Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

VÉDD MEG gerinced, derekad: bemutatjuk a tartásjavító ülőpárnát

Ezzel szinte bármilyen ülést kényelmessé varázsolhatsz. 

2020. augusztus 07. - naptermeke

Sokat ülsz székben? Mutatjuk, hogyan kerüld el a fájdalmakat!

Rengeteg ember tölt hosszú órákat székben ülve naponta. Ha nem megfelelő az ülés, akkor nagyon hamar zsibbadás, fáradtság és izomfájdalom léphet fel. A kényelmetlen szék vagy helytelen üléspozíció hosszú távon veszélyes mozgásszervi betegségek forrása lehet. 

51_4.jpg

Mivel az ülés jobban megterheli a gerincet, mint az állás, ezért nagyon fontos, hogy a lehető legkényelmesebb és legjobb testhelyzetet tudd felvenni. Ha nyomja a feneked a szék, görbén ülsz, akkor az hatalmas terhet róhat testedre. Ne kockáztass egy súlyos elváltozást! A szakemberek által kifejlesztett zselés ülőpárnával minden helyzetben komfortosan ülhetsz és megóvhatod gerinced, derekad. 

Egg Sitter zselés ülőpárna - ülj mindig kényelmesen, bárhol is vagy!

Az Egg Sitterrel mostantól még a kényelmetlen, kemény ülőalkalmatosságokat is elképesztően puhává varázsolhatod. Ezen a különleges, zselés ülőpárnán hosszú órák után sem fog elzsibbadni semmid, tökéletesen felveszi tested alakját.

2_2.gif

Úgy tervezték, hogy könnyen hordozható legyen: csak hajtsd össze és vidd magaddal bárhova! Kényelmetlen az irodai széked? Le kell ülnöd egy kemény padra? Helyezd rá és máris extra komfortban lehet részed!

Hogyan működik?

Az Egg Sitter egy speciális méhsejt szerkezetet kapott, mely elnyeli a rá nehezedő nyomást. Erre az elasztikus anyagra ülve kímélheted hátad, izmaidat és az idegeket, még hosszú idő elteltével is helyesen, egyenesen ülhetsz.

4_2.gif

Tökéletesen szellőzik, még a legforróbb nyári napokon sem kell attól félned, hogy belefülledsz. Alja teljesen csúszásmentes, nem kell folyton igazgatnod, stabilan a helyén marad. 41x34 cm-es mérete ideális ülőfelületet nyújt, hihetetlenül strapabíró, így hosszú éveken át szolgálhat. 

Az Egg Sitter zselés ülőpárna mindenkinek ajánlott, aki ülőmunkát végez, illetve gyakran ül a számítógép előtt, sokat vezet, szeretné elkerülni a fájdalmakat és a porckopást, valamint kényelmesebbé kívánja tenni székeit.  

Bemutató videó - nézd, mennyire jó rajta ülni!

Hol használható?

  • bármilyen otthoni széken, hokedlin, sámlin, padon
  • irodai székeken
  • autóban, bármelyik ülésen
  • buszon, vonaton
  • moziban, színházban
  • iskolai előadásokon
  • sporteseményeken, koncerteken
  • templomi padokon
  • kiránduláson, utazáson
  • bárhol, ahol kényelmes ülőfelületre van szükséged

7_8.jpg

Szenzációs ár, AJÁNDÉK huzat!

Használd Te is az Egg Sittert és garantáljuk, hogy derekad, gerinced, egész tested hálás lesz érte! Ezzel a tartós és sokoldalú ülőpárnával elkerülheted a súlyos betegségeket, többé egy ülés sem fog nyomni, még egy hosszú ülve töltött munkanap után sem fogsz elfáradni. 

Az Egg Sittert most szenzációs 3.990 Ft-os áron, grátisz huzattal szerezheted be az alábbi linkre vagy képre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

10_14.jpg

 

 ___________________________________________________ 

További ajánlataink a "Nap Termékei" közül:

 

Super Cool Box mobil léghűtő - frissítő vízpára, bárhol is vagy!

A Super Cool Box egy zseniális hűsítő doboz, melyet úgy terveztek, hogy rövid időn belül le tudd vele hűteni környezeted. A készülék finom, hűvös vízpárát bocsát ki, így könnyen elviselhetővé teszi a fülledt napokat. A frissítő léghűtő mellett jobban megy a pihenés, munka és a tanulás is.

2_2.jpg

Használatához nem lesz szükséged szakemberre, hosszadalmas szerelésre vagy bonyolult kábelezésre. Csak töltsd meg vízzel, kapcsold be, majd állítsd be a kívánt fúvási irányt. Egy vízfeltöltéssel akár 6-8 órán keresztül képes üzemelni.

Ezt a könnyű és kompakt, otthonra, üzletekbe, irodába is alkalmas találmányt most 4.990 Ft-os akciós áron érheted el itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Szenzációs nyári kedvezmény, 1.990 Ft/szett!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

 Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 

Clean Stove tűzhelyvédő fólia - tapadásmentes burkolattal nincs több kosz és karc

A Clean Stove tűzhelyvédő fóliával megóvhatod tűzhelyed ragyogását és állagát. Mostantól fröccsenhet rá bármilyen szósz, zsiradék, szóródhat ki fűszer vagy egyéb hozzávaló, azt pillanatok alatt, egy mozdulattal letörölheted vagy leöblítheted róla. 
 08_15.jpgA Clean Stove-ot bármilyen gáztűzhelyre vagy rezsóra könnyedén ráteheted: 27x27 cm-es méretű, 0,2 mm vastagságú, tetszőlegesen méretre szabható. Mivel rendkívül tartós, így többször is felhasználható: használattól és főzési gyakoriságtól függően hosszú hónapokon át védi tűzhelyed. 

Fantasztikus nyári akció: most minden csomagban 4 db Clean Stove fóliát találsz összesen 1.890 Ft-os áron, így egész tűzhelyed védelmet élvezhet. Kattints az alábbi linkre vagy képre, és napokon belül kiszállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

süti beállítások módosítása