Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Gyakran eldugul a lefolyód? Ezzel a trükkel többé nem fog

Ints búcsút a dugulásnak és a kellemetlen szagoknak egyszerűen!

2020. július 23. - naptermeke

Állandóan eltömődik a lefolyód? Rettenetes bűz árad tőle a lakásban?

Kevés dolog tud kellemetlenebb bűzt árasztani annál, ha eldugul a mosogató, a fürdőkád vagy a zuhanytálca lefolyója. Ilyenkor sokszor az egész házban, lakásban érezni lehet a orrfacsaró szagokat. Az eltömődött lefolyóval lehetetlenné válik egy egyszerű mosogatás, kézmosás vagy zuhanyzás is. 

sani1.jpg
Sokszor a fárasztó, idegőrlő pumpálás és a méregdrága vegyszerek sem segítenek. Mit tehetsz akkor, ha szeretnél gyorsan és tartósan megszabadulni a dugulástól? Megérkezett a Sani Sticks, a varázslatos lefolyótisztító pálcika, mellyel biztonságosan és rövid időn belül szüntetheted meg az eltömődést!

Sani Sticks lefolyótisztító pálcika - megszünteti a dugulást és a kellemetlen szagokat is!

A Sani Sticks lefolyótisztító pálcikával könnyedén, vegyszerek nélkül vegyszerek nélkül fékezheted meg a dugulást és a szagokat. Ezt a fürdőben, konyhában egyaránt használható megoldást szaktudás nélkül, egyszerűen alkalmazhatod. 

04_16.jpg

Hogyan működik?

A Sani Stick speciális, természetes enzimeket tartalmaz, melyek a vízben feloldódva azonnal elkezdik eltávolítani a lerakódott zsír-, szappan- és ételmaradékokat. Mivel semmilyen maró anyag nincs benne, ezért a lefolyóhoz is kíméletes, 100%-ig biztonságos. 

05_15.jpg

Hogyan kell használni?

A Sani Sticks használata mi sem egyszerűbb: csak dobj havonta 1 darab pálcikát a kívánt lefolyóba (pl. mosdókagyló, mosogató, padlóösszefolyó vagy fürdőkád lefolyója). A pálcika egyből elkezd hatni, a lefolyó rövidesen újra szabaddá válik. 

saniposzt_1.gif

A víz innentől kezdve akadálytalanul folyhat le, ráadásul a zavaró bűz is eltűnik - a pálcika
eredményesen képes semlegesíteni a szagokat. A Sani Sticks friss illata valóságos felüdülést nyújt az egész lakásban!

A Sani Sticks-szel megspórolhatod egy költséges szerelés árát is, ráadásul rendkívül tartós: 1 db pálcika 1 hónapon keresztül biztosítja lefolyód tisztaságát. 

Bemutató videó - nézd, mennyire hatékony:

Nyári szuperakció: több mint 1 évre elegendő mennyiség, fantaszikus áron!

Számolj le végleg a dugulással és a szagokkal! Nyári akciónkkal most 24 helyett 48 db Sani Sticks pálcikát kapsz minden csomagban, változatlan 2.990 Ft-os áron. Így legalább 1 évre elegendő mennyiséghez jutsz (átlagosan 4 lefolyóval számolva háztartásonként).

Ne maradj le, nyomj az alábbi linkre, rendeld meg a lefolyótisztító pálcikát és napokon belül tiszta lehet lefolyód:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

07_10.jpg

 

 ____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

60 m hosszú mágikus locsolócső - most GRÁTISZ szórófejjel!

A TV-ből már jól ismert XHose locsolócsővel bámulatosan könnyű a kerti munka. Ahogy megnyitod a csapot, az XHose azonnal hosszának háromszorosára tágul, majd használat után vissza is zsugorodik eredeti méretére. Rendívül könnyű, egyszerűen, kis helyen tárolható, strapabíró eszköz. 

xhose-6.jpg

Képzeld el, hogy nem fogsz többé elfáradni munka közben: mivel nem gubancolódik, törik, nem kell emelgetned a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose-ból folyamatos, erős sugarú víz áramlik.

Ha most rendeled meg a XHose csövet, akkor nemcsak óriási kedvezménnyel juthatsz hozzá, hanem egy multifunkciós locsolófejjel is megajándékozunk! A szórófejjel könnyedén megöntözheted növényeidet vagy megtisztíthatod autódat.

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Super Cool Box mobil léghűtő - frissítő vízpára, bárhol is vagy!

A Super Cool Box egy zseniális hűsítő doboz, melyet úgy terveztek, hogy rövid időn belül le tudd vele hűteni környezeted. A készülék finom, hűvös vízpárát bocsát ki, így könnyen elviselhetővé teszi a fülledt napokat. A frissítő léghűtő mellett jobban megy a pihenés, munka és a tanulás is.

2_2.jpg

Használatához nem lesz szükséged szakemberre, hosszadalmas szerelésre vagy bonyolult kábelezésre. Csak töltsd meg vízzel, kapcsold be, majd állítsd be a kívánt fúvási irányt. Egy vízfeltöltéssel akár 6-8 órán keresztül képes üzemelni.

Ezt a könnyű és kompakt, otthonra, üzletekbe, irodába is alkalmas találmányt most 4.990 Ft-os akciós áron érheted el itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!