Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Ezek a fények fenyegetik az autósokat

Így védekezz a vakító reflektorok, a szembe sütő nap ellen

2020. január 08. - naptermeke

Életveszélyes fényhatások - minden autóst érintenek!

Téged is vakított már el az erős szembe sütő nap vagy a többiek fényszórója? Sajnos a közelmúltban több olyan halálos baleset is történt hazánkban, melyet a zavaró fényhatások okoztak. 

Ilyenkor télen a nap jóval alacsonyabbról süt, így sokkal inkább szembe világít vezetés közben. Gyakran elég egy tizedmásodpercnyi kihagyás, és máris megvan a tragédia.

poszt4.jpg 
Este a többiek fényszórói jelentenek komoly veszélyt. Akár másodpercekre képesek elvakítani, ráadásul hosszú távon jelentősen fárasztják a szemet. 

poszt1_4.jpgposzt3.jpg

Látássegítő csomag autósoknak - nappal és éjszaka is óvja látásod!

A Pro Cars Shop kifejezetten a vakító fényhatások ellen állított össze egy csomagot, mellyel nappal és éjszaka is megvédheted látásod az erős fényektől. Mostantól nem fog elvakítani a nap, nem fogják zavarni látásod a szembe jövők lámpái. Ezzel a sokoldalú készlettel egész úton hunyorgás nélkül, biztonságosan közlekedhetsz. 

6.gif

A csomagban 2 db speciális fényszűrős szemüveget találsz. Az Ultra Vision-t nappali, míg a Night Vision PRO-t éjszakai vezetéshez használhatod. Mindkét látássegítőt úgy alkották meg, hogy szemüvegesek is viselhessék. Hasonlóan a mozikban használatos 3D szemüvegekhez, bármilyen dioptriás szemüvegre felvehetők. 

Ultra Vision autós napszemüveg - kiszűri a vakító napfényt

Sokszor a napellenzők fabatkát sem érnek. Ilyenkor egy hatékony fényszűrős szemüveg életet menthet. Az Ultra Vision a szemből és az oldalról érkező napsugarak ellen is védi látásod. Fényszűrős lencséje a normál napszemüvegekkel ellentétben nem sötétíti zavaróan a képet. Ezzel az autós szemüveggel sokkal tisztább, kontrasztosabb látást érhetsz el

poszt5.jpg

Az Ultra Vision-nel nem fog elvakítani a napsütés, gyorsan tudsz reagálni bármilyen váratlan eseményre. Bármerre is nézel, nem tűz a nap a szemedbe!   

8.jpg

Night Vision PRO - kíméli szemed esti vezetésnél

A Night Vision PRO-t egy különleges, sárgás színezetű lencsével látták el, mely megszűri a szembejövők lámpáinak fényeit. Ezáltal még az erősebb, vakító reflektorok sem fogják zavarni látásod, hosszabb utakon sem fogod szemeidet fáradtnak érezni. Tedd fel este, szürkületkor vagy éjszaka és élvezd a becsillanás-mentes, tiszta képet egész úton!

fejlec4.jpg

Emellett ködös, esős vagy párás időben is nagy hasznát veheted, akár messzebbről is észre tudod vele venni a dolgokat. html3.jpg

AKCIÓ: 2 szemüveget kapsz 1 áráért!

Gondoskodj most éjjel-nappal a megfelelő látásról autódban! Az autós látássegítő csomaggal nem fognak többé zavarni az erős fényhatások, nagy mértékben növelheted biztonságod. Előzd meg Te is a baleseteket, óvd meg szeretteid és a körülötted közlekedőket!

Különleges ajánlatunk: az alábbi linken most 1 szemüveg áráért lehet tiéd a 2 szemüveget tartalmazó csomag:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

19.jpg

 

 

 ____________________________________________________


További "A nap terméke":

 

A trükk, amivel autód kisebb horpadásait eltüntetheted - ezt az autószerelők soha nem mutatják meg

Bármennyire is óvatosan közlekedsz, néhány horpadás biztosan keletkezik autódon a mindennapi használat során. Már egy kavicsfelverődés vagy ajtó rányitás is elég, hogy elcsúfítsa szeretett járművedet. Azonban egy műhelyi javítás sok időbe és súlyos tíz- vagy százezrekbe is kerülhet. 

horpadásjavító készlettel rengeteg pénzt és időt megspórolhatsz. Úgy tervezték meg, hogy bárki otthon, szaktudás nélkül is ki tudja vele húzni a kisebb és közepes horpadásokat. Ráadásul mindezt anélkül, hogy a fényezés vagy a karosszéria károsodna. A legtöbb benyomódást szinte észrevétlenül tüntetheted el vele, 100%-ig biztonságosan. 

Ezzel a sokoldalú készlettel egy műhelyi szervizelés árának a töredékéért teheted újra széppé autódat. Ha Te is szeretnéd megóvni járműved külsejét, a horpadásjavító szett elengedhetetlen számodra. Szerezd be most a komplett csomagot fantasztikus kedvezménnyel a lenti linken.

03_1.jpg

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


 

Ez a legjobb, legkedvezőbb árú kültéri LED lámpa - kihagyhatatlan a sötétség idején

Végre egy lámpa, amit egyszerűen, szinte bárhol használhatsz! Nem lesz szükséged vezetékre, kapcsolókra, bonyolult felszerelésre. Pillanatok alatt rögzítheted a kívánt falra, kerítésre vagy akár oszlopra. Kizárólag a nap erejét használja a feltöltéshez, nem terheli a villanyszámládat. 

Hogyan működik?

A lámpát úgy tervezték, hogy sötétség esetén magától aktiválódjon. Ezután, ha mozgást érzékel 3-4 méteres körzetben, azonnal felkapcsol a világítás. Ha 30 mp-ig nem érzékel további mozgást, automatikusan elalszik a fény. Ezzel búcsút inthetsz az égve maradó lámpáknak, a feleslegesen pazarolt villanynak!

100%-ig vízálló, emellett ellennál a fagynak, hőnek és a pornak is. Készülékháza még mostoha időjárás esetén is tökéletesen védi a lámpát.

Borítsd fénybe kerted, udvarod, teraszod, kocsibejáród! Ezzel a csúcsmodern lámpával külön üzemeltetési költség nélkül világíthatsz. Számolj le a sötétséggel, rendeld meg most mindössze 1.990 Ft-ért!

da96c3d04eb0f7eefe7ab5a86c3074d2.png

 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Autós szélvédő takaró - tiszta szélvédő egész télen!


Utálod kaparni a jeget szélvédődről? Itt a hatékony megoldás a jegesedés ellen, mellyel elkerülheted a baleseteket és a bírságokat is. 

Fárasztó jégkaparás helyett válaszd ezt az egyszerű, gyors módszert a jég, a hó, a dér megfékezésére. Bármilyen autóra jó, esztétikus, könnyen fel- és levehető univerzális takaró. 146x70 cm-es méretű, így a legtöbb normál szélvédőt befedi. Kicsire összehajtható, elfér akár a kesztyűtartóban is.

Miért szenvednél jégkaparóval, ha egyszerűbben is védekezhetsz a hideg ellen? Szerezd be a szélvédő takarót és védd meg autód üvegét egész évben!


ba90f946c4060a2f8fca255541c183a7.png

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!