Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezért veszélyes a hangos horkolás

Azonnali megoldás a zavaró éjszakai lármára. 

2020. október 05. - naptermeke

Neked is van hangos horkoló a környezetedben? Mutatjuk a veszélyeket és a megoldást!

Te is a hangos horkolók táborát erősíted? Párod zajosan veszi a levegőt éjszaka? Bármelyik csoportba is tartozol, egy dolog biztos: a horkolás komoly veszélyekkel járhat, ha nem teszel ellene időben. 

horkolas4.jpg

Számtalan párkapcsolatot tett már tönkre a zavaró éjjeli lárma. Sokan kénytelenek külön aludni kedvesüktől a horkolás miatt, ami egyenes út az elhidegüléshez.

Emellett a helytelen levegővétel akár súlyos betegségek forrása is lehet. Kimutatták, hogy a horkolás magas vérnyomáshoz, infarktushoz, stroke-hoz is vezethet. Nem beszélve az állandó fáradtságról, kialvatlanságról, koncentrációhiányról, ami valósággal pokollá teheti a mindennapokat. 

horkolas5.jpg

Óvd meg párkapcsolatod, egészséged! Ismerj meg egy egyszerű elven alapuló, hatékony megoldást a horkolás ellen, és számolj le a veszélyekkel

Horkolásgátló állpánt - azonnali segítség a horkolásra! 

Képzeld el, hogy mostantól Te és a párod is nyugodtan végig tudjátok pihenni az éjszakát, senkinek sem kell felébrednie a horkolás miatt. Mindketten frissen, kipihenten, telve energiával indíthatjátok a napot. Ugye, milyen jól hangzik? Az amerikai szakemberek segítségével megalkotott horkolásgátló állpánttal mindezt elérheted! Ezzel az egyszerű, ám rendkívül hatékony találmánnyal szinte azonnal lecsökkentheted a horkolás mértékét, hangerejét.  oldal8_3.jpg

Hogyan működik?

Ez a kényelmes, puha anyagból készült eszköz a horkolás fő okát szünteti meg. Tudtad, hogy legtöbbször az alvás közben elernyedt szájpadlás és gége rezgése okozza a jellegzetes horkoló hangot? Az állpánt ezt küszöböli ki azzal, hogy finoman megtámasztja az állad, nyitva tartva ezzel orrüreged légútját. Így mostantól helyesen az orrodon tudod venni a levegőt egész éjszaka. 

horkolas_2.gif

A pántot nagyon egyszerű felvenni, tépőzárjának köszönhetően könnyen beállítható a mérete. Úgy tervezték, hogy ne akadályozzon semmiben, lehet benne enni, inni, beszélgetni. Pár alkalom után teljesen megszokod a viselését, nyugodtan, csendesen tudsz pihenni. Már első éjszaka megtapasztalhatod jótékony hatását.

50.gif

Mi mindent érhetsz el a horkolásgátló állpánttal?

- rekordidő alatt állíthatod meg a horkolást
- minimálisra szoríthatod vissza az alvás közbeni zajokat
- növelheted a mélyalvásban töltött időt
- javíthatod az oxigénellátást
- csökkentheted a magas vérnyomás, stroke, infarktus kockázatát
- megszüntetheted a nappali fáradtságérzetet, energiával telve ébredhetsz
- együtt aludhattok pároddal, megmaradhat az intimitás

oldal4_1.jpg
Szabadulj meg most a káros horkolástól!

A horkolásgátló állpánttal többé nem kell félned, hogy párkapcsolatod vagy egészséged megromlik. Biztonságos, hölgyek és urak számára is ajánlott vívmány a nyugodt éjszakákért.  

A pántot most szenzációs őszi kedvezménnyel érheted el az alábbi linkre vagy képre kattintva. Rendeld meg most és javíts vele teljes életminőségeden: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

oldal9_5.jpg

süti beállítások módosítása