Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Nálatok is klóros a víz? Ezzel nem fog égni a bőröd fürdés után!

Káprázatos Wellness zuhanyfejjel élmény a tusolás!

2020. szeptember 13. - naptermeke

Neked is ég, viszket a bőröd zuhanyzás után? 

Hazánkban a klóros víz miatt sokan szenvednek bőrpanaszoktól. Ha neked is kiszárad, ég vagy viszket a bőröd fürdést, zuhanyzást követően, akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy kíméletes megoldást! 
poszt1_8.jpg
A különleges Wellness zuhanyfejjel egészségessé teheted a tusolást. Használatával úgy fogod érezni magad, mintha mindennap gyógyfürdőben lennél és saját masszőröd lenne!

Wellness zuhanyfej bőrpuhító hatással - kiszűri a klórt és a méreganyagokat a vízből

A Wellness zuhanyfejjel drága krémek és samponok helyett varázsolhatod bőrödet, hajadat elképesztően selymessé és puhává. Ez a 100%-ig bio megoldás a vízesések természetes frissességével kényeztet. 

wellness_1.gif

Rendszeres használatával elmúlik a viszketés, eltűnnek a pattanások, ráadásul az ekcéma is megelőzhető, nagymértékben mérsékelhető. Hajad is visszanyeri régi fényét, megszűnik a korpásodás, csökken a hajhullás. 

Mitől ilyen hatékony?

A Wellness zuhanyfej baktériumölő és bőrápoló golyócskákat tartalmaz. Ez a gyógyfürdőből ismert technológia megszűri a klórt és a baktériumokat, egész szervezeted felfrissíti és energiával tölti fel. 12_10.jpg

A germánium, anion és víztisztító kristálygolyók hatását egészíti ki a tusolófej masszírozós hatása: a 240 apró lyukacskán kiáramló magasnyomású vízsugarat különlegesen finomnak fogod érezni. Az így kapott sugár serkenti a vérkeringést, rendkívül kellemes érzést nyújt a teljes zuhanyzás ideje alatt.   

Hogyan kell felszerelni?

Csak csavard fel meglévő tusolófejed helyére, és máris használhatod! Mivel teljesen szabvány méretű, 2 cm-es csatlakozója van, ezért bármilyen normál zuhanycsőre könnyedén rácsavarható.

zuhany4.gif

40% vizet is spórolhatsz vele!

A Wellness zuhanyfejjel ugyanannyi idő alatt kevesebb víz fogy, mint a hagyományos zuhanyfejekkel, ezért akár 40% vízmegtakarítást is elérhetsz úgy, hogy magát a sugarat sokkal erősebbnek fogod érezni a mikro lyukacskák miatt. 

fejlec02_3.jpg

Bemutató videó: 

Mikor érdemes a Wellness zuhanyfejet használnod?

- ha nálad is klóros a víz
- ha Te is száraz bőrtől, viszketéstől, kipirosodástól, pattanásoktól szenvedsz
- ha a Te hajad is gyakran száraz, töredezett és fénytelen
- ha visszatérő ekcéma, allergia kínoz
- ha meg szeretnéd óvni gyermeked, párod, szeretteid bőrének egészségét
- ha szeretnél akár 40%-os vízmegtakarítást elérni
- ha már szívesen lecserélnéd régi, elavult zuhanyfejed
- ha szeretnéd otthonodba hozni a wellness fürdők nyújtotta élményt 52_4.jpg

Tusolj mindig kiváló minőségű vízzel, óvd meg egészséged!

A Wellness zuhanyfejet minden korosztálynak, hölgyeknek, uraknak egyaránt ajánljuk. Számolj le Te is a bőrproblémákkal, védd meg saját magad és szeretteid egészségét!  

Ez a gyorsan felszerelhető, jótékony hatású eszköz nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. Szerezd be most a Wellness zuhanyfejet káprázatos árelőnnyel az alábbi linkre vagy képre klikkelve:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_3.jpg

___________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Gyémántbevonatos késélező - egy gyors megoldás a tompa kések ellen

3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel eszközeid visszakaphatják régi élüket. Nem túlzás, mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz. Mondj búcsút a kopott, kicsorbult pengéknek: a 3 fázisú technológia szavatolja, hogy késeid újra precízen vágjanak és megőrizzék tartósságukat. 

html01.jpg

Ezzel a csúszásmentes, strapabíró késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét. Tedd könnyebbé életed, rendeld meg fantasztikus 3.490 Ft-os bevezető áron a gyémántbevonatos késélezőt az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Toe Corrector lábujj távtartó - hatékonyan egyenesíti ki a görbe lábujjakat

A Toe Corrector egy ortopédus szakemberek által kifejlesztett lábujj távtartó. Ez a puha szilikonból készült korrekciós eszköz segít visszaállítani lábujjaid természetes helyzetét. Megelőzésre, valamint már kialakult bütyök és kalapácsujj betegség ellen is használható. 

05_2.jpg

Hogyan működik? 

A Toe Corrector a lábujjakat természetes helyzetükbe állítja, így rövid időn belül kiegyenesíti őket. A lábujj távtartó folyamatos használatával fokozatosan szüntetheted meg a görbületet, előzheted meg a súlyos deformációt. 

Minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót találsz, így egyszerre mindkét lábad ujjait kiegyenesítheted. Rendeld meg most nagyszerű áron az alábbi linken:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 

Látássegítő csomag autósoknak - 2 db különleges szemüveggel!

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal optimális védelmet kaphatsz a szembesütő napfény és fényszórók ellen. A készletet úgy alakították ki, hogy éjjel-nappal, különféle időjárási körülmények között is hatékonyan használhasd. 

html04.jpg


A csomag 2 db speciális szemüveget tartalmaz, a nappali vezetéshez alkalmas Ultra Vision-t és az esti, éjszakai autózáshoz ajánlott Night Vision PRO-t. Úgy alakították ki őket, hogy hölgyek és urak is bátran hordhassák mindkét típust. Divatos, könnyű viseletek, bármilyen fejformára könnyedén illeszkednek. 

Mostantól nem kell hunyorognod az erős fények miatt, időben tudsz reagálni a váratlan eseményekre. Amint felveszed, egyből tisztább, kontrasztosabb kép tárul eléd.

Blogunknak köszönhetően most mindössze 2.990 Ft-ért juthatsz hozzá a nappali és éjszakai szemüveget tartalmazó látássegítő csomaghoz. Iratkozz fel hírlevelünkre és Tiéd a kedvezmény:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása