Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Téged is zavar a hangos horkolás?

Egy ügyes trükkel leszámolhatsz a pokoli zajokkal

2020. november 12. - naptermeke

Tudtad, hogy párkapcsolatod, egészséged és szétrombolhatja a horkolás?

Csaknem minden második embert érint hazánkban közvetlenül vagy közvetetten a hangos horkolás. Nagyon sokan szinte képtelenek aludni párjuk fülrepesztő éjszakai levegővételétől. Hiába noszogatják kedvesüket, a lárma csak rövid időre szűnik meg. Így legtöbbször a horkoló és párja sem tud rendesen pihenni - nem csoda, ha gyűrötten, kialvatlanul kezdik a napot. 

hork20.jpgA horkolás amellett, hogy megkeserítheti a párkapcsolatot, számos súlyos egészségügyi kockázatot is rejthet magában. Kimutatták, hogy az éjszakai helytelen levegővétel infarktust, agyvérzést, depressziót és számos más kórt, pl. cukorbetegséget, refluxot is okozhat.

hork22.jpg

Ne várd meg, míg végleg pokollá teszi életed a hangos horkolás! Egy ügyes találmánnyal szinte azonnal csökkentheted a horkolás mértékét, hangerejét. 

Horkolásgátló állpánt - az egyik leggyorsabb fegyver a horkolás ellen

Az amerikai tudósok által megalkotott horkolásgátló állpánttal gyorsan és hatékonyan veheted fel a harcot a zavaró horkolással szemben. Rendszeres használatával szinte teljesen megszüntetheted a hangos levegővételt, elkerülheted veszélyeket. 

hork12_1.jpg

Mit a titka? 

Ez a speciális alvási pánt a horkolás legfőbb kiváltó okát szünteti meg. Alvás közben a szájpadlás és a gége teljesen ellazul, ami azonban elzárhatja az orrüreg légútját. Az ezáltal létrejött rezgés okozza azt a jellegzetes horkoló hangot és sok esetben oxigénhiányos állapotot, ami a betegségek kialakulásáért felel. A pánt ezt küszöböli ki azzal, hogy finoman megtámasztja az állad, nyitva tartva ezzel orrüreged légútját. A pánttal nincs többé légzéskimaradás, teljes alvásidő alatt helyesen veszed a levegőt.

horkolas_3.gifAz állpánt segít abban, hogy csendesen, orron keresztül tudd venni a levegőt alvás közben

Hogyan használd?

A horkolásgátló állpántot pofonegyszerűen, néhány mozdulattal felhúzhatod álladra. Tépőzárral állítható méretű, így bárki számára alkalmas, hölgyek és urak egyaránt hordhatják. Olyannyira kényelmes, hogy egy idő után fel sem fog tűnni, hogy rajtad van: ehetsz, ihatsz, beszélgethetsz is benne, nem gátol semmiben. Már az első alkalommal érezheted jótékony hatását, a horkolás fokozatosan enyhülni fog. 

50.gif

Gondolj csak bele, milyen felemelő érzés lesz újra átaludni az éjszakákat: Te és párod is nyugodtan tudtok pihenni, nem kell ébresztgetni a másikat, hogy hagyja már abba a horkolást. Mindketten frissen, energiával telve ébredhettek, megszűnik az állandó fáradtságérzet.

Mi mindent érhetsz el a horkolásgátló állpánttal?

- rekordidő alatt állíthatod meg a horkolást
- helyesen veheted a levegőt egész éjszaka
- elkerülheted az ún. mikro-ébredéseket, a veszélyes oxigénhiányos állapotot
- növelheted a mélyalvásban töltött időt
- javíthatod szervezeted oxigénellátását
- csökkentheted a horkolás okozta betegségek kockázatát
- csendesen, nyugodtan pihenhettek együtt pároddal
- nem zavarod többé a többi környezetedben alvót sem

oldal7_1.jpg

Bemutató videó: 

 

Tegyél MOST a horkolás ellen! Fantasztikus ár!

Javíts életminőségeden, közérzeteden! Hidd el, Te és párod is hálásak lesztek majd a horkolás nélküli éjszakákért. 

Ezt a biztonságos állpántot most mindössze 3.490 Ft-ért érheted el a készlet erejéig. Élj az akcióval, kattints az alábbi linkre vagy képre, és néhány napon belül kiszállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

oldal8_4.jpg 

süti beállítások módosítása