Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezt teszi a szoros cipő a lábujjaiddal: fájdalom, bütyök, görbeség

Íme a zseniális módszer, amivel megóvhatod lábaidat a kínoktól

2020. október 26. - naptermeke

Tudtad? Súlyos elváltozásokat okozhat a nem megfelelő cipők viselése

Te is gyakran jársz szűkebb vagy hegyes orrú cipőkben? Szoktál magassarkút hordani? Egy nem megfelelő lábbeli kész horror a lábujjak számára. Nem véletlen, hogy egyre többen szenvednek ferde lábujjaktól, bütyöktől, kidörzsöléstől, vérhólyagoktól. 

lab13.jpg

A kuszán álló ujjak amellett, hogy rontják a külsőt, súlyos mozgásszervi elváltozásokat is okozhatnak, amit már csak műtét és hosszadalmas, keserves rehabilitáció árán lehet helyrehozni. Bemutatjuk, miért veszélyesek a túl szűk cipők és milyen új módszerrel tehetsz a fájdalmak és a görbeség ellen!

Ezért veszélyes, ha szorít, nyom a cipő

Sokan nem is gondolnak bele, hogy a mai divatos, magassarkú, hegyes orrú cipők mennyi kárt tudnak okozni. Mivel valósággal összenyomják a lábujjakat, így természetellenes helyzetbe állítják azokat. Ez már rövidtávon is látványos tüneteket idézhet elő: az ujjak elgörbülnek, befelé állnak, kezdődő bütyök jelei is kialakulhatnak. Ha a nagylábujj elkezd a többi felé hajlani, az tovább terheli a lábat. Előrehaladott állapotban a kinövés egyre nagyobb lesz, így folyamatosan kidörzsöli a cipő.lab11.jpg

Az uraknak is vigyázniuk kell: egy rosszul kiválasztott méretű vagy formájú lábbeli (pl. sportoláshoz) az ő lábujjaikat is könnyen elferdítheti. 

02_12.jpg

Előzd meg a veszélyeket, tegyél most lábaid egészségéért, szépségéért! Ismerd meg azt az ortopédusok által kifejlesztett megoldást, mely segít megakadályozni a görbeséget és visszaállítani ujjaidat természetes helyzetükbe!

Toe Corrector lábujj távtartó - megszünteti a görbeséget, a fájdalmakat

A rendkívül kényelmesen viselhető Toe Correctorral megelőzheted a lábujjak elferdülését, emellett már kezdődő deformáció ellen is használhatod. Legyen szó bütyökről vagy kalapácsujjról (rendszerint a 2. és 3. lábujj ferdesége), már néhány hét alatt szemmel látható változást érhetsz el. Mindezt fájdalmak nélkül, pihenés, mozgás vagy akár munka közben is!

lab3_2.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A távtartó 5 gyűrűje tökéletesen elválasztja és természetes helyzetükbe állítja ujjaidat. Ezzel azt érheted el, hogy a lábujjak napról-napra kezdenek visszaállni eredeti pozíciójukba. A Toe Correctorral csökken a kidörzsölés kockázata, akár heteken belül mérséklődhet a fájdalom. Ez a komfortos találmány segíti a járást, javítja az egyensúlyt, ezáltal a testtartásod is sokkal szebb lesz. 

level1_10.jpg

Hogyan kell használni?

A lábujj távtartót pillanatok alatt, egyszerűen felveheted: csak húzd az ujjaidra egyesével a nagylábujjadtól kezdve mindegyikre, és máris elkezdi jótékony hatását. Mindkét lábra kiváló, cipő alatt, zokniban is hordhatod. Mivel univerzális méretű, hölgyek és urak számára is alkalmas. 

labujj2_2.gif

Kiknek ajánlott a Toe Corrector?

- akik gyakran viselnek hegyes orrú, szűkebb cipőket, magassarkút
- akik szeretnék elkerülni a bütyköt, kalapácsujjat, ízületi gyulladásokat
- akik már kialakult deformációtól, bütyöktől, kalapácsujjtól szenvednek
- akiknek gyakran kidörzsöli lábukat a cipő, sokszor fáj a lábuk
- akik szeretnének javítani lábaik szépségén
- sokat gyaloglóknak, kirándulóknak, sportolóknak, aktív életmódot élőknek
- állómunkát végzőknek (pl. boltosok, fodrászok, takarítók, pincérek)
- időseknek, ízületi panaszoktól szenvedőknek

Egyenesítsd ki lábujjaidat egyszerűen!

Elég a görbeségből, a sajgó érzésből! Használd Te is a Toe Corrector szilikonos lábujj távtartót minden nap és vedd fel a harcot a fájdalmakkal és a deformációval!

A Toe Correctort most szenzációs 3.990 Ft-os áron érheted el. Minden csomagban 1 pár (2 db) távtartót találsz, így mindkét lábadon használhatod egyszerre. Kattints az alábbi linkre vagy képre, szerezd be most: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

00_3.jpg

 ________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATAINK: 

 

Gyémántbevonatos késélező - egy gyors megoldás a tompa kések ellen

3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel eszközeid visszakaphatják régi élüket. Nem túlzás, mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz. Mondj búcsút a kopott, kicsorbult pengéknek: a 3 fázisú technológia szavatolja, hogy késeid újra precízen vágjanak és megőrizzék tartósságukat. 

html01.jpg

Ezzel a csúszásmentes, strapabíró késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét. Tedd könnyebbé életed, rendeld meg fantasztikus áron a gyémántbevonatos késélezőt az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Horkolásgátló állpánt - azonnali fegyver a horkolás ellen

A horkolásgátló állpánttal gyorsan, egyszerűen és fájdalom nélkül számolhatsz le a hangos horkolással. Annyit kell tenned, hogy felveszed lefekvés előtt, és már első alkalommal megtapasztalhatod áldásos hatását. Az éjszakai hangos levegővétel fokozatosan lecsendesül, Te és kedvesed is sokkal jobban fogtok aludni, kipihentebben ébredhettek. 

fejlec.jpg

Ne szenvedj többé a horkolástól! Akár saját magadnak, akár kedvesednek van szüksége rá, ez a horkolásgátló állpánt nagyszerű szolgálatot tesz. Már néhány hét folyamatos éjszakai használattal minimálisra szoríthatod vissza az alvás közbeni zajokat. 

Tegyél most Te is a jobb életminőségért, rendeld meg a horkolásgátló állpántot szenzációs áron az alábbi linkre vagy képre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Wellness zuhanyfej víztisztító hatással – a káprázatosan selymes bőrért!

A Wellness zuhanyfej pillanatok alatt képes megtisztítani a vizet a klór és a méreganyagok 99%-ától, ezáltal puhábbá, selymesebbé teszi bőrt. Ezzel a speciális zuhanyrózsával úgy érezheted magad, mintha mindennap wellness fürdőben lennél.
 12_6.jpg

A Wellness zuhanyfejet úgy tervezték, hogy ugyanannyi idő alatt sokkal kevesebb víz fogyjon vele, mint a hagyományos tusolófejekkel. A mikro lyukacskákon kiáramló cseppek hatványozottan kisebbek, ezáltal akár 40% vízmegtakarítást is elérhetsz. Tegyél úgy saját magad és családod egészségéért, hogy közben vizet is spórolsz! Számolj le a bőrproblémákkal, fürödj mindig tiszta vízzel:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása