Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Influenzajárvány esetén kötelező eszköz

Neked van ilyen otthon?

2020. február 11. - naptermeke

Tombol az influenzajárvány - Te hogyan védekezel?

Ahogy minden évben, idén februárban is tombol az influenzavírus Magyarországon. Nagyon sok a beteg, a legrizikósabb csoportba a kisgyermekek, a 60 év felettiek, a várandós kismamák, a szív- és érrendszeri panaszoktól szenvedők tartoznak. De a betegség senkit sem kímél: az életerős felnőtteket is ugyanúgy napokra, hetekre ágynak döntheti ez a magas lázzal járó kór. 

csalad_1.jpg

A gyors felismerés létfontosságú: ilyenkor jó, ha rögtön meg tudod mérni saját magad vagy családtagjaid testhőmérsékletét, és időben fel tudod venni a harcot a betegséggel. Ismerd meg azt az eszközt, mellyel pillanatokon belül, higiénikusan mérhetsz lázat!

Digitális infra lázmérő - azonnal, érintés nélkül méri a lázat!

Az infravörös digitális infra lázmérővel fél másodperc alatt, érintésmentesen mérheted meg bárki lázát. Mostantól nem kell hónalj alatt szorongatva várnod az eredményre. Egymás után több ember testhőjét is megtudhatod vele biztonságosan, a keresztfertőzés veszélye nélkül. 

2.jpg

Hogyan működik?

Csak irányítsd a lázmérőt a kívánt testfelületre (pl. homlok, halánték vagy fül), majd nyomd meg a mérőgombot! A készülék rögtön kiírja a pontos hőmérsékletet a sötétben is jól látható, megvilágított LCD kijelzőn. Hőemelkedés esetén narancs, láz esetén piros színű háttérvilágítás jelzi a betegséget, emellett hangjelzés is figyelmeztet. 

3.jpg

Az infra lázmérő beépített memóriával is rendelkezik, akár 32 mérési értéket is eltárolhatsz benne. Úgy tervezték, hogy bárki könnyedén kezelni tudja. Fogása kényelmes, ergonomikus, méretéből kifolyólag könnyen hordozható. 

Alvás közben is tudsz vele lázat mérni

Mivel a készülék teljesen érintés nélkül működik, így pl. alvó betegekhez is kiválóan alkalmas. Tökéletes csecsemők vagy nehezen mozgó betegek testhőjének mérésére. Sőt, folyadékok hőmérsékletét is nagyszerűen meg lehet vele mérni, így pl. a tej vagy fürdővíz hőjét is megmutatja. 

58.jpg

Kiknek ajánlott?

  • mindenkinek, akik időben fel szeretnék venni a harcot az influenzajárvánnyal
  • mindenkinek, akik gyorsan meg szeretnék mérni saját maguk vagy szeretteik lázát
  • mindenkinek, akik szeretnének odafigyelni egészségükre
  • akik végre lecserélnék régi, higanyos lázmérőjüket
  • kismamáknak, kisgyermeket nevelőknek
  • idősgondozóknak, betegápolóknak
  • fertőző betegeknek
  • háziállatot tartóknak
  • kis- és nagycsaládosoknak

family1.jpg

Oldd meg egy életen át a lázmérést!

Előzd meg a komolyabb bajt, tudd biztonságban családod és saját magad ezzel a villámgyors lázmérővel! Mától kezdve idejekorán észlelheted a hőemelkedést és a lázat, időben elkezdheted a megfelelő gyógymódot! Cseréld le most lassú, pontatlan lázmérődet modern digitálisra!

Nyomj az alábbi linkre és legyen tiéd most fantasztikus áron az infra lázmérő:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

44.jpg


 

____________________________________________________

 További "A nap terméke":

 

Vigyázat: életveszélyes fényhatások az utakon!

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. 

19.jpg 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Fantasztikus ár, most 3 db/csomag!

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Sőt, most minden csomagban 3 db lámpát találsz, kedvezményes 6.990 Ft-os áron!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Egg Sitter ülőpárna - ülj kényelmesen bárhol, bármikor!

Az Egg Sitter ülőpárnával bárhol is vagy, egész nap komfortos ülésben lehet részed. Mostantól még a legkényelmetlenebb üléseken sem fogsz elgémberedni!

Olyannyira jó rajta ülni, hogy akár órák után sem fog elzsibbadni semmid. A párna tökéletesen felveszi tested alakját, majd használat után teljesen visszaáll eredeti formájára.

Az Egg Sitter használatával elkerülheted a helytelen ülésből fakadó súlyos betegségeket. Mostantól egész napos kényelmet élvezhetsz, kevésbé fogsz elfáradni még egy hosszú, üléssel töltött nap után is.

Használd az alábbi linket és szerezd be most az Egg Sittert hatalmas árelőny keretében!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!