Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Sebészi maszk helyett ilyen maszkot hordj a vírus ellen

Nem minden maszk véd a vírustól - mutatjuk, melyiket érdemes hordani

2020. március 18. - naptermeke

Szeretnél hatékony védelmet a vírus ellen?

Hiába szökött az egekbe az egyszer használatos sebészi maszkok ára, azok csak arra jók, hogy a már beteg emberek ne adják tovább a fertőzést. Az ilyen vékony szövetből készült hagyományos eszközök nagyon hamar átnedvesednek, ráadásul nem védik minden irányból az arcot. 

06_7.jpg

A normál műtős maszkok nem arra vannak kifejlesztve, hogy kiszűrjék a vírusokat

Mit tehetsz akkor, ha hatékony védelmet szeretnél magadnak és családodnak a járvány idején? Ismerd meg az FFP2 szabványnak megfelelő légzésvédelmi arcmaszkot és kerüld el a betegségeket!

KN95 (FFP2) légzésvédelmi arcmaszk – biztonságos megoldás, sokrétű használattal

A KN95 (FFP2) légzésvédelmi arcmaszkkal biztosíthatod magad a fertőzések, betegségek ellen. A benne levő speciális szűrőrétegek segítenek megakadályozni a kórokozók belélegzését. Már kialakult betegségnél meggátolja a továbbfertőzést is, megállítva ezzel a vírusok terjedését. Viselése különösen ajánlott utcán, üzletekben, munkahelyeken, illetve tömegközlekedési eszközökön.

18.jpg

FFP2-es szabványnak megfelelő

Mivel az arcmaszk az FFP2-es szabványnak felel meg, ezért magas fokú védelmet nyújt a vírusok, fertőzések ellen.

Ez a szabvány azt jelenti, hogy a maszk a belélegzett levegőben levő 0.3 mikrométeres részecskék több mint 95%-át képes megszűrni, optimális biztonságot adva ezáltal.

Teljesen lefedi az arcot

A hagyományos sebészi maszkokkal ellentétben minden irányból fedi az arcot, biztosítva ezzel a lehető legnagyobb védelmet.

Tartósan, többször is használható, nem nedvesedik át, mint a normál, vékony anyagú, egyszer használatos orvosi maszkok. A légzésvédelmi arcmaszk pillanatok alatt, egyszerűen felvehető. 2 db rugalmas gumipántja és a belső felén levő puha szivacsréteg biztosítja a hosszú távon is kényelmes viselést.

07_4.jpg

Hogyan kell használni?

Alaposan mosd meg a kezed, illeszd az orrod elé a maszkot, majd húzd át a fejed felett a pántokat. Ezt követően igazítsd meg a maszkot úgy, hogy jól illeszkedjen, valamint az orrodat és szádat tökéletesen befedje.

21_1.jpg

Gondoskodj most az egész család védelméről!

Ne bízd a véletlenre a koronavírus elleni védekezést! Viseld Te is az FFP2-es szabványnak megfelelő légzésvédelmi arcmaszkot és kerüld el a járványt!

Most minden csomagban 4 db maszkot találsz, így egész családodat megóvhatod a vírusoktól. Szerezd be kedvező áron a ezen a linken:

KATTINS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 91.jpg