Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezzel a módszerrel nem ég oda többé a hús grillezésnél

Fogadjunk, hogy nem ismerted: tiszta marad vele tűzhelyed, finomabb lesz az étel.

2020. július 14. - naptermeke

Tovább tart féléves születésnapi kedvezményünk - csak egy ingyenes feliratkozás kell hozzá!

Szuper hír: még él nagy sikerű féléves születésnapi ajánlatunk, melyben egy-egy népszerű termékünket ÓRIÁSI árelőnnyel érhetik el azok, akik ingyenesen feliratkoznak itt hírlevelünkre:

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új háztartási termékekkel kapcsolatos akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatainkat is rögtön megkapod.

A mai kedvezményes termék a BBQ grill sütőlap, mellyel káprázatos grill ételeket varázsolhatsz az asztalra úgy, hogy nem piszkolod össze a tűzhelyed. Ezt a biztonságos, temérdek finomsághoz használható lapot most 2 db-os csomagban, mindössze 1.990 Ft-ért érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Ha a későbbiekben nem szeretnél tőlünk hírlevelet kapni, csak egy kattintás a leiratkozás - így igazán megéri kipróbálni!

Te is imádod a grill ízeket, a családi, baráti összejöveteleket?

Javában dübörög a grillszezon: nagyszerű az időjárás, minden adott egy fergeteges grillpartihoz. Az ilyen bulik alkalmával remek hangulat szokott kerekedni: nem csoda, hogy rengetegen választják ezt a kellemes időtöltést nyáron.  

grill1.jpg

A sütés azonban sokszor nehézségekbe ütközhet: könnyen leeshet, letapadhat vagy odaéghet az étel, ráadásul a grillezést követő mosogatás felér egy rémálommal... A tűzhelyre és a rácsra tapadt ételmaradékot valóságos kínszenvedés lesikálni. 

1_5.jpg

Mit szólnál, ha mostantól nem ragadnának le, nem égnének oda többé az ételek, és még a súrolással sem kéne vesződnöd? Bemutatjuk a forradalmi BBQ grill sütőlapot, mellyel öröm lesz a grillsütés!

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - ínycsiklandó grill ételek könnyedén!

A BBQ tapadásmentes sütőlapon káprázatosan egyszerű lesz elkészíteni bármilyen grill finomságot. Csak helyezd rá a rácsra a lapot, pakold tele jobbnál-jobb hozzávalókkal: rakhatsz rá húsokat, kolbászt, apróra vágott zöldségeket, sajtot, lepényt vagy akár tojást is. 

poszt_6.gif

A kizárólag rácson történő sütéssel ellentétben nem kapnak oda, nem égnek le vele az ennivalók. A teflonbevonatú rétegen könnyű lesz megfordítani bármit, ráadásul a szaft sem csöpög le, nem vész kárba. Ennek köszönhetően a BBQ lapon készült ételek hihetetlenül ízletesek lesznek! Sőt, mivel szupervékony kialakítású, ezért a fogásokon hasonló grillcsíkok jelentkeznek, mint normál rácsos sütésnél.

5_3.jpg

Mostantól végre elfelejtheted a sütések utáni fárasztó sikálást is: csak vedd le a lapot a tűzhelyről és mosd el csap alatt vagy mosogatógépben! 

100%-ig biztonságos, tartósan használható

A BBQ sütőlap tervezésénél a biztonságot és tartósságot tartották szem előtt. 400 °C-ig teljesen hőálló, minden egészségügyi szabványnak megfelelő, szagtalan anyagú találmány. 40x33 cm-es méretű, több grillszezonon át is kifogástalanul használható. 

Bemutató videó - nézd, milyen élmény vele grillezni:

 

Ejtsd Te is ámulatba családtagjaidat, barátaidat varázslatos grill ízekkel! A faszenes, elektromos és gázzal működő grillsütőn is bevethető BBQ grill lapot most 1.990 Ft-ért rendelheted meg, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Csak 2 lépés, és tiéd 1.990 Ft-os áron a BBQ grill sütőlap 2 db-os szettben

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni akciós háztartási, konyhai termékekről sem:

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg 2 db-os BBQ grill sütőlap szettet szenzációs, 1.990 Ft-os áron. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál. Megrendelésedet villámgyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 7_7.jpg

  

süti beállítások módosítása