Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így teszi pokollá életed a horkolás - van rá megoldás!

Óvd meg egészséged, párkapcsolatod egy hasznos találmánnyal.

2020. május 05. - naptermeke

Hangosan horkolsz? Erről tudnod kell!

Magyarországon csaknem minden második embert érint a horkolás. Ha Te is a hangos horkolók közé tartozol, akkor az nemcsak környezetedre, hanem saját magadra is káros hatással lehet. Kedvesed a zaj miatt, Te pedig a horkolás közben fellépő ún. mikro-ébredések miatt nem tudod kipihenni magad. A horkolás ezért sokszor a kapcsolat megromlásához, szakításhoz, váláshoz vezethet. 

horkol1.jpg

Emellett hatalmas egészségügyi kockázatot okoz, mivel az elzáródott légutak miatt a szervezet nem jut elég oxigénhez alvás közben. A súlyos kialvatlanság, az infarktus, az agyvérzés és a cukorbetegség csak néhány azok közül, amiket a előidézhet a horkolás. 

legutak.jpg

Ha Te magad is hangosan veszed a levegőt, vagy van zajos horkoló a környezetedben, akkor itt az ideje megelőzni a bajt, míg nem késő! Egy új, hatékony fegyverrel végleg leszámolhatsz a horkolással és nagyban javíthatsz életminőségeden.

Horkolásgátló állpánt - azonnali segítség a horkolás ellen

A horkolásgátló állpánt gyors, hatékony és fájdalommentes megoldást nyújt az éjszakai hangos levegővétel ellen. Mindössze annyi a dolgod, hogy felveszed lefekvés előtt, és már az első alváskor érezheted nagyszerű hatását: a korábbi fülrepesztő horkolás lecsendesül, helyesen fogod venni a levegőt, kipihenten ébredsz. 
 50.gif

Hogyan hat?

Az alvási állpántot úgy fejlesztették ki, hogy pihenés közben finoman megtámassza az állad. Ezzel azt idézi elő, hogy az orrüreged légútja mindig nyitva marad, így nincs többé légzéskimaradás, egész alvásidő alatt helyesen fogod venni a levegőt. Megszűnnek a zavaró zajok, eltűnnek a mikro-ébredések, párodnak sem kell többé noszogatnia, hogy hagyd már abba a horkolást. 

oldal5_1.jpg

A pántot egész éjjel komfortosan viselheted. Kellemes, puha anyagú, nem akadályoz semmiben: ihatsz, ehetsz vagy beszélgethetsz is úgy, hogy közben rajtad van. Tépőzárral állítható méretű, férfiak és nők egyaránt használhatják. 

Képzeld csak el, milyen jó lesz végre csendesen aludni, és feltöltődve, energiával telve indítani a napot. Az állpánttal újra összebújva aludhattok pároddal, zavaró horkolás nélkül. 

oldal8_1.jpg

A horkolásgátló állpánt előnyei:

  • csökkentheted a magas vérnyomás kockázatát
  • növelheted a mélyalvásban töltött időt
  • megszüntetheted a nappali fáradtságérzetet
  • rövid idő alatt megállíthatod a horkolást
  • teljesen lecsökkentheted az alvás közbeni zajokat
  • megmentheted párkapcsolatod, nyugodtan alhattok kedveseddel

oldal6.jpg

Számolj le időben a horkolás veszélyeivel!

Ne hagyd, hogy elrontsa életminőséged a horkolás! Védd meg egészséged és párkapcsolatod a horkolásgátló állpánttal!

Ezt a könnyen használható eszközt most fantasztikus árelőnnyel érheted el az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

oldal9_2.jpg

A NAP TERMÉKE HÍRLEVÉL - iratkozz fel, és rendszeresen olvashatod ajánlatainkat. Feliratkozáshoz használd az alábbi űrlapot:

____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Toe corrector – segít kiegyenesíteni lábujjaidat, műtét nélkül!

A Toe Corrector távtartó egy rugalmas, szilikonból készült eszköz, mely segít megelőzni a lábujj deformációt. Emellett a már kialakult bütyök és kalapácsujj ellen is hatékonyan bevethető.

14_6.jpg

A Toe Corrector a testtartásra is pozitív hatással van. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így nagyban javul a tartás, szebb lesz tőle a járás.

Minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót találsz. Rendeld meg most nagyszerű kedvezménnyel az alábbi linken: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 2.690 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 2.690 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Ultra Vision autós napszemüveg  hogy ne vakítson el a nap a volánnál!

Az Ultra Vision autós napszemüveg speciális, sötétített lencséi kiszűrik a szemből és oldalról betűző napfényt, ezáltal óvják látásod vezetés közben.

poszt5_2.jpg

 Csak vedd fel indulás előtt és többé nem süti ki szemed a nap, időben tudsz reagálni minden váratlan eseményre. Mostantól nem kell hunyorognod az erős fény miatt, szikrázó napsütésben is tisztább, kontrasztosabb képet kapsz. Felejtsd el a napellenzővel való küszködést: bármerre nézhetsz, nem tűz be zavaró fény!

8_2.jpg

Láss jól Te is vezetés közben, kerüld el a baleseteket! Sőt: most az Ultra Vision szemüveg mellé ajándékba adunk egy éjszakai vezetést segítő szemüveget, mellyel kiszűrheted a szembe jövők erős fényeit is. 

Ezzel a komplett csomaggal éjjel-nappal jól láthatsz a volánnál. Rendeld meg most az Ultra Vision-t 2.990 Ft-ért és bónuszként tiéd a Night Vision PRO éjszakai szemüveg is:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Wellness zuhanyfej víztisztító hatással – most akciós dupla csomagban!


A Wellness zuhanyfej pillanatok alatt képes megtisztítani a vizet a klór és a méreganyagok 99%-ától, ezáltal puhábbá, selymesebbé teszi bőrt. Ezzel a speciális zuhanyrózsával úgy érezheted magad, mintha mindennap wellness fürdőben lennél.

 12_6.jpg

A Wellness zuhanyfejet úgy tervezték, hogy ugyanannyi idő alatt sokkal kevesebb víz fogyjon vele, mint a hagyományos tusolófejekkel. A mikro lyukacskákon kiáramló cseppek hatványozottan kisebbek, ezáltal akár 40% vízmegtakarítást is elérhetsz. Most 2 db Wellness zuhanyfejet találsz minden csomagban, mindössze 6.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

süti beállítások módosítása