Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

VISZLÁT, VÉRSZÍVÓK! Megérkezett a szúnyogölő UV-lámpa

Szabadulj meg a zavaró szúnyogoktól, legyektől, molylepkéktől egyszerűen!

2020. július 15. - naptermeke

Idén is rengeteg a szúnyog - így irtsd őket méreg nélkül!

A sok csapadék miatt idén nyáron is sok helyen szúnyoginvázióval kell számolni. A szakemberek ezekre a hetekre jósolják a legtöbb szúnyogot: a vízparti városokban, községekben élők különösen nagy veszélynek vannak kitéve. mosquito.jpg

Mit tehetsz akkor, ha nem szeretnéd, hogy megkeserítsék életedet a vérszívók? Drága és sokszor haszontalan vegyszerek helyett próbálj ki egy ügyes találmányt: az UV-fényes rovarcsapdával hatékonyan és biztonságosan távolíthatod el a szúnyogokat!

Rovarölő lámpa UV-fénnyel - magához vonzza és elpusztítja a zavaró élősködőket!

Az elektromos rovarölő csapdával könnyedén megszabadulhatsz az irritáló rovaroktól. Ez a kül- és beltéren is használható találmány tökéletes fegyver a szúnyogok, legyek, molylepkék és apróbb repülő rovarok ellen. 

1_6.jpg

Hogyan működik?

A csapda két fénycsöve által kibocsátott UV-A fénynek a repülő rovarok egyszerűen nem tudnak ellenállni, és minél közelebb akarnak repülni hozzá: az elektromos háló azonban útjukat állja és azonnal elpusztítja őket. 

A fény hatótávolsága kb. 30 négyzetméter, így nagyobb szobákban, fedett teraszokon, erkélyeken is ideális védelmet nyújt. Az elhullt tetemeket higiénikusan, a beépített rovartálcával ürítheted. 

uj2_1.jpg

A készülék teljesen biztonságos, elektromos hálóját rács védi, fogyasztása alacsony (30W), hálózatról üzemeltethető. 

Ne várd meg, míg szétmarnak a vérszívók!

A rovarcsapdával mostantól nyugodtan kiülhettek családoddal, barátaiddal is a kertbe, teraszra, nem fognak senkit összecsipkedni a szúnyogok. Költséges és orrfacsaró illatú vegyszerek helyett végre itt egy hatékony megoldás. 

Bemutató videó - figyeld, hogyan dolgozik! A csapda elől nincs menekvése a rovaroknak: 

(illusztráció)

Kinek ajánlott az UV-fényes rovarölő lámpa?

  • Mindenkinek, aki időben akar tenni a szúnyoginvázió ellen
  • Mindenkinek, aki egész nyáron el szeretné kerülni a szúnyogcsípéseket
  • Mindenkinek, aki szeretne zavartalanul üldögélni kertjében, teraszán, erkélyén
  • Mindenkinek, aki biztonságosan szeretné megvédeni otthonát, környezetét a rovaroktól
  • Mindenkinek, aki nem akar drága rovarriasztókra költeni
  • Panellakásban élőknek
  • Kertes házban lakóknak
  • Mindenkinek, akinek hétvégi hobbikertje, nyaralója van

Fantasztikus 6.990 Ft-os ár, gyors kiszállítás!

Tegyél most a kellemes, csípésmentes nyári estékért! Védd meg saját magad, szeretteid a kellemetlen vérszívóktól és egyéb repülő rovaroktól! Az UV-fényes rovarcsapdát szenzációs 6.990 Ft-os áron érheted el az alábbi linkre vagy képre kattintva. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

uj1_1.jpg

  

____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Most 2 db sütőlap egy csomagban, szuper áron!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

Csak nálunk: most minden csomagban 2 db sütőlapot kapsz, szenzációs áron! Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 

Super Cool Box mobil léghűtő - frissítő vízpára, bárhol is vagy!

A Super Cool Box egy zseniális hűsítő doboz, melyet úgy terveztek, hogy rövid időn belül le tudd vele hűteni környezeted. A készülék finom, hűvös vízpárát bocsát ki, így könnyen elviselhetővé teszi a fülledt napokat. A frissítő léghűtő mellett jobban megy a pihenés, munka és a tanulás is.

2_2.jpg

Használatához nem lesz szükséged szakemberre, hosszadalmas szerelésre vagy bonyolult kábelezésre. Csak töltsd meg vízzel, kapcsold be, majd állítsd be a kívánt fúvási irányt. Egy vízfeltöltéssel akár 6-8 órán keresztül képes üzemelni.

Ezt a könnyű és kompakt, otthonra, üzletekbe, irodába is alkalmas találmányt most 5.990 Ft-os akciós áron érheted el itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 2.690 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 2.690 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

60 m hosszú mágikus locsolócső - most GRÁTISZ szórófejjel!

A TV-ből már jól ismert XHose locsolócsővel bámulatosan könnyű a kerti munka. Ahogy megnyitod a csapot, az XHose azonnal hosszának háromszorosára tágul, majd használat után vissza is zsugorodik eredeti méretére. Rendívül könnyű, egyszerűen, kis helyen tárolható, strapabíró eszköz. A 60 méter hosszú cső súlya mindössze 0.5 kg!

xhose-6.jpg

Képzeld el, hogy nem fogsz többé elfáradni munka közben: mivel nem gubancolódik, törik, nem kell emelgetned a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose-ból folyamatos, erős sugarú víz áramlik.

Ha most rendeled meg a XHose csövet, akkor nemcsak óriási kedvezménnyel juthatsz hozzá, hanem egy multifunkciós locsolófejjel is megajándékozunk! A szórófejjel könnyedén megöntözheted növényeidet vagy megtisztíthatod autódat.

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása