Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Autósoknak: kötelező megoldás fagyos idő esetén

Ezzel a téli trükkel elkerülheted a baleseteket, bírságokat is.

2020. november 30. - naptermeke

Csúnya balesetek, büntetések a lefagyott szélvédő miatt - mutatjuk a megoldást! 

Itt a hideg idő, a téli gumi és a fagyálló folyadék mellett más fontos eszköz is van, ami elengedhetetlen az autósok számára ilyenkor. Mivel a gyakori éjszakai fagyok miatt reggelre csúnyán lefagyhat a szélvédő, ez súlyosan akadályozhatja a kilátást, ráadásul a rendőr büntethet is érte. A KRESZ ugyanis kimondja, hogy úgy kell közlekedni, hogy az a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse.

Az előző téli szezonban is több olyan baleset történt, ami a hanyag sofőrök számlájára volt írható. Te ne kövesd el ezt a hibát: mutatjuk, hogyan közlekedj biztonsággal!

takaro1.jpg

A jeges szélvédő teljesen akadályozhatja a kilátást - mutatunk egy hasznos trükköt ellene!

Egy ügyes találmánnyal megóvhatod autód üvegét a lefagyástól, így minden reggel makulátlanul tiszta szélvédővel indulhatsz útnak. Többé nem kell hosszú időt sziszifuszi jégkaparással, jégoldóval való küszködéssel töltened. 

Autós szélvédő takaró - felejtsd el a fárasztó takarítást, indulj útnak mindig tiszta szélvédővel!

Az autós szélvédő takaróval minden reggeled úgy telik majd, mint egy álom: csak elballagsz a kocsihoz, kinyitod az ajtót, lehúzod a takarót, és már indulhatsz is! Elfelejtheted a jégkaparókat, keféket és a különféle vegyszereket. A takaró megvédi kocsid üvegét a fagytól, hótól és a deresedéstől. 

blog1.gif

Mitől ilyen hatékony?

A takaró speciális alumínium rétege gondoskodik róla, hogy alatta ne fagyjon le a szélvédő még a legnagyobb zimankó esetén sem. Ez az időjárás-álló találmány a jelenlegi leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a tél káros hatásai ellen. 

poszt02_3.jpg

Hogyan kell használni?

Este terítsd rá szélvédődre, majd a vákuumos tappancsokkal rögzítsd az üveg belső feléhez. Zárd rá az ajtót, így nem fogják lelopni, a szél se fújja le, biztonságosan a helyén marad. Reggel elég lehúzni, lerázni és már mehetsz is! Képzeld el, mennyi időt és energiát spórolhatsz, hogy nem kell többé a jégmentesítéssel vesződnöd. poszt04_1.jpg

Mostantól egész úton tökéletesen ki fogsz látni, időben észlelheted az eseményeket. Így megúszhatsz egy esetleges balesetet és bírságot is. Esztétikus és tartós védőréteg: felrakni és levenni is csak néhány másodperc!

A takaró 146x70 cm-es mérete révén a legtöbb személyautó szélvédőjét remekül be tudja fedni. Használatot követően kisméretűre összehajtható, prímán elfér az ülés alatt, kesztyűtartóban vagy a csomagtartóban egyaránt. 

Jó hír, hogy a takarót egész évben használhatod: mivel kétoldalas, ezért nyáron a nap ellen is kiválóan véd. Télen a fekete, nyáron a szürke oldalával kifelé ajánlott felhelyezni. Igazi 4 évszakos megoldás! 

14_14.jpg

Szenzációs születésnapi kedvezmény: a szélvédő takaró most csak 1.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Tartsd tisztán Te is szélvédődet! Számolj le a jegesedéssel, fárasztó takarítással! Blogunk egyéves születésnapi akciójával most mindössze 1.990 Ft-ért lehet tiéd ez az univerzális találmány.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós ajánlatokról sem: 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 1.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

6_7.jpg

___________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Fantasztikus ez a késélező: 10 másodperc alatt megélez bármit
Még a hajlott, repedezett pengét is megjavítja ez az újdonság

Neked is vannak kedvenc késeid, amik már élezésre szorulnának? Szívesen vágnál velük, de mostanában csak trancsíroznak? A legtöbb hagyományos késélezővel képtelenség olyanná tenni a pengét mint új korában. A legtöbb ilyen eszköz nem bír el a hajlott, repedezett pengékkel sem, ráadásul végleg tönkre is teheti a vágóeszközt.poszt01_6.jpg

Ne szenvedj tovább elavult módszerekkel! Elhoztuk neked a késélezők legfrissebb generációját, amivel 3 fázison keresztül varázsolhatod újjá késed, bicskád, bárdod, ollód vagy bármilyen éllel rendelkező szerszámod. 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - precíz, biztonságos élezés, 10 másodperc alatt!

A gyémántbevonatos késélezővel gyerekjáték lesz megújítani eszközeidet. Nem kell hozzá különösebb szaktudás, sem kézügyesség: pár húzással még olyan késeket is élessé tehetsz, amikről már azt gondoltad, hogy többé nem fogsz jól vágni velük. Képzeld el, ahogy a régi, kopott pengék másodperceken belül újra élesek, csillogóak lesznek. Ezzel a forradalmi élezővel polírozhatod és ellenállóvá is teheted az eszközöket.  12.gif

Mitől ilyen hatékony?

Míg a hagyományos élezők általában egyféle élezőfelülettel vannak ellátva, addig itt 3 különböző fázis lesz a segítségedre. Az egyes fázisok más-más jótékony hatást gyakorolnak a pengére: a végeredmény így lesz gyors, precíz és tartós!kes13.jpg

Előtte-utána: nincs több küszküdés és trancsírozás, ha a gyémántbevonatos élezőt használod

A legelső gyémántbevonatos fázisban a gyémántszemcsék még a sérült, kicsorbult vagy elhajlott élű késeket is képesek megjavítani. A második fázisban történik az él képzése, ekkor éri el a penge az ideális "V" alakot. Végül a kerámiafázis biztosítja, hogy a penge fényes, extra éles és karcálló legyen!

09_6.jpg

Hogyan kell használni?

A gyémántbevonatos késélező használata rendkívül egyszerű: csak helyezd el stabilan egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt hatást el nem éred. Használat után az élezőfejet kiveheted, így könnyen tisztíthatod. Bal és jobbkezesek egyaránt használhatják. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison egymás után végigmenni. 

9html06.jpg

Az élezőt ergonomikus markolattal és csúszásmentes gumitalppal látták el. Kiképzésénél törekedtek a minél nagyobb tartósságra, erről árulkodik a masszív ABS váz és a rozsdamentes acél élezőfej - ezt a késélezőt még hosszú évek múltán is használhatod!

kes12.jpg

Születésnapi akció: a késélező most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után

Újítsd meg régi késeidet másodpercek alatt, vágj, apríts, szeletelj, filézz, hámozz mától könnyedén! Blogunk egyéves születésnapi akciójának köszönhetően most mindössze 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá az univerzális 3 fázisú késélezőhöz. Csak 2 egyszerű lépés, és máris tiéd ez a zseniális találmány:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem: 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a gyémántbevonatos késélezőt fantasztikus 3.990 Ft-os áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

kes50.jpg

süti beállítások módosítása