak
- állómunkát végzőknek
- akiknek gyakran kell magas sarkú cipőt viselniük
- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
- sportolóknak
- mindenkinek, akik szeretnének javítani egészségükön, testtartásukon, járásukon

62_1.jpg

A Toe Corrector segít megszépíteni lábujjaidat

Bemutató videó - nézd, milyen egyszerű felvenni:

Tegyél most a szép lábakért! Minden csomagban 1 pár távtartó, zseni áron!

Kerüld el a szűnni nem akaró fájdalmakat és a súlyos lábujj-deformációt! A távtartóval visszakaphatod a szabad mozgás örömét, újra szívesen vehetsz fel nyitott cipőket, nem kell többé takargatnod görbén álló lábujjaidat. 

Most minden csomagban 1 pár (2 db) Toe Correctort kapsz, így mindkét lábadon használhatod egyszerre. Rendeld meg ezt a kényelmes korrekciós eszközt káprázatos árelőnnyel az alábbi linkre vagy képre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

lab50_2.jpg

___________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Fantasztikus ez a késélező: 10 másodperc alatt megélez bármit

Te is unod, hogy késeid csak trancsíroznak? Így vess véget a küszködésnek!

Neked is vannak kedvenc késeid, amik már élezésre szorulnának? Szívesen vágnál velük, de mostanában csak trancsíroznak? A legtöbb hagyományos késélezővel képtelenség olyanná tenni a pengét mint új korában. A legtöbb ilyen eszköz nem bír el a hajlott, repedezett pengékkel sem, ráadásul végleg tönkre is teheti a vágóeszközt.poszt01_6.jpg

Ne szenvedj tovább elavult módszerekkel! Elhoztuk neked a késélezők legfrissebb generációját, amivel 3 fázison keresztül varázsolhatod újjá késed, bicskád, bárdod, ollód vagy bármilyen éllel rendelkező szerszámod. 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - precíz, biztonságos élezés, 10 másodperc alatt!

A gyémántbevonatos késélezővel gyerekjáték lesz megújítani eszközeidet. Nem kell hozzá különösebb szaktudás, sem kézügyesség: pár húzással még olyan késeket is élessé tehetsz, amikről már azt gondoltad, hogy többé nem fogsz jól vágni velük. Képzeld el, ahogy a régi, kopott pengék másodperceken belül újra élesek, csillogóak lesznek. Ezzel a forradalmi élezővel polírozhatod és ellenállóvá is teheted az eszközöket.  12.gif

Mitől ilyen hatékony?

Míg a hagyományos élezők általában egyféle élezőfelülettel vannak ellátva, addig itt 3 különböző fázis lesz a segítségedre. Az egyes fázisok más-más jótékony hatást gyakorolnak a pengére: a végeredmény így lesz gyors, precíz és tartós!kes13.jpg

Előtte-utána: nincs több küszküdés és trancsírozás, ha a gyémántbevonatos élezőt használod

A legelső gyémántbevonatos fázisban a gyémántszemcsék még a sérült, kicsorbult vagy elhajlott élű késeket is képesek megjavítani. A második fázisban történik az él képzése, ekkor éri el a penge az ideális "V" alakot. Végül a kerámiafázis biztosítja, hogy a penge fényes, extra éles és karcálló legyen!

09_6.jpg

Hogyan kell használni?

A gyémántbevonatos késélező használata rendkívül egyszerű: csak helyezd el stabilan egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt hatást el nem éred. Használat után az élezőfejet kiveheted, így könnyen tisztíthatod. Bal és jobbkezesek egyaránt használhatják. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison egymás után végigmenni. 

9html06.jpg

Az élezőt ergonomikus markolattal és csúszásmentes gumitalppal látták el. Kiképzésénél törekedtek a minél nagyobb tartósságra, erről árulkodik a masszív ABS váz és a rozsdamentes acél élezőfej - ezt a késélezőt még hosszú évek múltán is használhatod!

kes12.jpg

Születésnapi akció: a késélező most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után

Újítsd meg régi késeidet másodpercek alatt, vágj, apríts, szeletelj, filézz, hámozz mától könnyedén! Blogunk egyéves születésnapi akciójának köszönhetően most mindössze 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá az univerzális 3 fázisú késélezőhöz. Csak 2 egyszerű lépés, és máris tiéd ez a zseniális találmány:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem: 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a gyémántbevonatos késélezőt fantasztikus 3.990 Ft-os áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

kes50.jpg

süti beállítások módosítása