Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A kerti locsolás 3 fő ellensége és a megoldás ellenük

Megmutatjuk, hogyan öntözd meg pázsitod, virágaid, gyümölcsfáid könnyedén 

2020. június 15. - naptermeke

Van kerted, udvarod, veteményesed? Így öntözd meg könnyen!

Ahhoz, hogy szép pázsitod, virágaid, bőven termő gyümölcsfáid legyenek, létfontosságú, hogy elég nedvességet kapjanak a növények. Azonban biztosan Te is tapasztaltad, hogy a locsolás nem mindig egyszerű feladat... 

hagyomanyoscso_1.gif

Most bemutatjuk azt a 3 akadályt, ami megnehezítheti az öntözést, illetve a megoldást is, amivel megkönnyítheted a kerti munkát. 

Íme, a locsolás 3 fő ellensége:

1. A slag megtörik, összegabalyodik

A hagyományos locsolócsövek már tároláskor kegyetlenül össze tudnak gabalyodni... Ha bogoztál már ki kerti slagot, biztosan tudod, mennyire idegőrlő folyamat tud ez lenni. Locsolás közben is könnyen megtörhet, összegubancolódhat a cső, ilyenkor alig jön belőle víz. Összegabalyodott, megtört slaggal kész rémálom bármilyen munka, képtelenség így megfelelően megöntözni bármit. 

xhose2.jpg

2. Gyenge a vízsugár

Még ha nem is gabalyodik össze a csöved, a hagyományos slagok sok esetben nem megfelelő erejű vízsugarat bocsátanak ki. Vannak olyan feladatok, ahol kifejezetten nagy erő szükséges, ilyen pl. a tisztítás, kocsimosás. Normál locsolócsövekkel ez nem mindig érhető el. 

xhose1.jpg

3. Túl rövid a cső, nem ér el mindenhova

A legtöbb kerti slag egyszerűen nem elég hosszú, így lehetetlen velük megöntözni a csaptól távolabbi növényeket. Ugyan lehet kísérletezgetni különféle toldókkal, de ezek csak félmegoldások - ha nagyobb a kerted, akkor elegendően hosszú és erős csőre lesz szükséged. 

Ne kínlódj többé gabalyodó, gyenge erejű csövekkel! Ismerd meg az ultra erős, 60 méter hosszú XHose kerti slagot és öntözz meg bármit könnyedén!

XHose 60 m-es locsolócső - többrétegű, gabalyodásmentes slag sokféle feladatra

Az XHose locsolócső mindent tud, amit a hagyományos locsolócsövek nem. Segítségével bámulatosan egyszerű lesz megöntözni a gyepet, virágokat, bokrokat, gyümölcsfákat, palántákat. Tökéletesen alkalmas tisztításra is, kerti bútoraidat, autódat, motorodat is pillanatokon belül letakaríthatod vele. 

xhose7_1.jpgMitől ilyen hatékony?

Az XHose egy különleges, többrétegű csőből áll, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy soha ne törjön meg, ne gubancolódjon össze. Mostantól nem kell emelgetned, rángatnod a nehéz csövet, az nem gabalyodik, nem törik meg, a vízsugár folyamatos lesz. 

xhose-poszt.jpg

Alapjáraton rendkívül kisméretű, majd a csapot megnyitva automatikusan hosszának háromszorosára képes tágulni. Használat után visszazsugorodik eredeti méretére - mivel igazán kompakt, így egyszerűen tárolható. 

Mivel 1.9 centis átmérőjű, így optimálisan erős vízsugarat ad, ráadásul 60 méteres hossza révén még nagyobb kertekbe is alkalmas. 

Akár öntözöl, locsolsz, kocsit mosol, takarítasz, medencét töltesz fel, az XHose hatalmas segítségedre lesz. 

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű vele locsolni:

 

Fantasztikus áron, most grátisz szórófejjel!

Könnyítsd meg Te is a mindennapokat ezzel a mágikus locsolócsővel! Ezt a szupererős és strapabíró kerti slagot szenzációs 6.990 Ft-os áron érheted el. Sőt, most minden XHose csőhöz egy grátisz szórófejet is mellékelünk, mellyel gyerekjáték az öntözés vagy a kocsimosás. Rendeld meg az alábbi linken és 2 munkanapon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

xhose-fekete_1.jpg