Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

3 fő ok, amiért kialakul a görbe lábujj és a bütyök

Mutatjuk a megoldást is, hogyan legyenek szép lábaid!

2020. május 22. - naptermeke

Féléves lett blogunk: nagy kedvezményt adunk minden hírlevél feliratkozónknak

Blogunkon immár 6 hónapja hozzuk el a legnagyobb akciókat, legújabb ajándékötleteket. Gyakran napi 10.000 olvasó böngészi nálunk az aktuális kedvezményeket, érdekes otthoni, kerti, autós vagy egészségmegőrző eszközöket. Itt az ideje, hogy meglepjük azokat, akik továbbra is első kézből szeretnének értesülni a friss ajánlatokról. 

0001.jpg

Úgy döntöttünk, hogy alkalmanként 2 napon keresztül egyik népszerű termékünket HATALMAS kedvezménnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre. 

Ez a termék most a Toe Corrector lábujj távtartó, egy puha szilikonból készült lábujj távtartó, mely lábujjaidat fokozatosan a megfelelő irányba állítja. Mindezt fájdalom nélkül, rövid idő alatt, akár az otthonod kényelméből érheted el! 

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Téged is bütyök, ferde lábujjak kínoznak? Tudd meg az igazi okát és a megoldást!

Rengeteg ember szenved hazánkban is görbe lábujjaktól. Hiába itt a jó idő, sokan nem szívesen hordanak nyitott lábbeliket, mert nem tartják esztétikusnak kuszán álló ujjaikat. A ferde lábujj és a bütyök nemcsak a külsőt csúfítja el, hanem idővel súlyos, visszafordíthatatlan deformációhoz is vezethet, amit már csak fájdalmas műtéttel lehet korrigálni. 

butyok.jpg

Tegyél most lábaid egészségéért! Ismerd meg a görbe lábujjak okát és egy hatékony eszközt, mellyel kiegyenesítheted ujjaidat!

3 fő ok, ami a kalapácsujjért és a bütyökért felelős

Mi a kalapácsujj és a bütyök?

A kalapácsujj alatt a lábujj meghajlását vagy lefelé görbülését értjük. Bármelyik lábujjon jelentkezhet, legtöbbször a nagy-, a második és a harmadik lábujjat érinti. A bütyök a nagylábujj alappercének kinövését jelenti. Ilyenkor az ujj töve kifelé mozdul, a hegye pedig befelé áll. 

kalapacs.jpg

Mindkét betegség sok esetben hasonló okok miatt jön létre. Itt a 3 fő ok, ami a kialakulásukhoz vezethet:

1. Nem megfelelő, szűk cipők viselése

A bütyök és a kalapácsujj leggyakrabban a magas sarkú, hegyes orrú cipők rendszeres viselése miatt alakul ki. Ezek a divatos cipők szinte kikényszerítik a változást, annyira összenyomják a lábujjakat. Ez főként a nőket érinti, de egy kisméretű, szűkebb cipő a férfiak lábaiban is okozhat komoly elváltozást. 

2. Lúdtalp

Lúdtalp esetén a láb süllyedt harántboltozata miatt változik a súlyelosztás. Emiatt fájdalmas gyulladás is felléphet, mely megnehezíti a cipőben való járást is. 

3. Örökletes tényezők 

Kutatások szerint örökletes tényezők is közrejátszhatnak a lábujj-deformáció kialakulásában. Bizonyos lábfejforma, illetve a laza szalagok is elősegíthetik a betegségek létrejöttét.   

Jó hír, hogy ügyes szakemberek ortopédusok segítségével kifejlesztették azt az eszközt, mely segít visszaállítani lábujjaidat természetes helyzetükbe.

Toe Corrector - egyenesítsd ki lábujjaidat, fájdalom nélkül!

A Toe Corrector egy puha szilikonból készült lábujj távtartó, mely lábujjaidat fokozatosan a megfelelő irányba állítja. Mindezt fájdalom nélkül, rövid idő alatt, akár az otthonod kényelméből érheted el!

lab50.jpg

Használd rendszeresen, és már pár héten belül érezhető javulást tapasztalhatsz. A fájdalmak fokozatosan enyhülnek, elmúlnak a bőrkeményedések, lábujjaid elkezdenek visszaállni helyes pozíciójukba. 

Hogyan hat?

A Toe Corrector a lábujjakat természetes helyzetükbe kényszeríti, ezáltal napról-napra segít azokat kiegyenesíteni. A járásod is javulhat vele: mivel a lábra nehezedő nyomás eloszlik, ezért stabilabb lesz tőle az egyensúlyod, sokkal szebb lesz a testtartás. 

labujj2.gif

Így használd:

A nagylábujjtól kezdve egyszerűen húzd fel a szilikongyűrűket mindegyik lábujjadra. Bal és jobb lábon is viselheted. Nagyon kényelmes, nem akadályoz a mozgásban. Mezítláb, zokniban, harisnyában, cipőben is veled lehet. Bármilyen lábra alkalmas, hölgyeknek és uraknak is kiváló, megelőzésre is ajánlott eszköz. 

Kiknek ajánlott? 

  • mindenkinek, akiket bütyök, kalapácsujj vagy görbe lábujjak kínoznak
  • akiknél már elkezdett a bütyök vagy kalapácsujj kialakulni, vagy szeretnék megelőzni azt
  • sokat gyaloglóknak, kirándulóknak
  • állómunkát végzőknek
  • akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük
  • időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
  • sportolóknak
  • mindenkinek, akik szeretnének javítani egészségükön, testtartásukon, járásukon

toe-corrector4.jpg

Ehhez a lábujj távtartóhoz most mindössze 3.990 Ft-ért juthatnak hozzá azok, akik feliratkoznak a Nap Terméke hírlevélre.   

Csak 2 lépés, és máris tiéd 3.990 Ft-os áron a Toe Corrector:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kiemelt ajánlatokról sem.

VAGY, feliratkozáshoz közvetlenül kattints IDE!

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg a lábujj távtartót hihetetlenül kedvező, 3.990 Ft-os akciós áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül szállítjuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

lab3.jpg

süti beállítások módosítása