Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Őrülten hatékony ez a késélező módszer

Így élezd meg késed, bicskád, ollód, bárdod másodperceken belül!

2020. augusztus 10. - naptermeke

Neked is vannak tompa késeid? Mutatjuk a módszert, amivel megújíthatod őket!

Bármennyire is profi egy vágóeszköz, egy idő után biztosan veszít élességéből. Tompa pengékkel azonban rettenetesen nehézkes bármilyen feladat. Ne küszködj tovább kopott, trancsírozó eszközökkel! 

65_1.jpg

Ismerj meg egy vadiúj élező módszert, amivel pillanatok alatt, biztonságosan újíthatsz meg bármilyen kést, bicskát, tőrt, bárdot, ollót vagy szerszámot!

Gyémántbevonatos késélező - 3 fázisú élezéssel a borotvaéles pengékért!

A gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. 04_2.gif

Mit takar ez a 3 fázisú élezés?

A késélező 3 élezőrétege más-más folyamatért felel. Sorban végighúzva rajtuk a kést érheted el a legjobb hatást.

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét

66_1.jpg

Hogyan kell használni?

A késélezőt könnyen és teljes biztonság mellett használhatod. Helyezd el egy stabil asztalon, fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket a kiválasztott fázison magad felé, kb. 5 alkalommal, amíg el nem éred a kívánt élességet. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, illetve az élezőt és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

06_15.jpg

Otthoni, céges, kifőzdei felhasználásra is ajánlott találmány. Rendkívül erős ABS váza, rozsdamentes acél élezőfeje akár egy életen át szolgálhatja konyhai eszközeid, szerszámaid kifogástalan élességét. 

Bemutató videó - nézd, milyen jó vele élezni:

Tedd Te is örömmé a késélezést! Fantasztikus árelőny!

A gyémántbevonatos késélezővel valódi sztárséfnek érezheted magad. Mostantól játszi könnyedséggel vághatsz, apríthatsz, darabolhatsz, kockázhatsz bármit. Küldd nyugdíjba régi élezőidet és tapasztald meg a 3 fázisú módszer minden előnyét!

A gyémántbevonatos késélezőt most hihetetlenül kedvező 3.490 Ft-os áron érheted el az alábbi linkre vagy képre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

level1_8.jpg

 
 ___________________________________________________ 

További ajánlataink a "Nap Termékei" közül:

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Szenzációs nyári kedvezmény, 1.990 Ft/szett!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

 Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 1.990 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. 

p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 1.990 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Clean Stove tűzhelyvédő fólia - tapadásmentes burkolattal nincs több kosz és karc

A Clean Stove tűzhelyvédő fóliával megóvhatod tűzhelyed ragyogását és állagát. Mostantól fröccsenhet rá bármilyen szósz, zsiradék, szóródhat ki fűszer vagy egyéb hozzávaló, azt pillanatok alatt, egy mozdulattal letörölheted vagy leöblítheted róla. 
 08_15.jpgA Clean Stove-ot bármilyen gáztűzhelyre vagy rezsóra könnyedén ráteheted: 27x27 cm-es méretű, 0,2 mm vastagságú, tetszőlegesen méretre szabható. Mivel rendkívül tartós, így többször is felhasználható: használattól és főzési gyakoriságtól függően hosszú hónapokon át védi tűzhelyed. 

Fantasztikus nyári akció: most minden csomagban 4 db Clean Stove fóliát találsz összesen 1.890 Ft-os áron, így egész tűzhelyed védelmet élvezhet. Kattints az alábbi linkre vagy képre, és napokon belül kiszállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

süti beállítások módosítása