Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így számold ki kerted, üzleted szükséges megvilágítását!

Korai sötétedés ellen mutatjuk a megoldást - otthonra, cégeknek is kiváló

2020. október 30. - naptermeke

Már 17 óra körül sötét van - ugye nem akarsz vakon közlekedni a kertben, üzleted körül?

Megvolt az óraátállítás, most már 17 órakor szinte teljesen sötét van, egyre több fényre van szükség, nemcsak odabent, hanem kültéren is. Te még hagyományos, fel-le kapcsolgatható fényforrást használsz? Mit szólnál egy takarékos, automata világításhoz, melyet pillanatok felhelyezhetsz?led1.jpg

Ne vakoskodj tovább régi, pislákoló fényű lámpák mellett! Elhoztuk neked a modern napelemes LED lámpát - ezzel a magas fényerejű világítással egész udvarod, kerted, üzleted környékét gazdaságosan bevilágíthatod. Cikkünkből megtudhatod, hogyan számolhatod ki, mennyi fényre lesz szükséged. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - brutális fényáradat a nap erejével!

A napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa egy kizárólag a nap erejét felhasználó, vezeték nélküli, nagy erejű fényforrás. Segítségével még a legsötétebb zugokat és fényárba boríthatod anélkül, hogy a villanyszámlád megterhelnéd vele. Mostantól soha többé nem kell vaksötétben botorkálnod a kertben, házad vagy üzleted körül!

13_10.jpg

Ezt a 20 db magas élettartamú LED-et tartalmazó találmányt úgy tervezték, hogy egyszerűen rögzíthesd a falra, a kerítésre vagy akár egy oszlopra. Mindezt csúf, lelógó kábelek és hosszadalmas szerelés nélkül!

Mi a különlegessége?

A lámpát a napelem mellett fény- és mozgásszenzorral is felszerelték, ezáltal akkor világít, amikor valóban szükség van rá. Sötétedéskor aktiválódik a lámpa, ezt követően amint 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 másodpercre felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény.  poszt2_4.gif

Víz és időjárás-álló

A lámpa erős, masszív készülékháza IP65-ös vízállóságot kapott, az esőnek, pornak, hőnek és a fagynak is ellenáll. Így minden évszakban biztosíthatod a megfelelő világítást házad, teraszod, kerted, nyaralód vagy boltod körül.  poszt3_7.jpg

Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa?

- ház köré, udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre, pincék elé
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz, hobbikertekhez
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz, alsóépületekhez
- üzletek, boltok, éttermek, üzlethelyiségek, irodák köré
- reklámtáblákhoz
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve villanyáram

level1_11.jpg

Mennyi világításra lesz szükséged? 

A napelemes LED lámpa 120°-os szögben világít, kb. 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Egy átlagos 250 m2-es udvarral számolva 10 db lámpával az egész telket be lehet világítani.

led3.jpg

Ezzel biztosíthatod, hogy kertkapud, járdád, kocsibejáród, alsóépületed, bejárati ajtód is kifogástalan fényhez jusson. 50%-os akciónk keretében gondoskodhatsz arról, hogy teljes udvarod, teraszod vagy telephelyed tökéletesen meg legyen világítva.

Szenzációs ajánlat: most egy pizza áráért lehet tiéd a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa 

Számolj le a sötétséggel: világíts Te is egész évben takarékosan, magas fényerő mellett a napelemes LED lámpával! Blogunk egyéves születésnapi akciójában most mindössze 1.990 Ft-ért lehet tiéd ez a modern fényforrás: 

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát zseniális 1.990 Ft-os áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Rendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

43.jpg

süti beállítások módosítása