Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Itt a módszer, hogy jól és közelről láss mindent!

Ezzel az eszközzel sasszemed lehet - most káprázatos akcióban kapod.

2020. június 02. - naptermeke

Újabb szenzációs ajánlat hűséges olvasóinknak

A nagy sikerre való tekintettel a héten is folytatódik születésnapi akciónk. 

Mi is ez az akció?

Mivel féléves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy alkalmanként 2 napon keresztül egyik népszerű termékünket BRUTÁLIS árelőnnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre:  

A mai kedvezményes termék az egyszemes távcső, mellyel lenyűgöző látásélményben lehet részed, bármerre is jársz. Ezt a kiránduláshoz, városnézéshez, túrázáshoz is tökéletes eszközt most 2.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Egyszemes (monokuláris) távcső - hozz közelre bármit, láss élesen!

Ezzel a csúcsmodern messzelátóval bármit szemügyre vehetsz, amit szeretnél. 16x-os nagyításra képes, így akár több kilométeres távolságba is elláthatsz vele, de a közeli dolgok, tárgyak, élővilág megfigyeléséhez is remekül alkalmas. 

001.jpg

A nagy, nehézkesen cipelhető dupla lencsés távcsövek helyett ideális megoldás mindenkinek, aki szereti felfedezni a körülötte levő világot. Ez a kukker akár a farzsebedben is elfér, annyira kompakt!

Vízálló, strapabíró felépítés, dupla fókuszrendszer

A távcső egy rendkívül masszív és erős felépítésű, vízálló, gumiborítású házat kapott, így csúszásmentesen használhatod. Lencséi tükröződésmentes réteggel vannak ellátva, ezért a zavaró becsillanásoktól sem kell félned. 

fejlec1_9.jpg

Különlegessége a dupla fókuszrendszer, mellyel 1.5 m távolságból a végtelenbe is képes leszel fókuszálni. Készülj fel, hogy olyan érdekességeket is fel fogsz fedezni, melyeket szabadszemmel lehetetlen lenne! 

nagy fényerejű optikának köszönhetően még mostoha látási viszonyok közt is jól láthatsz vele: jöhet eső, köd, párás idő vagy szürkület - a kép tiszta marad!

Bemutató videó - nézd, mennyire közelre hoz mindent!

Mi mindenhez ajánlott?

  • kiránduláshoz, túrázáshoz, városnézéshez
  • kempingezéshez
  • horgászáshoz, vadászathoz
  • állatok, növények vizsgálatához
  • távoli objektumok megfigyeléséhez
  • sporteseményekhez, rendezvényekhez
  • égi jelenségek (pl. csillagok, holdfogyatkozás) vizsgálatához

tavcsoposzt3.jpg

Csak 2 lépés, és máris tiéd 2.990 Ft-os áron az egyszemes távcső:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kiemelt ajánlatokról sem.

2. 
lépés: klikkelj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a távcsövet hihetetlenül kedvező, 2.990 Ft-os akciós áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

blog2.jpg