Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Ezzel a mágikus kerti slaggal könnyen öntözhetsz a nagy melegben

Öröm vele kertet locsolni, autót mosni, 60 m hosszúra tágul.

2020. június 29. - naptermeke

Hogyan öntözd kerted, pázsitod, veteményesed a kánikulában?

Beköszöntött az igazi kánikula, a növényeknek még inkább szükségük van a rendszeres locsolásra. Egy öreg, könnyen gabalyodó, nehézkes csővel azonban pokolian megerőltető a kerti munka. Nem csoda, ha rövid időn belül sajogni kezd a hátad, derekad, és nagyon hamar elfáradsz.

xhose2_1.jpg

Ne szenvedj tovább régi típusú kerti slagokkal! Ismerd meg a nagy nyomású, 60 m-esre táguló XHose locsolócsövet, mellyel még autódat is könnyen lemoshatod!

XHose 60 m hosszú locsolócső - egy csapásra megkönnyíti a kerti munkát!

Az XHose a kerti slagok legújabb generációja. Mindent tud, amit a hagyományos locsolócsövek nem: extra erős, többrétegű anyagból készült, különleges felépítésének hála, sohasem törik meg, nem gubancolódik össze.

xhose-6_1.jpg

Hogyan működik?

Amint megnyitod a csapot, az XHose automatikusan hosszának háromszorosára képes tágulni. Használatot követően vissza is zsugorodik eredeti méretére. 

xhosegiphy_1.gif

A 60 m hosszú csővel kerted bármelyik végébe elérhetsz, nem fog összegabalyodni, megtörni a slag: az XHose folyamatos, erős vízsugarat áraszt. A cső átmérője 1.9 cm, csatlakozóját bármilyen szabványos kerti csapra rákötheted.

xhose7_2.jpg

Ezt a varázslatos locsolót rendkívül egyszerűen tárolhatod: akár egy vödörben vagy virágcserépben is elfér. 

Képzeld csak el, hogy mostantól játszva megöntözheted pázsitod, virágaid, termő gyümölcsfáid vagy veteményesed. Sőt: az XHose kocsimosásra, kerti bútorok takarítására is tökéletes. A nagy nyomású sugárral könnyedén eltávolíthatod a szennyeződéseket. Feltöltenéd kerti medencédet? Az XHose-zal az is pofonegyszerű!

Bemutató videó - nézd, mennyi mindenre jó:


 

Most grátisz szórófej, fantasztikus ár!

Használd Te is ezt a strapabíró, szupererős locsolócsövet, és varázsold könnyűvé a kerti feladatokat! Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak a nagy kánikulában: az XHose-zal biztosíthatod számukra az elegendő nedvességet. 

Rendeld meg ezt a forradalmi kerti slagot 6.990 Ft-os akciós áron! Most ajándék multifunkciós szórófejet is kapsz hozzá, mellyel kedvedre szabályozhatod a vízsugár erősségét. A locsolás, kocsimosás sosem volt még ilyen egyszerű!

Használd az alábbi linket, legyen Tiéd napokon belül az XHose 60 m-es slag:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

xhose-fekete.jpg