Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Az otthoni késélezés trükkjei - le fog esni az állad ettől az élezőtől

Pár húzás és borotvaélessé teheted késeid, ollóid, szerszámaid

2020. október 28. - naptermeke

1 éves lesz blogunk: különleges ajánlat minden olvasónknak!

A Nap Terméke blogon immár közel 1 éve tesszük közkinccsé be a legjobb újdonságokat, ajándéktippeket. Most egy olyan találmányt hoztunk, mellyel megkönnyítheted a mindennapi konyhai munkát, ráadásul szerszámaidat is rövid időn belül megélezheted. Ha már meguntad a tompa eszközökkel való küszködést, tarts velünk és fedezz fel egy zseniális vívmányt!

65_2.jpgIsmerős látvány? Mutatjuk, hogyan legyenek mindig élesek a késeid!

3 fokozatú gyémántbevonatos késélező - bemutatjuk az élezők legújabb generációját!

Bizonyára Te is használtál már hagyományos élezőket, azonban az eredmény valószínűleg nem olyan lett, amire számítottál. Nem véletlen: a régi típusú élezők nem minden késhez jók, sok esetben akár kárt is tehetnek a pengében. 

Ezt ismerték fel ügyes mérnökök, akik a gyémánt, wolfram és kerámia segítségét hívva megalkották a legújabb 3 fázisú késélezőt. Mostantól biztonságosan, pillanatok alatt élezhetsz meg bármilyen kést, bicskát, bárdot, tőrt, ollót vagy éllel bíró szerszámot. Mindezt különösebb kézügyesség vagy szakértelem nélkül!

08_20.jpg

A megszokott 1 helyett itt 3 féle különleges csiszolóréteg áll rendelkezésre, melyek más-más jótékony hatást fejtenek ki a vágóeszközre. 

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét, ezáltal ellenállóbb lesz a karcolásokkal szemben is. 

66_1.jpg

Hogyan kell használni? Mi sem egyszerűbb!

A késélezőt jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Helyezd el egy stabil asztalon, fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot, majd a másikkal húzd át a késeket a kiválasztott fázison magad felé, enyhén lenyomva, kb. 4-5 alkalommal, míg el nem éred a kívánt hatást. A legjobb eredményhez ajánlott sorban végigmenni az egyes fázisokon, a gyémántbevonattól kezdve a kerámia csiszolóig. Ha végeztél, öblítsd le és töröld meg a kést, illetve szórd ki a felesleget az élezőfejből, és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

12.gif

Az ergonomikus markolat és a csúszásmentes gumitalp gondoskodik a biztonságos használatról. Otthoni, céges, kifőzdei felhasználásra is ajánlott találmány. Rendkívül erős ABS váza, rozsdamentes acél élezőfeje akár egy életen át szolgálhatja késeid, bicskáid, ollóid, szerszámaid kifogástalan élességét. 

Bemutató videó - figyeld, mennyire jó és könnyű vele élezni:

Legyenek mindig éles késeid! A 3 fázisú késélező most csak 3.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Felejtsd el a tompa, kicsorbult eszközöket! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a tévéből: villámgyorsan vághatsz, apríthatsz, szeletelhetsz, hámozhatsz bármit!

Blogunk egyéves születésnapi akciójának köszönhetően most mindössze 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá ehhez az univerzális 3 fázisú késélezőhöz. Csak 2 egyszerű lépés, és máris tiéd ez a zseniális találmány.

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai ajánlatokról, exkluzív akciókról sem: 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a gyémántbevonatos késélezőt fantasztikus 3.990 Ft-os áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Rendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

50_4.jpg

________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATAINK:

 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - automatikusan felkapcsoló kültéri fényvető otthonra, cégeknek 

A napelemes, mozgás- és fényérzékelővel is ellátott LED lámpát úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebben üzembe lehessen helyezni. Végre egy kültéri fényforrás, amit nem kell hosszú órákig szerelgetned, szakembert hívnod hozzá. Mivel teljességgel vezeték nélküli, így lemondhatsz a szanaszét álló kábelekről is.02_11.jpg

A csomagban levő csavarral és tiplivel egyszerűen felrakhatod falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra. A 20 db kiváló minőségű LED gondoskodik arról, hogy megfelelő fénnyel borítsa be környezeted. Mostantól mindent jól fogsz látni, efelejtheted a sötétben való botorkálást! 

Világíts Te is hatékonyan házad, lakásod vagy üzleted körül, rendeld meg most a napelemes, mozgásérzékelős lámpát egy pizza áráért: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

   

Egg Sitter ülőpárna - ülj kényelmesen bárhol, bármikor!

Az Egg Sitter ülőpárnával bárhol is vagy, egész nap komfortos ülésben lehet részed. Mostantól még a legkényelmetlenebb üléseken sem fogsz elgémberedni!

Olyannyira jó rajta ülni, hogy akár órák után sem fog elzsibbadni semmid. A párna tökéletesen felveszi tested alakját, majd használat után teljesen visszaáll eredeti formájára.

Az Egg Sitter használatával elkerülheted a helytelen ülésből fakadó súlyos betegségeket. Mostantól egész napos kényelmet élvezhetsz, kevésbé fogsz elfáradni még egy hosszú, üléssel töltött nap után is.

Használd az alábbi linket és szerezd be most az Egg Sittert hatalmas árelőny keretében!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

süti beállítások módosítása