Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Brutális mozgásérzékelős napelemes lámpa vásár

Így világítsd meg házad, kerted, boltod! Alig egy pizza áráért érhető el az egyik legjobb kültéri LED világítás

2020. március 19. - naptermeke

Szeretnél takarékosan világítani?

Örülnél, ha le tudnál faragni a villanyszámládon? Mit szólnál egy automata lámpához, mellyel soha többé nem kéne a sötétben botorkálnod?

Ha van kerted, udvarod, kocsibejáród, garázsod vagy teraszod, egy hatékony kültéri világításra mindig szükséged lehet. A legtöbb kinti lámpa azonban sok villanyt fogyaszt, nehézkes a felszerelése, ráadásul könnyen égve is maradhat. 

fejlec2_1.jpg

Fedezd fel azt az új fényvetőt, melyet 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, kábelek nélkül használhatsz odakint!

Napelemes kültéri LED lámpa, mozgásérzékelővel - brutális fényerő, vízálló házban

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

Hogyan működik?

Különlegessége, hogy 100%-ban a nap erejét használja a feltöltődéshez: nem kell hozzá semmilyen elem, plusz akkumulátor vagy vezetékes villany. Nappal töltődik, este világít! Modern, nagy kapacitású napelemének köszönhetően még borúsabb időben is képes töltődni. Teljes feltöltés esetén akár 12 órán keresztül is készenlétben marad. 

poszt.gif

Beépített fény- és mozgásérzékelő

A napelemes LED lámpát egy hatékony fény- és mozgásszenzorral is ellátták, így csak akkor világít, amikor az valóban szükséges. Sötétben azonnal aktiválódik, ezután, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, egyből felkapcsol a világítás. Nincs többé égve felejtett lámpa, feleslegesen elpazarolt villany! 20 db LED-jének fénye kb. egy 60W-os hagyományos izzóénak felel meg, 120 fokos szögben képes világítani kb. 5 méteres távolságra. 12_3.jpgVízálló, masszív ház

A lámpa készülékházát úgy tervezték, hogy a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Télen-nyáron egyaránt használható. 

Elriasztja a betörőket, besurranókat

Ezt a sokoldalú fényvetőt biztonsági célokra is használhatod. Hirtelen, váratlanul felvillanó világításától valósággal megrémülnek a betolakodók. Ugyan ki kockáztatna meg egy betörést teljes villanyfényben? Tapasztalatok szerint a lámpa bekapcsolása után a bűnözők a lebukás kockázatától tartva rövid időn belül elmenekülnek.

Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa?

  • ház köré bárhova, ahol megfelelő napfény éri
  • udvarra, teraszra, erkélyre
  • kerítésre, oszlopra
  • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
  • garázs, alsóépület elé
  • üzleteknek, boltoknak
  • telephelyeknek
  • bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram

06_1.jpg

Fantasztikus ár, most csak 1.990 Ft/db!

Világíts mostantól Te is 0 Ft-os üzemeltetési költséggel! Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz!

Most mindössze 1.990 Ft-os darabonkénti áron lehet tiéd ez a csúcsmodern fényforrás. Átlagos méretű kertbe 4-5 db lámpa használata javasolt. 

Nyomj az alábbi megrendelő linkre, válaszd ki a kívánt mennyiséget és borítsd fényárba otthonod:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

level2_1.jpg

 

_____________________________________________________

További "A nap terméke":

   

TOE CORRECTOR – SEGÍT KIEGYENESÍTENI LÁBUJJAIDAT, MŰTÉT NÉLKÜL!

A Toe Corrector távtartó egy rugalmas, szilikonból készült eszköz, mely segít megelőzni a lábujj deformációt. Emellett a már kialakult bütyök és kalapácsujj ellen is hatékonyan bevethető.

Alig néhány hetes használat után érezhetően javulni fog lábad állapota. Fokozatosan megszűnik a fájdalom, az ujjak visszaállnak eredeti pozíciójukba. Többé nem jelent gondot a cipő viselése.

level1_1.jpg

A Toe Corrector a testtartásra is pozitív hatással van. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így nagyban javul a tartás, szebb lesz tőle a járás.

Minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót találsz, így egyszerre mindkét lábad ujjait kiegyenesítheted. Rendeld meg most nagyszerű áron az alábbi linken:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: most csak 2.990 Ft/szett!

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

19.jpg

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. Legyen tiéd most itt fantasztikus, 2.990 Ft-os áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Horkolásgátló állpánt - rövid időn belül megfékezi a horkolást!

A horkolásgátló állpánttal megóvhatod párkapcsolatod és egészséged. Egyszerűen használható, biztonságos, kényelmes eszköz a nyugodt alvásért.

Csak vedd fel alvás előtt és élvezd a csendes éjszakákat! Mostantól soha többet nem kell külön aludnotok kedveseddel. Újra együtt lehettek, kialudva, feltöltődve ébredhettek minden nap egymás karjaiban.

oldal8.jpg

Miért szenvednél többé a horkolástól, ha mostanól egyszerűen megállíthatod? Az állpánt rendszeres viselésével nem kell félned, hogy párkapcsolatod vagy egészséged megromlik. 

Állítsd meg a horkolást most! Használd az alábbi linket és szerezd be szenzációs áron a horkolásgátló állpántot:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Wellness zuhanyfej víztisztító hatással - fürödj mindig klórmentes vízzel!

A Wellness zuhanyfej pillanatok alatt képes megtisztítani a vizet a klór és a méreganyagok 99%-ától, ezáltal puhábbá, selymesebbé teszi bőrt. Ezzel a speciális zuhanyrózsával úgy érezheted magad, mintha mindennap wellness fürdőben lennél.

03_3.jpg

Mostantól nem kell attól tartanod, hogy bőröd viszketni vagy égni fog egy-egy zuhanyzás után. A hajra is nagyszerű hatással van: visszanyeri régi fényét, megszűnik a korpásodás és hajhullás.

A mikro lyukacskákon kiáramló cseppek hatványozottan kisebbek, ezáltal akár 40% vízmegtakarítást is elérhetsz úgy, hogy magát a vízsugarat jelentősen erősebbnek érzed.

Rendeld meg a Wellness zuhanyfejet az alábbi linken, mindössze 3.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!