Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Tudtad, hogy balesetet okozhat az esős, párás visszapillantó?

Mutatjuk, hogyan teheted vízhatlanná tükrödet!

2020. október 20. - naptermeke

Jön az esős, párás időszak - így készítsd fel autód egyik fontos elemét!

A napokban megmutatta magát az ősz esős, párás oldala, egyre több csapadékra lehet számítani. Tudtad, hogy a szélvédők mellett a tükrök letakarítása is kiemelten fontos ősszel, télen? Sokan nem figyelnek rá eléggé, de egy bepárásodott tükör súlyos balesetek forrása lehet. Ha nem látod jól a körülötted, mögötted levőket, akkor többszörösére nőhet egy karambol kockázata. Nem véletlen a sok sávváltás, kanyarodás vagy tolatás közbeni baleset...

vissza3.jpg

Az útközbeni, ronggyal való törölgetés csak félmegoldás, nem nyújt tartós védelmet. Szerencsére ügyes mérnökök megalkottak egy olyan találmányt, mellyel teljesen vízhatlanná varázsolhatod tükrödet. Mostantól jöhet eső, pára vagy hó, remekül láthatsz mindent a visszapillantóban!

Nanotechnológiás vízlepergető fólia visszapillantó tükörre - legördülnek róla az esőcseppek! 

A nanotechnológiás vízlepergető fóliával egy különleges víztaszító réteggel boríthatod be tükrödet. Ezzel a megoldással elérheted, hogy megfelelően lásd a mögötted közlekedőket még mostoha időjárási viszonyok közt is.    fejlec1_15.jpg

Hogyan működik?

A fólia egy speciális, 100%-ig páramentes védőpajzsot képez tükrödön, ami azt eredményezi, hogy esőcseppek nem tudnak többé megtapadni rajta, egyszerűen legördülnek onnan. A fólia nem torzítja a látóteret, nem színezi a képet, makulátlan látást biztosít számodra egész úton. 

vissza1.gif

Ez a nanotechnológiás réteg a többiek fényszórójának tükröződését is csökkenti, továbbá a karcoktól és a portól is óvja tükrödet. 

A fólia 14.5x10 cm-es méretű, a tükörfűtéssel rendelkező típusokon kívül bármilyen autóra ajánlott, ollóval könnyedén más méretre, formára is vágható. 

vissza4.jpg

Előtte-utána: a fóliával vízhatlan lesz tükröd, ráadásul a fényszórók sem fognak elvakítani

Hogyan kell használni? 

A fóliát néhány mozdulattal, szaktudás nélkül, buborékmentesen felhelyezheted a tükörre. Csak tisztítsd meg alaposan és vizezd be a visszapillantód, majd vedd le a védőréteget a fóliáról, igazítsd a helyére és már kész is vagy! 

A vízlepergető fóliával az időjárási igénybevételtől függően kb. 6 hónapig gondoskodhatsz tükröd vízhatlanságáról. Ezután könnyedén cserélheted, nyom nélkül eltávolíthatod.

Profi tipp: ha az oldalsó ablakokra is raksz 1-1 fóliát, akkor nagyobb eső esetén is jól ki fogsz látni a tükörre. Ehhez most féláras születésnapi akciónkkal minden segítséget megadunk.  
 vissza5.jpg

Az oldalablakra rakott fóliával kifogástalanul rá fogsz látni a tükörre

Születésnapi féláras akció: egy ingyenes feliratkozás után 50% kedvezményt kapsz!

Gondoskodj a megfelelő kilátásról ősszel és télen, tedd Te is vízhatlanná tükrödet és kerüld el a baleseteket a visszapillantó fóliával! Blogunk egyéves születésnapi akciójának köszönhetően most minden csomagban 2 db fóliát kapsz féláron, így a jobb és bal visszapillantódat is elláthatod védelemmel.

Csak 2 egyszerű lépés, és tiéd a kedvezmény: 

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós ajánlatokról, exkluzív akciókról sem: 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg visszapillantó fóliát fantasztikus 2.990 Ft-os áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Rendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

12_15.jpg

süti beállítások módosítása