Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Folyton piszkos a tűzhelyed? Egy egyszerű trükkel tiszta marad

Kollégánk is ledöbbent, hogy nincs többé odaszáradt zsírfolt a tűzhelyén.

2020. június 23. - naptermeke

Óriási kedvezmény minden hírlevél feliratkozónak!

Még tart nagy sikerű féléves születésnapi akciónk, melyben egy-egy sikeres termékünket HATALMAS árelőnnyel kapják azok, akik feliratkoznak ezen az űrlapon hírlevelünkre:

Mi a mai akciós termék?

Ma a Clean Stove tűzhelyvédő fóliát érhetik el kedvezményesen hűséges olvasóink. Ezzel tartós és hatékony burkolattal megőrizheted tűzhelyed tisztaságát és épségét. Csatlakozz Te is hírlevelünkhöz, és máris tiéd lehet 1.890 Ft-os szuperáron a fólia. 

A feliratkozás teljesen ingyenes, gyors és sok előnnyel jár: innentől kezdve az új leárazások mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha esetleg nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás leiratkozni, így igazán megéri kipróbálni! 

Meguntad a fárasztó tűzhelysúrolást? Kollégánk rájött a hatékony megoldásra

A tűzhely takarítása az egyik legutáltabb házimunkák közé tartozik. Alaposan lesúrolni az odaszáradt szaftot, zsírt és ételmaradékot igencsak fárasztó és nehézkes folyamat. Ráadásul mire végre végeztél, a következő főzés-sütés után kezdheted az egészet elölről. Nem csoda, hogy a legtöbben szívesen megszabadulnának ettől az idegőrlő kihívástól. 

tuzhely1.jpg

Így volt ezzel raktárosunk, László is, aki már jó ideje megoldást keresett tűzhelye tisztán tartására. Mondtuk neki, hogyha talál jó módszert, ami beválik, akkor azt szívesen meghirdetjük itt a blogon is.

Pár hetes kutatás után László megtalálta a Clean Stove tűzhelyvédő fóliát, rögtön rendelt próbaképpen belőle. Hamar meg is érkezett a 4 db-os próbacsomag. Ráhelyezte a gáztűzhelyre, majd jött a hétvégi családi főzés... Kollégánk ledöbbent, hogy utána egyszerűen, pár mozdulattal letörölhette a zsírt és az összes piszkot a fóliáról. A tűzhely makulátlan maradt, nem száradt rá semmi. A fóliák ráadásul nagyon tartósak, László és felesége több hónapja nyüstölik őket nagy megelégedéssel. 

gif1_b73f77a9-4b8d-421f-be17-504204eb22df_large.gif

A pozitív vélemény hatására nem volt kérdés, hogy itt is bemutatjuk ezt a fóliát. Lássuk a részleteket!

Clean Stove tűzhelyvédő fólia - tapadásmentes burkolat, óv a kosztól és a karcoktól 

A Clean Stove egy különleges tapadásmentes burkolatot képez tűzhelyeden. Fröccsenhet rá bármilyen szósz, zsír, borulhat rá fűszer vagy egyéb ételmaradék, azt pillanatok alatt letörölheted vagy leöblítheted róla. 05_12.jpg

Mi a titka? 

A fóliát egy hőálló, víztaszító teflonbevonattal látták el, ezért sokkal könnyebb tisztán tartani, mint magát a tűzhely felületét. Nem szárad rá semmilyen szennyeződés, így még a nagyobb, többfogásos főzések után is ragyogó maradhat a tűzhely.

A Clean Stove bármilyen gáztűzhelyre vagy rezsóra könnyedén felhelyezhető eszköz. Újra és újra felhasználható, tartós burkolat, 27x27 cm-es, 0,2 mm vastag, tetszőlegesen méretre szabható. 

cleanstove1.jpg

A bepiszkolódáson felül a sérülésektől, karcolásoktól, lepattogzódástól is megóvja tűzhelyed felületét, ezért akár annak élettartamát is megnövelheted vele. 

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű felhelyezni:

Felejtsd el a súrolókefét, a drága zsíroldókat és a végeláthatatlan pucolást: óvd meg konyhád tisztaságát ezzel a könnyen használható találmánnyal! Most minden csomagban 4 db fóliát találsz, mellyel egész tűzhelyedet befedheted. 

Csak 2 lépés, és tiéd 1.890 Ft-os áron a tűzhelyvédő fólia 4 db-os csomagban

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni akciós háztartási termékekről sem:

 
 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg Clean Stove 4 db-os fólia szettet szenzációs, 1.890 Ft-os áron. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál. Megrendelésedet villámgyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec2_5.jpg