Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Állandóan eldugul a lefolyód? Ezzel a trükkel soha többé nem fog!

Mondj búcsút a dugulásnak és a kellemetlen szagoknak egyszerűen!

2020. március 13. - naptermeke

Neked is folyton eltömődik a lefolyód? Kellemetlen szagot áraszt?

Ha nálad is gyakran eldugul a mosogató, a fürdőkád vagy a zuhanytálca lefolyója, biztosan tudod, mennyire sok bosszúságot tud okozni. Ilyenkor egy egyszerű mosogatás, kézmosás vagy tusolás is kész rémálommá válhat... A víz nem folyik le, hiába pumpálod, ráadásul sokszor elviselhetetlen bűz áradhat szét miatta a lakásban. Ebből elég!

lefolyo1.jpg

Drága és veszélyes vegyszerek, fárasztó pumpálás helyett próbálj ki egy biztonságos és hatékony módszert!

Sani Sticks lefolyótisztító pálcika - rövid időn belül elhárítja a dugulást!

A Sani Sticks lefolyótisztító pálcikával gyorsan elháríthatod a zavaró dugulást a konyhában és a fürdőben egyaránt. Amellett, hogy hatékonyan megszünteti az eltőmödést, a kellemetlen szagokat is semlegesíti!

04_8.jpg

Hogyan működik?

A Sani Sticks speciális, természetes enzimjei eredményesen oldják fel a lerakódott zsír-, szappan- vagy ételmaradékokat. Szinte bármilyen eltömődéssel képes elbánni, ráadásul a lefolyóhoz is kíméletes, semmilyen maró anyagot nem tartalmaz. 

poszt2.gif

Hogyan kell használni?

A Sani Sticks használata pofonegyszerű: csak annyi a dolgod, hogy elhelyezel havi 1 db pálcikát a kívánt helyeken (pl. mosdókagyló, mosogató, padlóösszefolyó vagy fürdőkád lefolyója). Amint elhelyezted, a Sani Sticks rögtön elkezdi áldásos hatását, a lefolyó hamarosan újra szabaddá válik.

A víz végre akadálytalanul folyhat le, ráadásul az orrfacsaró szagok is eltűnnek. 1 db pálcika 1 hónapnyi időtartamra elegendő tisztítást biztosít. 

06_3.jpg 

Tavaszi akció: most +24 db Sani Sticks GRÁTISZBA!

Előzd meg végleg a dugulást és a kellemetlen szagokat! Költséges vegyszerek vagy szakember helyett számolj le gyorsan és biztonságosan az eltömődéssel!

Tavaszi akciónk keretében most 24 helyett minden csomagban 48 db Sani Sticks pálcikát találsz ugyanazon az áron, így legalább 1 évre elegendő mennyiséghez jutsz (átlagosan 4 lefolyóval számolva háztartásonként).

Élj a kedvezménnyel, rendeld meg most az alábbi linken a Sani Sticks lefolyótisztító pálcikát:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

10_2.jpg

 

_____________________________________________________

További "A nap terméke":

 

 

TOE CORRECTOR – SEGÍT KIEGYENESÍTENI LÁBUJJAIDAT, MŰTÉT NÉLKÜL!

A Toe Corrector távtartó egy rugalmas, szilikonból készült eszköz, mely segít megelőzni a lábujj deformációt. Emellett a már kialakult bütyök és kalapácsujj ellen is hatékonyan bevethető.

Alig néhány hetes használat után érezhetően javulni fog lábad állapota. Fokozatosan megszűnik a fájdalom, az ujjak visszaállnak eredeti pozíciójukba. Többé nem jelent gondot a cipő viselése.

level1_1.jpg

A Toe Corrector a testtartásra is pozitív hatással van. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így nagyban javul a tartás, szebb lesz tőle a járás.

Minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót találsz, így egyszerre mindkét lábad ujjait kiegyenesítheted. Rendeld meg most nagyszerű áron az alábbi linken:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

19.jpg

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. Legyen tiéd most itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Sőt, most minden csomagban 3 db lámpát találsz, kedvezményes 6.990 Ft-os áron! 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Egg Sitter ülőpárna - ülj kényelmesen bárhol, bármikor!

Az Egg Sitter ülőpárnával bárhol is vagy, egész nap komfortos ülésben lehet részed. Mostantól még a legkényelmetlenebb üléseken sem fogsz elgémberedni!

Olyannyira jó rajta ülni, hogy akár órák után sem fog elzsibbadni semmid. A párna tökéletesen felveszi tested alakját, majd használat után teljesen visszaáll eredeti formájára.

Az Egg Sitter használatával elkerülheted a helytelen ülésből fakadó súlyos betegségeket. Mostantól egész napos kényelmet élvezhetsz, kevésbé fogsz elfáradni még egy hosszú, üléssel töltött nap után is.

Használd az alábbi linket és szerezd be most az Egg Sittert hatalmas árelőny keretében!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!