Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a trükk, hogy ne égesd oda a húst sütésnél

Készülj a jó időre: ínycsiklandó grill ízek egy ügyes módszerrel

2020. április 21. - naptermeke

Te is megkönnyítenéd a grillezést?

A szép időben remek program együtt grillezni a szabadban a családdal. A rácsos sütésnél azonban sokszor letapadhat vagy odaéghet az étel, ráadásul a takarítása kész rémálom. 

1_2.jpg

Mit szólnál, ha egyszerűbbé tehetnéd a grillezést? Fedezd fel azt az új módszert, mellyel mostantól bármilyen grill ételt könnyedén elkészíthetsz!

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

poszt_2.gif

Bármit megsüthetsz rajta

Ez a varázslatos sütőlap új távlatokat nyit előtted a grillezés terén. Olyan ételeket is elkészíthetsz vele, amiket csak a rácson lehetetlen lenne. Süthetsz rajta pl. tojást, vékonyra szeletelt zöldségeket, apróbb húsokat, kolbászt, sajtot, gyümölcsöket és egyéb finomságokat is. A fogásokat játszva leszedheted, megfordíthatod, nem fognak könnyen letapadni, mint a hagyományos sütésnél.

13_3.jpg

Hogyan kell használni?  

A BBQ sütőlap használata gyerekjáték: egyszerűen helyezd rá a lapot a grill felületére, majd pakold fel a kívánt ételeket, és már indulhat is a sütés! A BBQ sütőlapot bármilyen grillsütőn bevetheted, faszenesen, elektromoson és gázzal működőn is. 

63.jpg

Biztonságos, tartós eszköz

A BBQ tapadásmentes grill sütőlap minden egészségügyi szabványnak megfelel, biztonságosan süthető rajta bármilyen étel. Nem mérgező, szagtalan anyagú, újra és újra felhasználható. Úgy tervezték, hogy maximum 400C° hőmérsékletet tartósan kibírjon.

Most 2 db sütőlap egy csomagban, szuper áron!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

7_1.jpg

Csak nálunk: most minden csomagban 2 db sütőlapot kapsz, szenzációs áron! Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


____________________________________________________ 

További "A nap terméke":

Automata folyékony szappanadagoló – higiénia otthonra, cégeknek! 

A maszk mellett a vírus elleni védekezés másik fontos eszköze a rendszeres, alapos kézmosás. Ez a rozsdamentes acélból készült szappanadagoló fél másodperc alatt a kezedre juttatja a szappant, anélkül, hogy bármihez hozzáérnél.  10_7.jpg

Infravörös érzékelőjének köszönhetően nem kell semmilyen gombot megnyomnod: elég odatenni a kezed, és már jön is a szappan vagy fertőtlenítőszer! Élvezd Te is az érintésmentes kézmosás minden előnyét, kerüld el a vírusokat!

Otthoni, céges, üzemi és közületi használatra egyaránt alkalmas, tartós és dizájnos eszköz. Használd az alábbi linket, szerezd be most szenzációs áron az automata szappanadagolót: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Toe corrector – segít kiegyenesíteni lábujjaidat, műtét nélkül!

A Toe Corrector távtartó egy rugalmas, szilikonból készült eszköz, mely segít megelőzni a lábujj deformációt. Emellett a már kialakult bütyök és kalapácsujj ellen is hatékonyan bevethető.

14_6.jpg

A Toe Corrector a testtartásra is pozitív hatással van. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így nagyban javul a tartás, szebb lesz tőle a járás.

Minden csomagban 2 pár (4 db) lábujj távtartót találsz 1 áráért. Rendeld meg most nagyszerű kedvezménnyel az alábbi linken: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Wellness zuhanyfej víztisztító hatással – most akciós dupla csomagban!


A Wellness zuhanyfej pillanatok alatt képes megtisztítani a vizet a klór és a méreganyagok 99%-ától, ezáltal puhábbá, selymesebbé teszi bőrt. Ezzel a speciális zuhanyrózsával úgy érezheted magad, mintha mindennap wellness fürdőben lennél.

 12_6.jpg

A Wellness zuhanyfejet úgy tervezték, hogy ugyanannyi idő alatt sokkal kevesebb víz fogyjon vele, mint a hagyományos tusolófejekkel. A mikro lyukacskákon kiáramló cseppek hatványozottan kisebbek, ezáltal akár 40% vízmegtakarítást is elérhetsz. Most 2 db Wellness zuhanyfejet találsz minden csomagban, mindössze 6.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 


Brutális mozgásérzékelős lámpa vásár – világíts Te is napelemmel!

napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

 13_5.jpg

A napelemes LED lámpával olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. Mindezt külön üzemeltetési költség nélkül! Most minden csomagban 3 db lámpát találsz, kedvezményes 6.990 Ft-os áron! 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. 

11_4.jpg

Használd az autós látássegítő csomagot és láss mindent jól útközben! Ezekkel a szemüvegekkel javíthatod reakcióidődet, elkerülheted a baleseteket.

Remek hírünk van: az alábbi linken most 1 szemüveg áráért lehet tiéd a teljes, nappali és éjszakai szemüveget is tartalmazó csomag. 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

süti beállítások módosítása