Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

2 gyakori ok, amiért nem látod jól a közeli dolgokat

Mutatunk rá egy megoldást, plusz óriási kedvezményt is elérhetsz.

2020. május 26. - naptermeke

Folytatódik születésnapi akciónk: újabb termék árelőnnyel, hírlevél feliratkozóknak!

Jó hírünk van: a nagy sikerre való tekintettel folytatjuk születésnapi akciónkat.

Mi is ez az akció?

Mivel féléves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy alkalmanként 2 napon keresztül egyik népszerű termékünket HATALMAS árelőnnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre. 

A mai kedvezményes termék a Big Vision nagyító szemüveg, mellyel szinte bármilyen parányi dolgot remekül láthatsz. Ezt a sokoldalúan használható látássegítőt 2.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Te sem látod jól a közeli dolgokat? Itt vannak az okok és a megoldás!

Neked is nehezen megy az apróbb betűk elolvasása? Egyre kevésbé látod jól a kisebb tárgyakat? Ha nem látsz valamit tökéletesen, pl. nem tudsz elolvasni egy fontos információt, az sok kellemetlenséghez vezethet. Sokszor a normál olvasószemüvegek csődöt mondanak, mivel nem lehet velük úgy közelebbre hozni a dolgokat, amennyire az legtöbbször szükséges lenne.

poszt1_12.jpg

A homályos közeli látásnak lehetnek genetikai okai, ez esetben a szemgolyó hossza kicsit rövidebb, a kép fókuszpontja a retina mögé esik. A másik tényező, hogy a kor előrehaladtával a szemlencse rugalmassága, fókuszálási képessége fokozatosan csökken. Ez főként 40 év felett válik érzékelhetővé: azt vesszük észre, hogy egyre nehezebb olvasni egy könyvet vagy dolgozni a számítógépen. Egy ügyes eszközzel mostantól bármilyen parányi dolgot is képesel leszel élesen látni. 

Big Vision nagyító szemüveg - káprázatos látásélmény közelre!

A Big Vision nagyító szemüveggel végre nem jelent nehézséget elolvasni egy betegtájékoztatót, útmutatót, befűzni egy cérnát vagy megszerelni kisebb tárgyakat. 

Ez a sokoldalú látássegítő káprázatos, torzításmentes képet biztosít, mellyel kinagyítva, élesen veheted szemügyre a körülötted levő dolgokat. 

gif.gif

Mitől ilyen hatékony?

A Big Vision különleges lencséje úgy működik, akár egy nagyító, azzal a különbséggel, hogy sokkal tisztább látást ad, ráadásul nem kell végig a kezedben tartanod. A szemüveg 160%-os nagyítást nyújt, így még a legkisebb betűk vagy tárgyak is jól láthatóak lesznek vele. 

08_9.jpg

Kényelmes viselet, vényköteles szemüveg felett is

Rugalmas szárral, csúszásmentes orrpárnával rendelkezik, hosszú távon is komfortosan viselhető. Hölgyek és urak számára egyaránt alkalmas. Ami nagyszerű benne, hogy vényköteles szemüveg vagy kontaktlencse felett is használható!

Mihez ajánlott?

- olvasáshoz (pl. gyógyszerekhez, receptekhez, útmutatókhoz, újságcikkekhez)
- munkához, szereléshez
- varráshoz, horgoláshoz
- horgászáshoz (pl. damil befűzésére)
- festéshez, rajzoláshoz
- modellezéshez
- bélyegek, érmék, ékszerek vizsgálatához
- apróbb élőlények (pl. rovarok) tanulmányozásához

14_4.jpg

Élvezd Te is a jobb látás minden előnyét! A Big Vision nagyító szemüveg most mindössze 2.990 Ft-ért, tartozék mikroszálas kendővel és tokkal lehet tiéd, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Csak 2 lépés, és máris tiéd 2.990 Ft-os áron a Big Vision szemüveg:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kiemelt ajánlatokról sem.

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg a nagyító szemüveget hihetetlenül kedvező, 2.990 Ft-os akciós áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet villámgyorsan, 2 napon belül szállítjuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 12_8.jpg